Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Equites Caesaris

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jöhetnek nekem a világ egyik legidegesítőbb közhelyével, miszerint nem a ruha teszi az embert*, és különben is az a szép, ha a nő természetes (meg akinek a szeme kék, ha-ha-ha), de inkább elmesélek valamit.A városban jártam ma (tegnap?), s mivel itthon jácciban tengetem a…..
[Igazán hasznos dolog a dokumentumok között barangolni, olyanokra akadhat az ember, amiket hónapok, évek múltán is közzétehet, ha akar. És én akarok.]Gyűlölöm a közhelyeket, utálok sablonszövegekkel élni. Többek között semmit nem mond nekem az a szókapcsolat, hogy…..
Kínos ügy ez a diplomázósdi. Több okból is!1. Írni kell ezer meg egy oldalt határidőre (a határidők betartása mindig határozott frusztrációt okozott nekem, s olybá tűnik, ez nem is fog egyhamar megváltozni).2. Lezárul vele egy olyan szakasz, amellyel még utolsó kapocsként…..
A sznob életszemlélet netovábbja, mikor valaki nem hallgat popzenét arra hivatkozva, hogy az nem jó, mert csak a tömeg igényeit elégíti ki. Felesleges hőzöngés és önfényezés ez. Persze vannak azok, akiket egyszerűen tényleg nem vonz a populáris zene, de azt el kell fogadni, hogy…..
Interjú Geronazzo Mariával, aki - idézem az ő saját szájából - "tíz gyönyörű, csodálatos férfival lehetett együtt". Riporterünk remek érzékkel kapta el a hölgy leggyengébb pontját, az agyműködését(??). A legbonyolultabb kérdése az volt, hogy milyen céljai vannak…..
Equites Caesaris 2009.02.19 20:26:22
Equites Caesaris 2009.02.22 20:30:14
@Lady Angel:
Tudom, neked mindened az újságírás, így a lehető legtöbb infóval kell tisztában lenned, de áruld már el, hogy hogy a fenébe jutott neked eszedbe Geronazzo M. honlapját lesegetetni?? :D Nekem még csak az sem jutott volna eszembe, hogy neki még ilyenje is van.
Equites Caesaris 2009.02.28 12:43:10
@Lady Angel: A különlegességekre? Hát, egy biztos: különleges egy szerzet Geronazzo.
Az más kérdés, hogy milyen szempontból.
Milyen sokszor szeretnénk felejteni! Milyen sokszor mondjuk azt: bárcsak ne is emlékeznék egy emberre, a szavaira, az arcára, a mozdulataira, az együtt eltöltött időre! Sokszor érezzük úgy, hogy inkább kitörölnénk az illetőt az emlékezetünkből. Az életünket tiszta lappal…..
Na tessék, itt van nekünk két csodálatos műremek, elkényeztet minket mindkét földi sugárzású tévécsatorna: amint az RTL Klubon véget ér a Vacsoracsata, a TV2-n indul is a Hal a tortán. Igaz, hogy az ilyen műsorok(?) esetében az a legidvezítőbb, ha nem foglalkozunk velük, mert -…..
Hallgasd meg! Dalszöveg új ablakban Mikor? Önsajnálat, önutálat, emlékezés, magány Miért? Eddig ehhez a dalhoz a legnehezebb címkéket hozzátűzni és megjegyzéseket fűzni, hiszen egyrészt annyira régi (1967), hogy nem is tudom igazán átérezni, mit is jelentett akkoriban,…..