Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dapra

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Élet és politika Múlt-kor 2014.06.22 12:27:39
Már 41 éve, március havában temettük el szüleimet, ott a bözödi Cinegető dombjában, tűskés akácfák övezik megboldogult Mózsi által készitett kettős sirt. Mozsi, ő Vajdahunyadon porlad, már 21 éve, egyszer láttam sirját, olyan románosan pléhvel bevont siremlék jelzi, itt…..
Élet és politika A szem-elvész 2013.09.12 08:55:07
Nagy reményeket fűztek a magyarországi úthoz, hisz az asszony szeme-fényéről van szó, mert sok rettenetes betegség van, ami támadja az embert, de a szembetegség, a laukoma,a zöldhályog, a legrettenetesebbek közé tartozik.Jól mondá Józsi bá, a sör nem ital, az asszony nem ember, a…..
Már rég nem irtam semmit. Olyan lett ez a blog is , mint egy kiégett csűr, hamu és korom,imitt-amott egy-egy bejegyzési "csonk", erről-arról, gondokról, bajokról. Talán senki sem olvassa, talán igen? Nem irok, mert amit irhatnék sokaknak sértő, minek gyűjtsem a haragosokat? Van…..
Élet és politika Szanyi 2013.02.21 14:24:44
Egy javakorabeli ember, felriadva éjjelente, azon elmélkedik, hogy is volt? mit csinált jól, mit rosszul, most, ha mégegyszer lehetne, hogy csinálná? És hajnalra rájön, megfájdult a feje, pisilni kell, kinéz az ablakon, bár már megvirradna, fél az éjszakák sötétségétől. Nappal,…..
Bár, több mint 18 évet voltam Művelődési ház igazgatója a Hargita lábánál fekvő kisvárosnak, abban a korban, amikor a kultúra meghatározó szerepet vállalt kisebbségi megmaradásunk mindennapi gondjaiból, a lelkes utókor nagy előszeretettel kihagy azokból az irásokból,…..
Élet és politika Politika 2013.01.28 07:48:34
Idős barátom mondta "az a baj, hogy az ember kilát a fejéből, igy csak a más baját látja, azzal foglalkizik, a magáét hanyagolja", ugyan csak ő azt is mondta, hogy " a társadalmat a politika, a média és az egyház teszi, tette tönkre".Súlyos szavak. Ő nyugalmazott esperes,…..