Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pederzoli

6 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolataim Újra itt 2011.05.04 13:21:40
   Ki tudja hanyadjára, de újrakezdem az itteni publikációt. Különösebb célom nincs vele, egyszerűen, terápiaként kiírom magamból az örömöm, fájdalmaim, félelmeim, vágyaim, gondolataim, semmiképp nem szeretném, ha ezeket elnyomva, magamban tartanám. Nem szeretném,…..
Ha csupán a fantáziámra kellene hagyatkoznom, valahogy így összegezném a szóban forgó duó eredetmítoszát: Vitéz László és a Tévé Maci Paprika Jancsija beszorult egy kocsmai vurlicerbe, ám a speciális mentők csak évekkel később siettek segítségükre... ekkor azonban már…..
Folytatva a sorozatot,visszatérünk Európába,a soron következő 1990-es olaszországi világbajnokságra. Etrusco Unico: Olaszországban rendezték a XIV., az 1990-es labdarúgó-világbajnokság döntő mérkőzéseit. A modern labdák valójában egy unciával (28,35 grammal) többet…..
Ahogy visszaemlékszem a régebbi világbajnokságokra,külön showműsornak számított az adott rendezvény hivatalos játékszerének bemutatója. Ahogyan a sportág alakult-fejlődött,úgy változtak a labdák is. Nézzük sorjában!    1970.Mexikó:Mexikóban rendezték a IX., az…..
Találékony,eszes nép a magyar. Ezt rengeteg helyről lehet hallani,hiszen számos olyan találmány,felfedezés,szabadalom létezik,mely innen indult. Amiről keveset beszélnek,az a futball labda. Ez nem azt jelenti,hogy mi vagyunk a sportág kitalálói,ellenben egy Lévay József nevű…..
A Szerencsejáték ZRT. honlapján böngészve kiderül,hogy az ötöslottón nem mostanában húzták ki a megfelelő számokat. Az is igaz,hogy valakiknek bőségesen futotta karácsonyi ajándékra,illetve pótszilveszterezésre,mert a 48.héten,pár ezres híján ötvenegy millió forintnyi…..
Bizony mondom néktek,hogy nem is én lennék,ha a százhúszezredik naplómba nem kezdenék bele. Ebből az következik,hogy már nem vagyok nyeretlen kétéves ebben a témában,igaz sztárnak sem tartom magam. Az is biztos,hogy engem nem kapnak föl annyira,mint például Gyurcsány Ferencet.…..
Magyaridióta Elmondom, mi lesz 2009.08.26 23:15:00
Persze a magam fajta szkeptikusoknak most nyilván kussolni kellene, főtáblára került a Debrecen, ráadásul jó játékkal, két meccsen két győzelemmel, hurrá, hozsánna, halleluja. Gazda Albert már meg is írta a frankót, persze, igaza lett, ezt senki nem vonja kétségbe, még én sem.…..