Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gezaa

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki olvasta a nagysikerű Tesco-könyvet, vagy dolgozott ismerőse hipermarketben, azt tudja, hogy a leértékelt árukból csak a ropi és a kézmosó kerül ki a nagyközönségnek, az értékesebb termékeket elviszi a vezetőség, a maradékra megpróbálnak lecsapni az alkalmazottak. Egy ilyen…..
w Lyukasóra 2008.04.21 04:30:00
Egyre többen fordulnak a rendőrséghez és a sajtóhoz azzal, hogy látszólag gazdátlan, jelentős összeget tartalmazó pénztárcákat találnak nyilvános vécékben, villamoson, közterületen. A becsületes megtalálók arra gyanakodnak, hogy hamis vagy bűncselekményből származó…..
comment:com Leno vs pornósztár 2006.10.29 18:04:00
Már beszámoltunk róla, hogy Svarci barátunk, a jelenleg Kalifornia állam kormányzójaként haknizó Terminátor milyen jót kampányolt Jay Leno Tonight Show című műsorában, és azt is megemlítettük, hogy a saját pártjában sem túl népszerű egyik kihívója mennyire kiakadt, hogy…..
Gezaa 2007.09.01 12:14:06
Tököli elmebaja már egy jó ideje ismert, még ha az orvosi jelentés nem is nyilvános. Ennek ellenére a Paks idén leigazolta, nyilván az ottani vezetőségnél sincs minden rendben agyilag. Tököli nem sokat váratott magára, néhány átaludt meccs után hozta a kötelezőt:Szövegelés…..
Subba A magyar zene alatt 2007.05.29 14:02:00
Sokfelől várja az ember a felhőtlen szórakoztatást, de speciel az Oktatási és Kulturális Minisztérium a lehető legritkkábban jut eszünke, ha jól akarjuk magunkat érezni. Most viszont egy fergetegesen jó mulatságba szaladtunk bele, amikor rátaláltunk a Program a Nemzeti Kortárs…..