Regisztráció Blogot indítok
Adatok
haragoshi

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na tessék, már megint kaptam egy kritikát, hogy kevés a poszt. Lássuk be, hogy - bár a múlt hétre öt is jutott belőle - van benne valami. Szóval most ünnepélyesen megígérem, hogy mától... na jó holnaptól minden hétköznap írok kettőt: egy rendeset, meg egy amolyan…..
Nem is olyan rég egy bloggal odébb írtam már Magyarország népességfogyásáról, meg hogy a demográfiai változások hogy alakítják át a településeket, kiváltképp a budapesti Belvárost. Talán ezért is bombázott meg sajtóközleményével a Nagycsaládosok Országos Egyesülete…..
Kedves kommuna, szerettem volna mást írni ide ma – hiszen ma van a blog harmadik születésnapja –, de bizonyos körülmények miatt egy elég rossz hír az idei születésnapi ajándék. A KMK mostantól határozatlan ideig szünetel. Lehet, hogy napokon belül újraéled, lehet, hogy…..
A múlt héten kitett kérdőívünket rengetegen, egészen pontosan 2008-an töltöttétek ki, köszönjük szépen! Ugyan nem reprezentatív, de a 2008 válaszadó olvasó tekintélyes adatmennyiség :-) Íme, az eredmény: Lányok, lányok, asszonyok, hol vagytok? Értelmiségi…..
Indexen a joviális "Fittyet hányt a jogerős ítéletre a Centrum" címmel futott ez a hírecske, úgyhogy ezt muszáj volt korrigálni. Gyakorlatilag elloptak 250 ezer forintot egy autós számlájáról, annak ellenére, hogy a bíróságon elhasaltak a kamu fotóbizonyítékaikkal.…..
FANTASZTIKUS EGYEDI TERVEZÉS- A TULAJDONOS OKLEVELES ÉPÍTÉSZ, AKI EGYMAGA TERVEZTE A BELSŐ TEREK HARMÓNIÁJÁT ÉS AKI, NEM KIS MUNKÁKAT TUDHAT A HÁTA MÖGÖTT.   - ennek a hirdetésnek már ez a mesés kezdése is megérne egy posztot. (Uram Atyám, egy okleveles építész, aki…..
Vastagbőr A Turul további sorsa 2009.06.12 11:01:00
Megjött ugye a határozat, hogy le kell bontani, mert engedély nélkül épült. Ezt hallván a Zala megyei Pethőhenye polgármestere, Deák István felajánlotta, hogy befogadják a Turult. Így nem semmisülne meg, csupán máshova, a pethőhenyei templom elé költözne. A XII. kerületi…..
Törzsolvasóinknak nyilván ismerős Gábor, akinek beleégett. Aki nem ismerné, hősünk plazmatévét vett, és azt állítja, hogy bár rendeltetésszerűen használta, nem nézett vele állóképet, nem játszott számítógépes játékokat, az RTL Klub logója mégis kitörölhetetlenül ott…..
Elvileg mindenki tudja, hogy telefonon soha nem adunk ki semmiféle banki azonosítót, a gyakorlatban mégis mindig akad, aki beleesik a csapdába. A Szolgáltató Homár ezért égnek emelt mutatóollóval teszi közzé ezt a pénteki rutinesetet. Mai nap egy Tóth Tibor (?) nevű egyén keresett…..
Aki élt a kommunizmus alatt, nyilván senkit sem gyűlölt jobban a portásoknál, akik "állami" fülkéjükből tenyérbemászóbb fennhéjázással néztek a rendőröknél is. A rendszerváltáskor naiv voltam, például egész komolyan azt képzeltem, hogy első lépésként le…..