Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Skiccpausz

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bors azt írja, a hat éven át bolíviai börtönben ülő Tóásó Előd nem kért Friderikusz Sándorból és az Összezárva Friderikusszal című műsorból, és inkább Fábry Sándor talkshow-jába megy el, hogy meséljen megpróbáltatásairól. Pedig Hajdú Péter producer nemcsak…..
A Nagyoktól láttam, hogy néha érdemes megállni és hátranézni, meddig jutottunk már a zúton. Meg hogy melyik úton is megyünk egyáltalán. Továbbá érdemes ezt jól "lekommunikálni" (ahogy mondani szokták), hogy mások is tudják, mi a helyzet. Jöjjön hát most az én…..
Árnyas Pince Palackozás 2010.03.25 16:48:00
Megérkezett a tavasz, a pincében is kezd emelkedni a hőmérséklet, az eddigi 10°C környékéről lassan felszökik 12-13°C-ig is. Szép napsütéses az idő, hóvirág is megjelent a kertben, és már egy pulcsiban sem fázok. Na, akkor palackozhatunk! A fehéreket legalábbis szerintem…..
         Vannak pillanatok az életben, amikor egy kicsit megállunk a mindennapi mókuskerékben és végig gondoljuk azt, ami addig volt, aztán meg találgatunk, mi a legvalószínűbb folytatás, nameg persze tervezgetünk, hogy legyen ezután. És vannak…..
        Köztudott, hogy a hőmérséklet változásai különbözően hatnak más-más dolgokra. Ha jön a meleg, hamarabb megromlik a kaja, ami ugye rossz, de megjelennek a lenge ruházatú hölgyek az utcákon, ami meg jó. Többet költünk ásványvízre meg a…..
      Nagy levegő, sóhaj. Na, megvan végre a gitárom. Saját, különbejáratú, vadonat új gitár. Sokat kellett várni rá, de végül megérte. Sokkal jobban tudtam úgy választani, hogy már "használtam " pár hónapig egy elektromos gitárt, mitha most…..
      Tegnap olyan jó idő volt, hogy elhatároztam, kisétálunk Nórival a szabadba, szedünk virágot, kergetünk pillangókat, meg fotózunk is kicsit. Amint az indafotón látható, meg is tettük.       Délután három körül lementünk…..
        Húazannyját! - egyebet nem tudok mondani, k..kérem kapcsojja ki. A Golden Golobe-ok és Oscar-ok mennyiségéből már ki lehetett következtetni, hogy jó film a Gettómilliomos, de én ezzel együtt is tudtam még kellemesen csalódni....…..
           Ma újra bebizonyítottam, hogy milyen ügyes vagyok. Rékát tegnap megkértem, írjon egy bejegyzést a bolgomba a Reggeli 270-nel kapcsolatban. Direkt nem olvasta el amit én írtam, nehogy befolyásolja abban amit írni fog...…..
       Ez az én formám. Azok a filmek tetszenek legjobban, amiket legalább háromszori nekifutásra sikerül végignézni. Vagy mondhatnám úgy is, hogy a legjobb filmekkel mindig olyan pechem van, hogy csak háromszori nekifutásra tudom őket…..
        Tegnap volt Nóri első óvodai szereplése a karácsonyi műsorban, és én legalább annyira izgultam, mint ő, hogy hogy fog sikerülni. Végülis elmondta a verset csak kicsit halkan, de borzasztó büszke voltam rá:)) Hiába.. apja…..
       Tibi szomszédom szerint az öregedés első jele, amikor az ember reggeli merevedése már nem a farkában, hanem a derekában jelentkezik...  Én viszont szívem szerint inkább úgy nézném a problémát, hogy annyira férfias vagyok hogy még a derekam…..
Mészáros Imre blogja Kampány.... 2008.11.19 06:59:00
         Elgondolkodtató tud lenni, amikor az ember közelről követ végig egy választási kampányt... Honnan lehet tudni, hogy a sok hazug, pénzéhes politikus közül ki az, aki tényleg komolyan gondolja, hogy tesz is majd valamit, ha majd közel…..
Skiccpausz 2008.11.20 10:46:58
        Pontosan emlékszem, mikor írtam az első "igazi" dalomat... Kábé 15 éves lehettem, és baromi büszke voltam magamra, amikor elkészült... Az volt a címe, hogy "Tűzmadár", és bár mostani szemel (meg füllel) már feleannyira…..
       Komolyan belegondolva a mobiltelefon feltalálása komoly előrelépés volt a kommunikáció történetében, és legalább ugyanakkora a telefonbetyárkodás történetében... Főleg, hogy a számunkat bármikor elrejthetjük, vagy vehetünk egy…..
Mészáros Imre blogja Hétfő... 2008.09.08 06:13:00
         Először is, nem utálom a hétfőket. Legalábbis nem úgy, ahogy mások. De nem is rajongok kimondottan értük. Valahogy úgy lehetne a hétfőkhöz való viszonyulásomat szemléltetni, ha belekeverném Magdi nénit a Barátok közt-ből, mert nekem vele se…..
         Öt éves voltam amikor először akadt hangszer a kezembe, vagyis huszonhárom éve zenélek:))) Persze az igazi zenélés kicsivel később kezdődött, de ott, akkor ötévesen dőlt el, hogy a zene életem egyik legfontosabb eleme marad...  …..