Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Renwick

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát pedig azt hittük, hogy ezek a fickók majd megmutatják. Tulajdonképpen semmit sem tudtunk a tabletről, de valamiért azt gondoltuk, hogy a Blackberry képes lesz olyan eszközt piacra dobni, amiben benne lesz az, ami az iPadet sikeressé tette, és ami az androidos tabletekből hiányzik.…..
Renwick 2011.04.15 09:34:08
@Handras: igen, pontatlanul fogalmaztam, a lényeg, hogy az e-mailek és minden PIM-funkció elérhető a telefonon keresztül, de csak addig, amíg a telefon csatlakoztatva van.
Hajlamos vagyok egyetérteni azzal a fentebbi véleménnyel, hogy a PlayBook jelen formájában egy BlackBerry-kiegészítő, illetve önállóan egy egész jó webes megjelenítőablak.
Konkrétabb véleményt majd akkor alkotok róla, ha a kezemben lesz. :)
Renwick 2011.04.15 16:44:00
@kövinnyó: jaa, hát most már semmi. :)
Érdekes összefonódás indult meg, úgy tűnik, a BlackBerryk egyik exkluzív szolgáltatása megjelenik iPhone-ra is (meg iPadre és iPod touch-ra). A Berryblog szerint a BlackBerry Messenger iOS-re kifejlesztett változata már kész van, és április 26-án debütál az AppStore-ban.Az infó…..
Appleblog Idén is lesz Smartmobil 2011.03.01 16:34:00
Szerintem elég sokan ott voltatok a tavalyi rendezvényen, ahol jól egymásnak feszült androidos meg iphone-os, ahol a hazai szakértők krémje azt próbálta kideríteni, hogy melyik lesz a jövő legerősebb platformja. Elég sok minden megváltozott azóta, a tabletek elképesztő…..
Pár perce kaptam a meghívót az Apple-től a következő eseményre:Anélkül, hogy túlmagyaráznám a dolgot, nagyjából biztosra merem ígérni nektek, hogy jövő szerdán megismerjük az iPad második generációját.Big Times!..
Renwick 2011.02.23 21:25:52
@Magyarósi Csaba: Ezt egy pillanatig sem kétlem... :)
Szerintem kezdjük a posztot egy kis alapozással, abból még sosem volt baj. Az iPhone 3G, a 3GS és a 4 is ugyanazt a mobilhálózatot használja, a harmadik generációs net 21 megabites sávszélességet tesz lehetővé, amit Magyarországon a T-Mobile és a Vodafone hálózatában csíphetünk…..
Kipróbálták és sunáznák. A vállalat elég komoly felmérést végzett a közelmúltban, néhány kolléga kezébe nyomta az iPhone 4-et azzal a határozott utasítással, hogy kezdjék el serényen használni. Korábban BlackBerry-k voltak rendszeresítve a Deutsche Banknál, de a…..
Renwick 2011.01.27 19:10:47
@k13: maradjunk annyiban, hogy teljesen más filozófiára épül a két platform, mindkettő másban jobb. Engem mondjuk meglep, hogy egy nagy banknál csak úgy megszondázzák az alkalmazottakat, aztán ami bejön nekik, azt kapnak. A pénzintézetek arról híresek, hogy az IT-policyjük ilyen demokratikus alapokra épül... :)
A BlackBerryk új, ráncfelvarrott felületet kapott operációs rendszere, az OS6 elsőként a Torchon debütált, jóllehet a RIM akkor azt ígérte, hogy a 9700-as és 9650-es Bold modellekhez, valamint a Pearl 3G-hez is megérkezik majd az új szoftver. Ez volt tavaly augusztus elején,…..
Renwick 2011.01.03 14:42:28
@Warlimont: Szia! Egyrészt nem mindenki olvassa a bbleaks-et, de ettől még érdekelheti a téma, másrészt természetesen próbálunk megtudni ilyen információkat is a hazai szolgáltatóktól, illetve beszámolunk arról, ha megjelenik valamelyiknél az új szoftver.
Amikor elkezdték itthon is forgalmazni a tabletet, mindenki arra számított, hogy az döglött piacra érkezik. Amerikában már hét hónapja árulták az iPadet, mire hivatalosan is megérkezett hozzánk, jóideje a szomszédos államokból is beszerezhető volt, ráadásul a szürkeimporton…..
Renwick 2010.12.30 09:32:27
@Magyarósi Csaba: azért a szívem mélyén én kicsit örülök neki, hogy az idióták végül mindenkit megtalálnak... :)
Fura dolog ez, amit Tamás írt meg és fényképezett le nektek, mutatja a tipikus birkaszellemet. Minek is van ugye ott az a tábla, ha az út két oldalán ott a sok parkolóhely, be is áll egy-két autós. Aztán jönnek a többiek, akik látják, hogy páran beálltak oda és még nincs…..
Az alaphelyzet: T-Mobile hálózat adott napon bekrepál. A fél világ megáll, nincs mivel kommunikálni. Eszünkbe idéződik Réz András előadása az idei Internet Hungary-ről: ha "kihúzzák a dugót", akkor a virtuális világnak, amelynek akkora fontosságot…..
Renwick 2009.12.10 17:24:15
Renwick 2009.12.10 18:02:27
@Lime: nem, de idővel egyre nehezebb lesz különválasztani a kettőt, míg végül a gyakorlatban is eltűnnek a főbb különbségek (lásd október eleji FTC-határozat).
Az Elite Hub bejelentése alapján induló eljárásban az NHH némileg odacsapott az UPC fű alatti (kiszámíthatatlan és átláthatatlan) forgalomkorlátozási gyakorlatának.Szemben a HWSW-vel, amely láthatóan nem volt képes vagy elolvasni vagy felfogni a határozat tartalmát, én ezt…..
Renwick 2009.08.05 14:49:43
@Caracalla: valójában igen komplex a téma, komolyabb háttérrel és bővebb kifejtéssel együtt alighanem túlságosan megfeküdte volna az átlagolvasó gyomrát. az az érzésem, hogy nem először és nem utoljára kerül elő ez a probléma, annál is inkább, mivel a szolgáltatók közül egész biztosan nem csak a UPC érintett...

üdv

R.
Kőbánya-Kispest végállomás. Hiába volt rémes lelakottsága ellenére klassz az épület, a lepukkant űrbázist (amely a tragikus hirtelenséggel véget ért Star Wars sorozatunk főszereplője volt) most atomtámadás érte, romjain meg lánctalpas harci járművek araszolnak. Végül is…..