Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BICSKA

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy szintén vendéglátás-szálloda területén tevékenykedő ismerősöm hívta fel a figyelmemet az ATV január 22-i Nap Híre adására. Annyit mondott, hogy nézzem meg, és csodálkozzak. Régebben jobban követtem a tévében levő hírháttér műsorokat, mostanra már csak elvétve nézek bele némelyikbe, mert az…..
BICSKA 2021.01.25 08:29:47
@whateveritis: Sajnos én is csak az utolsó egy percet láttam, de ha minden igaz, akkor a Civil a pályán-ban is hasonló "kiállás" volt a szakma mellett. (a Központ-os hír kapcsán jött fel a Téma)
Szeptembert váró Belső-Erzsébetvárosi lakók, gyászmenetelő vendéglátósok. A csendrendelet ellen demonstrálnának az elégedetlen vendéglátósok, illetve azok közül is leginkább a külföldi buliturizmusra utóbbi években rátelepülő szolgáltatók...
BICSKA 2020.07.08 14:31:22
@Élményvadász: Azt gondolom, hogy a szabályzásnak inkább ez a sarkalatos pontja és nem az engedélyhez kötött 24h-06h nyitva tartás, göngyöleg elszállítás, takarítás stb. Ugyanakkor másik oldalról abban is biztos vagyok, hogy az Örkény Színház esti előadása után is szívesen ülnek be néhányan egy pohár borra, valahol a Madách téren, és ez nem ördögtől való, talán még maga Niedermüller Péter is..
Avagy így tömegközlekedj havi húszezerért. A duplán vett bérlet oka, hogy az automata az utas szerintem nem nyomtatott, de a gép mást mond. Volt már ilyen sztorink, ott még egy korrekt választ is találtok. Panaszosunknak egyébként egészen jó megoldási javaslatai lennének, de…..
Itt a vasárnap, bütykölünk hát megint. Lassan rendszerré válik itt a TC-n a hétzáró rozsdába fejelés. Persze két hete történt mindaz, amit írok, elnézést, csak most jutottam el a billentyűzetig, de hát nem Forma-1-közvetítés ez, nincs itt szükség paliklászlói…..
Belsőség Kulturált ijesztgetés 2008.09.11 14:32:00
A BBC legendás közlekedésbiztonsági riogató kisfilmjeit sokan ismerjük. Ezúttal lengyel feliratozással és a Metallica aláfestésével találtunk rá. Aki még nem látta, nézze meg: fontos lépés az ésszel közlekedés felé vezető úton. Oké, nem olyan sokkoló, mint ez: de nem…..