Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hombre

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reggel 5:50-kor kezdődött, és még mindig tart a Nemzeti Hírtévé első ingyencirkusza, a Nap, Amikor Mindent Sikerült Elbaszni, azaz mostantól NAMSE. Nem elég, hogy a műsorfolyamot néha ad hoc jelleggel megszakítja egy húszperces önfaszszopás, a Nemzeti Hírtévé születéséről…..
Pandacsöki nevű kommentelőnk vette észre a TV2 óriási hibáját a ma reggeli Mokkában (ezúton is köszönjük neki). Az olasz hajószerencsétlenségről szóló riportjukban (00:38 percnél) bemutatnak egy felvételt, miközben az hangzik el, hogy "a Costa Concordia belülről a…..
A két nagy kereskedelmi tévé idén is viccesen kezeli a választásokat. Az RTL Klub bloggereket vet be, a TV2 pedig Hajdú Pétert. Az RTL-en a Híradó után (18:55) kezdődik egy 15 perces blokk, amiben a csatorna és az Origo megrendelésére készített Median-közvéleménykutatást…..
comment:com Megújult a Tv2.hu 2010.02.01 15:30:00
A magyar televíziók az utóbbi években - kissé késve ugyan - rádöbbentek, hogy bizony a tévénézők egyre nagyobb része már nem a tévéújságokból ne adj isten a Teletextből, hanem a tévék online kiadásából szeret tájékozódni, ide klikkol, ha valami érdekli, és itt kezd el…..