Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beo

0 bejegyzést írt és 162 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretnék nektek kedveskedni pár háttérrel, amit innen onnan sikerült összeszedni. A tovább gomb után a többi kép, katt a képekre a nagyításhoz! Ha szeretnétek még majd, jelezzétek:) ..
Nem tudom a háttérképen szereplő 'alak' mennyire ismert, vagy névvel illetett, de már sok háttérképen megjelent, itt a blogon is (ez irányú "műveletlenségem", hogy fogalmam sincs:).Ezen az asztalon számomra szinte minden pöpecül összerakott, a színek, az áttetszőség,…..
beo 2010.05.17 09:26:07
Fotó...Fotó...Fotó Pro Bono 2010.02.04 17:47:00
Sokat gondolkodtam arról, hogy lehetnek olyan esküvő előtt álló párok aki szerény lehetőségeik miatt valóban nem engedhetik meg maguknak, hogy hivatásos fotóst fizessenek meg a nagy napra. Viszont vágynak a szépségre, szeretnék ha egy művész szemével láthatnák viszont saját…..
beo 2010.03.13 17:22:52
Hello Mindenkik! Költözöm!!!! Csupän praktikussägi okokbol. Mert itt egyszerüen nem tudom hasznälni a kep feltölteses funkciot, többek között ezert nem töltök kepeket. Annyira maceräs nekem. A bloggeren pedig pikk-pakk :o) Igy mär fent is vannak az elmaradt karis kepek…..
beo 2010.02.01 14:37:17
Huh! Vannak hozzä jätekszabälyok is, lässuk:1. Meg kell köszönnöm a díjat annak, aki gondolt rám és küldte.2. A logót ki kell tennem a blogomba.3. Be kell linkelnem azt, akitől kaptam.4. Írni kell magamról 7 dolgot.5. Tovább kell adnom a kitüntetést másik 7 blog társamnak.6.…..
Es akkor meg egy link is: http://www.wirgegenviren.de/content/index/5?submenue_id=51..
Fájó szívvel,de itt kell hagynom ezt a blogot.Aki eddig olvasott,vagy netán kommentelt is annak nagyon köszönöm,h érdeklődött irántunk. Folytatás a túloldalon.Új napló leledzési helye: http://novogetunk.blogspot.com/..
beo 2010.01.02 20:57:41
....kint van a harmadik rágóka is :D Ezzel most jól megszenvedett a jányka,de sztem még jön a mellette lévő is...
Korábban,mint írtam vettem egy mosható pelenkát,h kipróbáljam milyen is. Mivel bevált,így Majácska (egyik) karácsonyi ajándéka egy nagyobb adag pelenka volt. Ezzel át is tértünk a mosható pelenkákra. Már sok blogon,fórumon olvasni róla tapasztalatokat,így én most nem írok…..
beo 2010.01.02 20:56:37
Az ejszaka rendben volt. Kiütötte az oltäs. Se nem läzasodott be se nem fäjt neki :o) Stramm kis kölök.Csajok! Most eltünök egy pär napra. Sajna depresszioig fajult a dolog. Ma delutän voltam agyturkäsznäl, kaptam homeos bogyokat, amit szoptatäs alatt is lehet szedni. Remelm…..
Amit amúgy fel sem vett, mikor kapta. Legalábbis az elsőnél még röhögött. Nézett is nagyot a doki, hogy na ilyen sem mostanában történt nála :o)A másodiknál szegényem 1 percre nem kapott levegőt annyira elkezdett volna ordítani. Csak vörösödött a kis feje és nyitva volt a…..
Alapvetően jól telt a karácsonyunk. Egyébként meg sok veszekedeéssel...Mert megint elvárták volna, hogy a 2 hónapos gyerek alkalmazkodjon, sőt nem volna, hanem kellett is. Lévén egeész jól nevelt vagyok nem sértettem meg senkit. Cserébe felrúgtam Bende már egész jól kialakult…..
Melyiket vegyük? Ami majdnem dupla annyiba kerül, mint a másik, de van benne isofix vagy mi a szösz, és állítólag azzal sokkal biztonságosabb? Vagy ugyanolyan jó a "normál" autósülés is a gyereknek?Nem akarok ezen spórolni, de nem állunk túl fényesen, szóval ha éppen…..
...ne de,hogy mindig,mindenhol??? :O Áll a járókában,áll a szobája ajtajánál lévő rácsba kapaszkodva,áll a kiságyába és persze a gyomorszájunkon tenyerelve :) Tegnap óta azt játsszuk a délelőtti alvásnál,hogy megetetem,be a kiságyba,cumi a szájba,altatódal…..
Mert úgy örülök, hogy van Ő nekem, mert úgy örülök, hogy vannak ŐK nekem.Emlékszem, mikor 5. hetes terhes voltam. Ott feküdtem a kozmetikus asztalon, teljes fazon gyantán. Anyukám is ott volt velem. Mondtam a kozmetikusnak, hogy jajj valami folyki belőlem. Nem szólt semmit. Anyukám…..
Helloka! Csak annyit szeretnek, hogy szavazzatok lecci Bazisra!Add ide a fenykepezögepet c. kep, feltöltötte beoka:Itt a link : http://www.babakukk.hu/mildibe/oldal_2Köszönöm!..
Nem alszikm, hät nem alszik!!!!! Most vegre megint, ugyhogy nagyon gyorsan irok csak es rövidet.Olyan vagyok, mint egy mosott sz@r - bär fogalmam sincs milyen az. Mint egy robot csinälom csak a kis dolgaimat. A gyerek üvölt es üvölt. Nagyon hasfäjos lett, hiäba espumisan, infacol, nem…..
beo 2009.12.02 20:55:22
Nyügölödös napunk van.Egesz nap nem alszik Bende, vagy ha alszik akkoris kviccsog közben, levegö utän kapkod, keservesen felsir pär pillanatra, nyom...szoval nem jo sehogy. Nemis aludt talän egesz nap 2x1 orät reggel 9 ota. Mostmeg mär sztem annyira älmos meg färadt, hogy ezert nem…..
 Azaz Bende 1 honapos lett, mi pedig tegnap voltunk apäval pontosan 2 evesek!!! :o)(Picsäba, mitöl sos a kävem???...na mindegy)Na lässuk mit is tud az en egyhonapos csoda kakalädem :o) ->(csak mint egy normälis egy honapos)Szopizik, alszik, kakil, pisil es a 4böl 1 nagypapäjära…..
Majácska már nagyon ügyesen mászik. Majd megpróbálok felvenni,h hosszabb távot milyen lendülettel képes lekűzdeni,de most ezt hoztam :)..
beo 2009.11.26 11:54:56
BEO!!! Nem tudlak olvasni!!!! Azt mondja nem jo a jelszavam, pedig jo... :os Csinälsznäl valamit?- Köszönöm!!!..
beo 2009.11.24 13:36:06
2 esetben legyilkolja Bende az amugyis fäjo bimboimat.1: Mi az, hogy üres a cici?!? Akkor jol megharapdälom...2: Kakiljak vagy szopizzak? - mindegyik fontos.hmmm... na jo, akkor kakilok es közben szopizok. Bocs anya, elfelejtettem, hogy miközben nyomok összeszoritom a meg kis fogatlan pofimat!…..
 Rékával?Hát hogy iszonyú engedetlen. Hogy próbál átverni. Hogy a falnak beszélek állandóan, amíg nem fenyegetem meg, egyszerűen nem érzi úgy, hogy engedelmeskednie kellene. Ha ellentmondok neki, hisztéria, kiborulás, csakazértis azt csinálja. A tesókkal is szar a helyzet,…..
...szoval... igyekszem nettositani a törtenteket, mert sok(k)...Ott kezdödött, hogy anyukäm elment. Aztän magunkra maradtunk Bendevel. Amivel nem is lett volna gond. En gyorsan kicsit kitakaritottam, mostam. Anya megfözött elöre vasärnapig (akkor jött vissza - kedden ment) :o) Aztän akkor…..