Regisztráció Blogot indítok
Adatok
d.girl27

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Alba Volán a Linz és a Salzburg után az Olimpija Ljubljanát is pontosan 3-2-re verte, idegenben, úgy, hogy az ellenfél a második harmadban még vezetett. A fehérváriakon kívül csak az Innsbruck és a Jesenice százszázalékos, pillanatnyilag dobogósok vagyunk. Palkovics Krisztián…..
Az EBEL pénteki fordulójában az Olimpija Ljubljana vendége lesz a magyar bajnok. A tavalyi finalista szlovének még gólt sem lőttek két lejátszott meccsükön, az Alba Volán viszont mindkét találkozóját tökéletes eredménnyel zárta. Előbb-utóbb nyilván megtörik az Olimpija…..
Súlyos tragédia érte a CSZKA Moszkva finn kapusát. A játékos négyéves kisfia kizuhant a család moszkvai lakásának ablakán, és szörnyerthalt. Markkanen nyáron szerződött új csapatához, felesége és gyermekei nem sokkal ezelőtt költöztek az orosz fővárosba. A kapus már nem…..
3-2-re legyőzte a Red Bull Salzburgot az Alba Volán. A néhány perccel ezelőtt véget ért meccs első két gólját a székesfehérváriak szerezték; az elsőt Nathan Martz vállalta, a másodikat Fodor Szabolcs (Martz és a most visszatért Benk András asszisztált). Helyszíni embereink…..
3-2-re nyert első EBEL-mérkőzésén a magyar bajnok, ezzel már biztos, hogy sokkal jobban indult a második osztrák szezon, mint az első, hiszen akkor sokáig kellett várni az első sikerre. Fekete Dániel bevált az első sorban a Linz ellen, gólt szerzett, Tokaji és Palkovics is…..
Kemény és hosszú felkészülésen van túl az Alba Volán csapata. A fehérváriak péntek este Linzben kezdik az EBEL-szezont. Énekes Lajos edzőt még az elutazás előtt kérdeztük az aktuális tudnivalókról. Egyebek közt elmondta, milyen sorokkal lépnek jégre a fehérváriak. Vannak…..