Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jocó01

2 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegénység blog Dilemmák 2009.01.19 10:36:00
Az új albérletben szükségünk lesz egy porszívóra, felmosó szettre, és előbb-utóbb egy mikróra, étkezőasztalra és székekre. Meg még pár apróságra.Pörgettem a neten a webshopokat, árösszehasonlító oldalakat (ezt, ezt , ezt , ezt, meg ezt ), és képzeletben elköltöttem egy…..
 A hétszázát!Magyarország még soha nem volt ilyen nehéz helyzetben! Járt itt már tatár, elpusztította a fél országot, hódított a török, elvesztettük az ország területének kétharmadát, de most,  most kérem igazán szarban vagyunk. De legyőzzük, le fogjuk…..
Utolsó idők Ihlet 2009.01.06 13:55:27
Válság van. Erről írnak a lapok, tele van vele a net (is), mást sem hallani este a TV-ben, én már csak azon csodálkozom, hogy az esti mese megmaradt, és nincs helyette mondjuk Hírek extra tőzsdei tanácsokkal. Amit én gondolok a válságról, az a következő: egyrészt van megintcsak az…..
Szegénység blog Forró... 2008.10.14 06:00:00
Nem értem, hogy miért állítják elviselhetetlenül magas hőfokra a vízmelegítőt egyesek, ha a elég nagy a bojler az egész család számára. Különsen nem értem, ha olyan helyen állítják kopasztásra alkamas hőfokra a vizet, ahol kisgyerek van a családban.Szegény középső gyerek…..
Ebből a mindenféle gusztustalan maradékból készülő felvágottból azért jó dolgokat is ki lehet hozni, ha nincs más.Emlékeztek még a rántott párizsira a menzáról? Szerintem kiváló főzelékre való feltét, vagy ríizs mellé is finom.Szoktunk héjában főtt/sült krumpli mellé…..
Orvosjáró Éjszakai sorbanállás 2008.09.05 10:07:00
Vidám kis történetről számolnék be, hátha valaki érti és meg tudja magyarázni talán még nekem is! Vasárnap este édesanyámon (77)  viselkedési zavarokat vettünk észre. Vérnyomás mérés: 190 felett a megszokott 110 körülihez képest. Gyógyszerbevétel, várunk, a…..