Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mista

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Ha utálod a dízelt 2012.05.04 06:10:00
Csendes, még bőven takarékosnak is nevezhető. És kombinak hűdemekkora! Ja, hogy dízel? Észre sem fogod venni. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Utolsó, befejező részéhez érkezett a trilógiának indult sorozatunk, amelyben ezúttal egy Citroen Saxo az áldozat. Kezdődött egy szolid testkészlettel (csak hogy ne mindig az angol bodykit szóösszetételt használjuk, milyen vicces, ugye? :)))) ) Szujszájd dórz. A széles ív…..
Ha új hónap, akkor új naezmiez. Ezúttal cork77-től jöjjön a feladvány, húzós lesz, készüljetek:Szép állat lett, az biztos.Elég gyatra lett, lehet találgatni! Eredményhirdetés holnap reggel!..
Mista 2011.07.01 11:45:56
Mire a robogók elnyerték mai formájukat, sok érdekes átalakuláson mentek keresztül. A mai szemmel csúnyának tűnő extremitások valaha teljesen normálisnak, vagy előremutatónak hatottak. Sok hajdanvolt típus pedig furcsasága ellenére - vagy talán épp amiatt - különlegesen szép.…..
Engedjék meg, hogy a szokásostól eltérően egy térképpel és egy útvonalvázlattal nyissak. Nagyobb térképre váltás Budapest-Bécs-Stockholm-Östersund-Åre, és onnan még 45 perc buszozás, egészen a Kall Auto Lodge létesítményig, ami nem más, mint egy téli autózáshoz…..
Mista 2011.02.20 20:05:53
@Kpali:
Jo tura lesz, en a nyaron ejtettem meg egy hasonlot azzal a kulonbseggel, hogy a Nordkappig a finn-orosz hatar menten jutottam el. Szanj ra eleg idot, nekem a 3 het is rohanasnak tunt. Ja es szerezzetek be a legdurvabb szunyogriasztot, az Off es tarsai kereken 37 masodperig tartjak oket tavol (atlag 5 meresbol) :)
Mista 2011.02.20 23:53:33
@Kpali:
Sajnos nem tudok. En ott szoktam vissza a cigire hosszu ido utan, mas nem tartotta vissza a dogoket... De lehet, hogy helyben tudnak valamit ajanlani. A 16 nap nem tul sok, fent eszakon eleg lassan lehet csak haladni, foleg az E es F pontok kozott a terkepeden. Az utak nem a legjobbak es kanyargosak. Ha utolersz egy teherautot vagy lakoautot jo esellyel mogotte is toltesz egy par orat. En ha meg egyszer arra megyek fix, hogy tobb idot szanok ra, tul sok minden kimaradt, volt nap, hogy folyamatosan vezettem. Amit ajanlani, tudok az az, hogy nezzetek meg az Inari tavat (nem messze mentek el mellette), a Jostedalsbreen nemzeti parkot, ha lesz kedvetek egy draga (~90EUR), de csodalatos gleccser turara. Ja es a Nordkappon nehogy az autoval megkozelitheto pontra menjetek, nem az Europa legeszkaibb pontja. Oda csak gyalog lehet eljutni kb. 2,5 ora alatt. Esetleg vigyetek ki satrat, garantalt elmeny ott aludni:)
A tobbiektol bocs az OFF-ert.
Holtrészegen, egy medence partján Highway to Hellt játszani ukránul, tangóharmonikán. ..
Belsőség Szülinapi Suzuki lopás 2008.09.05 16:40:00
Zoli csupán hét percet késett. A parkolóház kamerája szerint éppen az orruk előtt lopták el a Swiftjét. Szülinapi bulira mentek a 11. kerületi Trófea étterembe, a kocsit a ház pincegarázsában, a fizető parkolóban hagyták. A kapuban egy Post-it cédulkát kaptak, rajta az…..