Regisztráció Blogot indítok
Adatok
widerstand

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
driftgarázs A Silvia 2010.01.08 09:37:00
 Már olyan sokat gyönyörködtünk ezekben kocsikban, ismerhetjük minden technikai adatukat, mégsem tudunk róluk eleget. Vegyük hát nagyító alá a Nissan egyik leghíresebb típuscsaládjának történelmét. Biztos vagyok benne, hogy egyből beugrik egy tuningolt S13 vagy S14-es,…..
Belsőség A diplomata Trabantja 2009.12.12 16:15:00
Vigyázat! Jogszabály-kurkász kérdés következik! De a nyeremény önmagáért beszél. Igaz, annak idején csupán 23 forintba került, na de ma? Eszmei értéke felbecsülhetetlen. Milyen járműre való a CD kezdetű rendszám? (Köszönjük olvasónknak!)..
Megmondta az Omm is: nagyon nem dugókompatibilis az agyunk. Minden reggel szivat minket az élet. Egy férfiember az kibírja. S ha már megmondta, akkor az titkot is elárulta: Mindig legyen nálunk friss víz, nem ilyen cukrozott takony, és főleg a kedvenc zenénk. Valószínűleg a Chevrolet…..
widerstand 2009.12.12 16:01:41
- Revier? …- Autobahn!- Tempo?- Mörderisch!Mindig, de mindig hangosan kell felolvasnom, hogy elnyomjam a szinkront („körzetük az autópálya, tempójuk halálos”), és hangosan röhögjek, még ha épp egyedül vagyok is. Tempo: möredrisch, muhahahaha! Mörderisch, ezt nem…..
Révbe jutottam, vagy mi. Nincs autóvásárlási igényem, illetve több autóm van a kelleténél. Ez már szinte maga a Zen: nem kell semmi. Na jó, egy igazi buddhista ugyanezt akkor is ki tudja jelenteni, ha nincs is semmije, nekem meg van egy Tehenem, egy Mazdám, egy VMaxom, és jövőre lesz…..