Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AnitaT

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                           Még nem az IM-ről van szó!   Fontosabb….   Anya és gyermeke jól vannak: …..
AnitaT 2011.02.17 15:59:51
 4:32:01. Volt már jobb és lesz is még.Nem úgy sikerültek a dolgok, ahogy szerettem volna, de elégedett vagyok, mert a futóképességem elvesztése után fel tudtam mérni egy eddig felfedezetlen területet a fejemben és testemben.Végignéztem az eredményeket és nagyon örültem…..
CCIE# Pursuit Budapest maraton 2009 2009.10.04 21:58:00
(Ez a bruttó idő)9-re kiértem a megbeszélt helyre, ahol kicsi volt rám az edzesonlineos póló és nem tudtam kilyukasztani a rajtszámomat hogy fel tudjam tenni a kiváló rajtszámtartómra.Aztán Laciéktól megkaptam a titkos koktélt a betegség ellen, amit ezúton is köszönök szépen.…..
CCIE# Pursuit Juniper Fasttrack 2.0 2009.10.01 17:09:00
No, felszívtam magamra a JNCIS-ER-t is, ez már emberesebb volt, főleg a proprietary dolgok miatt.Kis BGP_Community, kis route reflector téma, megkeverve stateless/stateful firewallal, NAT, közepes adag QoS, IPSec.A next-hop style methodology egész érdekes és használható.Már több…..
A Hu-Ra 10k után három nap pihenőt engedélyeztem magamnak, viszont ma újra lementem futni. Hozzáteszem, elég fáradtan érkeztem haza a melóból. Hol vannak már a boldog főiskolás évek, amikor semmi más dolgom nem volt, mint lógni az előadásokról, helyette teniszezni járni, és a…..