Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Moriarty_J

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...hogy egy 1988-as csinos, de pixeles grafikájú játék minden tekintetben élvezhetőbb, mint annak 2005-ben kiadott feldolgozása?Ember azt hinné, ha már ríméket készítenek, legalább kijavítják az eredeti program hibáit, de helyette minden tekintetben rosszabb lett. A héten…..
Moriarty_J 2009.06.02 16:17:18
Bocsánat,hogy eddig nem tettem ki,de ha csak a youtube-sra küldöd akkor lazán elfelejtem,mert ott a leveleimet nem szoktam nézegetni :/..
Moriarty_J 2009.02.03 17:11:02
Bocsánat, ha én is kritikus leszek, de igazat adok Zolee144-nek. Ez egy rossz videó. Az elején van egy nagyon csúnya nyelvhelyességi hiba, nevezetesen: "tudnák" - a nákolás szarvashiba!

A kritikám nagy része a játék bemutatását érinti. Ugyanis a videó a címével ellentétben jórészt egyáltalán nem a játék részleteiről szól. A címben az áll: bemutató. A játék helyett azt mutatod be, mennyire nem érted a helikopter-repülést, és általában nem mutatsz be felszállást, leszállást, történelmi gépet stb. Repülő gépeket látunk - nem hiszem, hogy ettől sok kedve lesz repülni annak, aki most találkozik először FS-játékkal. Ne azt mutasd be, mit nem tudsz egy szimulátorról, hanem azt, eddig mit tudtál meg róla!
Hiányolom az olyan alaptájékoztatást, amely hasznos lenne, mert kezdők, vagy érdeklődők gyakran kérdezik: milyen joystick-ot érdemes venni, élvezhető-e billentyűzettel a játék (szerintem nem) és egyéb ilyen kérdéskörök.
Ami még hiányzott nekem, hogy ugye a játék alcíme: A Century of Flight. Magyarul játékban helyett kaptak a repülés történetének nagyjai (egy mondattal elintézed ezt). Bemutathattad volna, hogyan kell felszállni a Spirit of St. Louis-zal, vagy hogy milyen történelmi utazásokat lehet végigrepülni, vagy szimplán az egyes gépeket röviden. Ez mind beleférhetett volna, mert szerintem az FS2004-ben ezek fontos dolgok, és nem a helikopteres szerencsétlenkedés.

Bocsáss meg, ha nyers voltam, de ha egyszer bemutató valami, akkor mutasson is be valami lényegeset. Csinálj még videókat, mert nem rossz ez, csak kicsit jobban gondold át szerintem.