Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Tomchy

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az MX-5-ösömről szóló posztjaim lassan elfogynak. Ez az egyik utolsó. 2008-ban nagyjából annyit találkoztam az autóval, hogy kivettem az akksit, feltöltöttem, visszatettem, és három hónap múlva nagyjából ugyanezt játszottam el, anélkül, hogy az autó egy métert is megtett…..
A Hummerrel a trenddel szemben című Autonánia-cikk megírásakor sokfelé kódorogtam a neten, és egész érdekes képgyűjteményt szedtem össze különféle polgári és katonai kivitelekről. Ezeket kötöttem most két csokorba a téma iránt érdeklődő olvasóink kedvéért. Ebben a…..
Ferenc tízre kiment, mosolygott és szalagot vágott. Kész a híd, boldogság van, vigadjatok magyarok. Az internetező és rádióhallgató polgárok örültek is: na, ma délután kipróbáljuk a Csák Norisz hidat. Négy előtt pár perccel a pesti oldal bevezető szakaszához gurultam. Már…..
Mostanában KRESZ témában amúgy is örömmel látom aktivitásotokat, na nem arra gondolok, hogy cseréljük le a jogi szaknyelvet a kocsmai zsargonra, de sok tekintetben példamutató ahogy foglalkoztok a témával. Ennek a levélnek az apropója, hogy ma felborult egy kisbusz az M7-esen.…..