Regisztráció Blogot indítok
Adatok
massziv

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hetvennyolc százalék. A Medián friss felmérése szerint ennyire nőtt azoknak az aránya, akik szerint rossz irányba mennek a dolgok. A közhangulat egyre kísértetiesebben hasonlít ahhoz, amilyen a tavalyi kormányváltás előtt volt. Egy fontos különbséggel. Érdemes alaposan…..
A világ bármelyik hadtörténeti múzeumában jár is az ember, mindenütt láthat szolgálatból kivont régi harckocsikat, harci repülőgépeket, ágyúkat, kézi fegyvereket többé-kevésbé épségben megőrizve. Azon viszont talán nem mindenki gondolkodik el, hogy ezek a fegyverek…..
Levélírónk egy személyes konfliktus áldozata lett. Kolléganője bemószerolta a főnöknél, mondván munkaidőben pókerezik és a neten lóg, holott csak az ebédidőben tette mindezt. Nem lett volna egyszerűbb korlátozni a munkahelyi internet hozzáférést, ahogy a legtöbb helyen…..
"A Józsefvárosi (kínai) piacon vettem (volna) farmernadrágot. Pont az én méretemben nem volt, a feleségemében igen. Mint kiderült, a kereskedő egy magyar üzletmber volt, adott számlát a nadrágról, majd kaptam egy kézzel írt papírt, megkért, hogy menjek el ezzel a…..
Idősebb repülős ismerőseim többször sztorizgattak egy filmről, amiben Tu-134-essel autópályára szállnak. Most véletlenül beleakadtam a Youtube-on, mert hát miért is ne lenne fenn. A szóban forgó mozi címeként az "Olaszok hihetetlen kalandjai Leningrádban" rémlett, és most,…..
Mielőtt Veronika pestizése miatt elindulna a flamewar, azért érdemes elolvasni a történetet. Olvasónk a Pólus parkolójában talált egy frissen elvesztett kocsikulcsot, amivel vesztére a biztonsági őrhöz fordult. Vesztére, mert a végére rájöttek, hogy milyen ördögi tervet…..
Ütköztem egy trolival. Nem lett bajom, de a bicikli tropára ment. Egyikünk sem volt hibás. A sofőr kiszállt, megnézte, hogy jól vagyok, hívtunk helyszínelőt. Amíg lement a stressz, gyorsan megbeszéltük, mit gondol, mi lesz a BKV-val a Fidesz alatt.A helyszínelők kijöttek,…..
Fantasztikus sztorit küldött Z., aki most ért haza a Vörös-tengeri nyaralásból. Visszafelé azért késett 2,5 órát a Malév gépe, mert a hurghadai reptéren anyagi vita tört ki. Kint a betonon. Kiderül a történetből, hogy a Malév-járatok kapitányai készpénzből hajtogatott…..
Magyar Narancs / Oknyomozo.hu, 2008. június 4.Mindenki tisztában van azzal, hogy Magyarország aktív és egyre aktívabb szerepet vállal egy brutális konfliktusban a világ másik felén, Afganisztánban? A Narancs utánajárt az új magyar biztonságpolitikának, aminek középpontjában a…..
massziv 2010.09.24 20:36:14
Az alapelvárás a sorállománnyal szemben (legalábbis a beöltözést követő első 48 órában) egykoron az volt, hogy valahogy úgy tekintsen a tisztjeire, mint valami különleges kasztra, ahová csak a kiválasztottak nyerhetnek bebocsátást. Szögyi (nem először…) első kézből…..
A szabadságharc ”tizennegyedik aradi vértanújáról”, Kazinczy Lajos honvédezredesről igen keveset tudunk, de ezen az állapoton könnyű segítenünk azzal, hogy elolvassuk Titus Pullo Urbino barátunk és szerkesztőtársunk legújabb írását. A közvélekedéssel ellentétben a…..
massziv 2010.08.29 17:45:30
@Titus Pullo Urbino: És ezzel igazolva vannak a terrortámadások jogossága?Gondolod ha kivonulnának az oroszok,akkor nem állnának elő újabb követelésekkel az úgynevezett lázadók?
Modorosblog A sértődött vidéki 2010.08.26 07:00:00
Vidék: (...) Az ország Budapesten kívüli része. (...) (Magyar Értelmező Kéziszótár)   Ahogyan a modoros dagadt sem dagadt, úgy a komplexusos vidéki sem vidéki. Nagyvárosi, kisvárosi, kistérségi. A Vidék az az ő elképzelése szerint biztos csak valami elmaradott dolog…..
w A pesti vicc 2010.08.24 10:00:00
Bajban van az én hazám. Budapestet elhagyja vőlegénye, vagy kicsoda is volt ez az ember, Demszky Gábor; legyen mondjuk a Significant Other. Ötször választotta meg a város népe, ebből négyszer újra, ezen belül egyszer egy hónappal az őszödi botrány után. Pedig sohasem volt…..
Tisztelt Szerkesztő Úr! Vajon miért engedik, hogy ilyen címek jelenjenek meg lapjukban: „Túlmelegszik az iPad, perelnek a júzerek?” Milyen nyelvből való az a szó, hogy júzer? Az amerikai eredetit ismerem, persze. Miért nem azt írják helyette, hogy használók? Nem vagyok…..
Amint azt mindannyian tudjuk, legtöbbször a nagyobb egyszerűen jobbat jelent. Legyen az nagyobb  ország, zászló, Parlament avagy hadsereg. A világ hatodán terpeszkedő államnak értelemszerűen NAGY hadseregre van szüksége, ehhez pedig – a költségvetés kiadási oldalának növekedésén túl – bizony dukál…..
Szamárpad Diplomátlan diplomások 2010.05.21 12:40:00
Egy, a saját nyelvén beszélő nemzet vagyunk. Külföldön meg csak mutogatunk, kézzel és lábbal, mi az, hogy nem érted mit akarok – csattanunk fel. Ez van, valahogy nálunk nem divat külföldiül beszélni. Viszont ’96 óta a diploma megszerzésének feltétele a nyelvvizsga.…..
parakovacs A Moszkva tér egy... 2010.05.01 16:11:00
  ... hihetetlen hely, pedig már jártam Karcagon és Szekszárdon is, de vallom, az ilyesmit csak kitalálni lehet, jelentős mennyiségű tudatmódosító szerek bevonásával, mert azért az mégiscsak különös, hogy amikor tegnap ballagtam hazafelé (nem túl késői óra, talán 11), a…..
massziv 2010.05.01 21:07:31
Nemcsak a szegedi rendőröknek volt részeges paródiába illő helyzetben részük a kerékpárosok ellenőrzésekor. Kaposváron a járőrkocsi előtt dőlt fel az út szélén egy idős kerekes, pedig nagy akadály nem volt előtte. A rendőrök a húsvéti ellenőrzés bicikliseket érintő…..
A terrorizmus, pontosabban az ettől való félelem (főleg az emlékezetes, és általunk is bemutatott 9/11 óta) belopakodott a hétköznapjainkat betöltő gondolatok közé. Mondom ezt akkor is, ha tudom, hogy Magyarország közelmúltját és jelenét (pár elmekórtani, és szerény…..
"Trollmann ellenfele Adolf Wilt, egy szőke, német bokszoló volt, akit esélyesebbnek is tartottak. De Trollmann mindent beleadott a küzdelembe – pedig a közönség jó része is ellene tüntetett –, végül győzni tudott."ICA interkulturális mesesorozatában Bársony…..