Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Seth Gecko

0 bejegyzést írt és 166 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legendás alakok tűnnek fel - valószínűleg először - a Totalcar tévéműsorában. PWR Ákos, Hosszú és Bodza, a műszaki vizsla is. Mindemellett remek srácok - kicsik és nagyok -, valamint a világ talán legszínesebb csapatósautó-felhozatala kicsi olasztól nagy amerikai V8-ig. És a…..
Seth Gecko 2013.11.16 11:23:57
@CorollaVVTI:

Django Unchained soundtrack... A többit keresem, ha van időm. :)
www.youtube.com/watch?v=CMoqA7RtNrM
Seth Gecko 2013.11.16 11:36:19
@CorollaVVTI:
www.youtube.com/watch?v=9IE1wotBnJM

A többi nem tetszett annyira, hogy hallás után keresgéljem. :P
Az új lemeze megjelenése alkalmából azzal a szöveggel reklámozza magát az Anna And The Barbies, hogy megmutatják az embereknek, hogyan is kell rockot csinálni. A Gyáva forradalmár nemrég jelent meg, van rajta sok magyar és sok angol nyelvű dal, a klipes az utóbbin szólal meg. A Don't…..
Mi van, indul az egész család?  ..
Tudom, nem fetrengni, hanem fetrengeni. De most itt kisautókról lesz szó, pontosabban egyről. A Kedvencről. És nekem nem távirányítós a kedvencem, holott volt az is gyerekkoromban. Nem is valami különösen szép modell, nem is valami nagy - csak egy 1:43-as Medzsó, pontosabban Tomica…..
Folyékony Kenyér Az emiliai úton 2010.08.25 09:21:00
A bussetói Del Ducato legegyszerűbb és legnépszerűbb sörét – a tartományt átszelő ősi, római útról elnevezett Via Emiliát - kóstoltuk nagy figyelemmel. A nagyon világos szalmaszínű könnyű folyadék keskeny vékony habot ad a pohárban, ami azonban paplanszerű és…..
Ha egyszer a Lambrettád Lamborghini lett, sosem mosod le magadról a milliomos bélyegét. Vélemények az azonos című írásunkról...
autózz! Hálaadás és gyónás 2010.08.16 13:50:00
Nem véletlen a cím, a mai történet beküldője, Attila ugyanis lelkész, akinek humorérzéke is van és korábban volt már kőműves és hivatásos sofőr is. De mint minden ember, ő is esendő, így sok év után mindenféle cifra mondatok hagyták el a száját azt követően, hogy gyors…..
Subba Napi GIF: Bamm 2010.08.16 09:00:00
Seth Gecko 2010.08.16 09:58:02
www.youtube.com/watch?v=ptnJ-F9hAmM

Jó ez, jó ez. Csak nem tudom, mire.
Ezt a rövid mondatot a Belga Ovirap című számában hallottam, de Halász Judittól kölcsönözték ők is (igaz eredetileg Heltai Jenő írta). Szerintem az első szótól az utolsóig igaz. Tudom magamról és az ismerőseimről, mekkora boldogság valaminek úgy örülni, mint egy kisgyerek.…..
Balukaaa teh master nevű olvasónk hívta fel a figyelmem a hetvenes évekbeli brazil fimipar csúcstermékére. Elég jó cuccos lehet arrafelé, hogy ezt a filmet képesek voltak megalkotni. Ez tényleg olyan mintha John Travolta Szombat esti lázát a birodalmiak próbálták volna lehűteni.…..
autózz! Sokkterápia 2010.07.12 11:40:40
A tegnapi poszt hatására küldte egy olvasó az alábbi videót, az abban szereplő idióta BMW-s baromnak ajánlom figyelmébe. Meg persze mindenki másnak is. A teljes hatás kedvéért nem árt a hangszórót is bekapcsolni hozzá. Szeretünk nem belegondolni és nem venni tudomást róla, hogy…..
Seth Gecko 2010.07.12 13:10:31
@sbronzo: mennyire igaz... Megjön a semmire az önbizalma. Nem érti meg, hogy esetleg az életét mentetted meg egy fékezéssel. Utána meg ismét gázt ad, ismét életekkel játszik.

Tanfolyamon az első óra tárgya egy baleseti roncs megtekintése, illetve az "Autóval ölni lehet" jelmondat agyakba vésése. Lehetne.
Subba Heti Facepalm: FOROG! 2010.06.30 12:19:11
Ehhez tényleg nem tudunk mit hozzáfűzni, FOROG a kamera. Forog ő is!   ..
Most kivételesen nem beküldött levelet fogok publikálni, hanem a saját tegnapi bosszúságomat szeretném veletek megosztani és kikérni a véleményeteket. Szokás szerint az út szélén, a padkával párhuzamosan parkoltam tegnap Kispesten a Vas Gereben utcában, az Ady Endre úthoz közel.…..
Szó szerint ütős történetet küldött be aszfaltbetyár. Egyértelműen elsőbbsége volt, amikor nekiment egy másik autós, aki ennek ellenére nem akarta elismerni a felelősségét. Tudom, hogy elég érzékeny téma a vétkes fél etnikai hovatartozása miatt, ezért külön kérlek…..
90 Snap! feat. Turbo B - The Power 2010.06.18 18:53:00
Év: 1990 Nemzetiség: német/amerikai Ennél stílusosabban nem is lehetett volna kezdeni évtizedünket: a korszak zenéjének fazont adó német elektronikus pop és az amerikai importrap hatásos kombinációja mindenkiben mély nyomot hagyott. Egyszerűen nem létezik, hogy ne emlékeznél az…..
Év: 1997 Nemzetiség: német Az eurodance mellett kezdett kinőni az évtized végéhez közeledve az eurotrance, majd abból a progresszív trance irányzata. Megint csak nem úttörőkről van szó: a hangzás és az akkordok egyértelműen Faithless, majd Sash! koppintások, ám az sem…..
Seth Gecko 2010.06.17 09:36:15
@BrunszvikTeréz:

Engem arra a vokális szadizmusra emlékeztetett, mikor a Boney M összes dalának elején és végén kötelezően bedörmögött a bariton feka.
Puskaporszáraz egyenzene volt ez, persze marketing szempontból jól eltalált nyári áru.
”Vonakodva mertem csak vele menni az utcán, mert szörnyen nevetségesen mutattunk egymás mellett” - Adott egy nagyon magas fiú, egy alacsonyabb csaj és egy forró délután szájból-szájba vándorló rágógumi. Kell-e több egy jó kis kötetlen hancúrozáshoz? De mi van akkor,…..
„A stírölés szerintem a flörtölés előszobája” - senki sem szereti, ha a párja másokat is megbámul az utcán. Igen, ez egy ősi reflex a férfiaknál, és ennél bosszantóbb talán csak az, amikor a pasi hagyja, hogy a csaj fizesse ki a számlát egy kávézóban. Rövid, de…..
Seth Gecko 2010.06.09 10:24:45
@cookiedude:

A videó nagyon jóóóóó :D És a részleten, amit kihangsúlyoztál, nagyot szakadtam :) - Cop uniform, hehe...
Jajj,de csúnya! Csak a szokásos 2010.06.07 08:53:07
Ha Calibra, ráadásul magyar, akkor ördöngősen nagy újdonságot nem tudunk mutatni. Ez esetben Walfart is egy ilyet küldött, ezúton is köszönet érte.Ki talált rajta olyat, ami eltér a szokványostól?..
Furcsa levelet találtunk a Jókai tér magasságában, az Andrássy úton egy villanyoszlopon: Stinky kutya üzent nekünk az égből, hogy jobban figyeljünk egymásra és a forgalomra. A 16 hónapos beagle kiskutyát május 9-én gázolták el az Andrássy úton. Éjjel a teljesen kihalt…..
Seth Gecko 2010.06.02 12:01:23
@orly:
Plusz amikor látom, hogy a gyalogátkelőnél át akarnak menni, és lassítok, a mögöttem haladó a seggemre áll, és le lehet olvasni a szájáról, amint kifogásolja a szabályos magatartást. Miután én minden ésszerűen megvárandó gyalogost elengedtem, és elindultam, persze az első adandó alkalommal padlógázzal megelőz, és ámokfut tovább. Lásd Attila út a Vérmezőnél, Korlát utcánál - ott nem egyszer megesett velem.

u.i.: Szegény kutyus... :( Bár rossz kimondani, de szerencsésebb, mintha a gazdái haltak volna meg.
Hetvennégy éves korában szombaton meghalt Dennis Hopper amerikai filmszínész. Halálát prosztatarák okozta. Legtöbbünk az 1969-ben forgatott, kultuszfilmmé vált Szelíd motorosokban ismerte meg, amelynek nemcsak egyik főszereplője volt, hanem a rendezője és forgatókönyvírója is.…..