Regisztráció Blogot indítok
Adatok
samir naja

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Léderer-Kovács kettősnek nagy ziccer lehetett volna a tegnapi Portugália-Franciaország mérkőzés, hiszen a másik elődöntőn nyelvészeket és jóérzésű embereket a sírás környékére kergető Urbán dúlását kellett volna felülmúlni - de nem így történt. Azt nem tudom, hogy…..
samir naja 2006.07.07 09:23:11
Még pár óra, és indul a foci-vb, és egy hónapon keresztül ugyanazt a stúdiót bámulhatjuk majd a mérkőzések szüneteiben. Mi most egy kicsivel hamarabb megmutatjuk, hogy honnan is kommentálják majd az eseményeket, és hol szabadkozik majd a műsorvezető, hogy akadozik a hang és…..
A futballt szakkomentáló szakkomentátorokat nehéz szeretni. Mindenekelőtt azért, mert nem jók. Pedig csapatostul szaladgálnak, mióta minden hétvégére tucatnyi nemzetközi meccs jut. Kétféle szakkommentátor létezéséről van tudomásunk. Az egyik semmivel sem mond többet, mint amit…..
comment:com Pártatlanság, oh 2006.05.29 09:23:00
Léderer Ákos, az RTL Klub sportriportere, akinek a nevét még egy nótában is megénelekték a szurkolók ("Ki a f....m az a Léderer" - a pontok helyére tessék az "a", "s", "z" és "o" betűket behelyettesíteni, menni fog) vasárnap a…..