Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiszsiraf

28 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Brazil parti? hazamenetel 2009.06.09 06:00:47
Guzsba vannak kotve a mindeneim. Ha menni kell, menni kell. Nem akarok. Nem akarok bucsubulit szervezni, nem akarom elhasznalni a kincskent tartogatott otthoni fogkremet, otthoni hajbalzsamaot, parfumot.. Nem akarom napjaban otszor hallani, h mikor is megy haza? -- Junius 25-en -- huuuuuu, az mar jo…..
Brazil parti? apro oromok =) 2009.03.20 23:21:16
Mindig is szerettem volna, ha hajam vilagosabb lenne, mint az arcborom. Mindenfele festes nelkul persze.. Es mit ad Brazilia??? Vilagosabb hajam mint arcbort :D:D:D..
...Oda roppennek egyik pillanatrol a maiskra ahova kedvem tartja.. Nem kene azon gondolkoznom, hogy ket perc van a cserediak evembol, es nem kene szoritanom Braziliat, mint a piros parnamat egy rossz alom kozepen... Nem azon kene gonodolkoznom, h mennyi idom telik el a maradek harom honapbol, hanem…..
Brazil parti? CARNAVAL!!! 2009.03.07 16:31:02
 Edes Kedves Draga Viragszalaim!Itt az ideje hogy megint meseljek az aktualis dolgokrol, ami most jelen esetben nem mas, mint a karneval. Eloszor is: Wáááááááááo :DNagyon de nagyon jol ereztem magam, meg igy is, hogy ‘csak’ Teresopolisban unnepeltem. A karneval…..
My sweet, little, dear pearl gardens!!Most, hogy ugy erzem, eletem ismet ertelmet nyert, es mar nem azon buslakodok, hogy hogyan nem hasznalom ki elegge a cserediak letemet, most tenlyeg igazan jol erzem magam. Merthogy az elmult hetekben valoban ez es ehhez hasonlo gondolatok nottek a fejemben,…..
kiszsiraf 2009.02.14 20:03:39
@tyn: nem voltam szarul.
orulnek ha beszelnetek velem.
pa
Egy csodálatos videoklip és egy csodálatos dal Rúzsa Magdolnától: Vigyázz a Madárra..
Ma reggel elindultunk Petropolisba, a szomszedos varosba. (Akinek ismerosen hangzik a nev, az azert lehet, mert hires sorgyara van a varosnak :) Az anyam azt mondta, hogy 10kor indulunk reggel, 11:49kor mar ultunk is az autoban az anyammal, Kellyvel, es az o lanyaval, Vitoriaval. Szaguldottunk…..
 Szilveszter.Az egesz ugy kezdodott, hogy, kitlaltuk Alexaval (masik magyar lany), hogy ha torik ha szakad, egyutt szilveszterezunk, es mar azt is kitalaltuk, hogy Rioba megyunk, termeszetesen nem jott ossze, sokat nem akarok sirankozni, mert mar hisztiztem egy sort emiatt.. Tehat mennem…..
Nos. Annyira szet vagyok szeledve meg darabokra hullva, hogy ugy erzem ez most eleg osszevissza bejegyzes lesz, ezt nezzetek el nekem, de itt mar haromnegyed egy van ejszaka, es most jutott eszmbe, hogy korulbelul egy honapja nem tudattam veletek semmit, mert kirandultam egy honapot a Nordheasten,…..
Brazil parti? Pantanal e Bonito 2008.10.28 16:26:09
Nohat Kedveskeim! :) Eloszor is szervusztok! Ma a 10 napos cserediakos-rotarys kirandulasomrol fogok nektek irni, ami mindent egybevetve retkesjovolt.Oktober 17-en pentek ejszaka Emma szulei elvittek minket Rioba (2 ora), ahonnan ejfelkor indult a buszunk Belo Horizonteba (7 ora), reggel mikor…..
kiszsiraf 2008.12.24 03:19:56
Brazil parti? nincscime bejegyzes 2008.11.10 15:53:00
Szepjoreggelt!Tegnap ejszaka fel negykor fejeztem be a jobaratok dvd-k nezeset, szoval reggel hatkor kicsit almosan ebredtem, de erot vettem magamon, megfurodtem, hajat mostam, es elmentem suliba.. az elso oran aludtam, a tobbiek dolgozatot irtak, a masodik orara megerkezett egy idegesito…..
Brazil parti? este 2008.11.10 15:07:00
Este jó, este jó Este jó, este jó este mégis jó. Apa mosdik, anya főz, együtt lenni jó. Ég a tűz, a fazék víznótát fütyül bogárkarika forog a lámpa körül. A táncuk karikás, mint a koszorú, meg is hal egy kis bogár: mégse szomorú.…..
Brazil parti? szivárvány 2008.11.06 23:17:00
Sziasztok! [kivetelesen nem noshatakorral vag szervusztok kedveskeimmel kezdem, mert ez most masmilyen lesz ;).. folytatolagosan irtam mindent egy fuzetbe, es most csakugy bemasolom.]Joforman haza sem ertem a Pantanalos kirandulasrol (amirol sikerult egy totalisan szaraz es erzelemmentes…..
Brazil parti? 2008.10.17 02:46:00
Eloszor is szeretnek reszvetet nyilvanitani, az osszes elpusztult blogfuggo osszes csaladtagjat szivbol sajnalom.Most pedig pillanatnyi felhaborodasomrol irnek, ami az itteni s*ggfej himeknek koszonheto. Eloszor is zavar, hogy lustak barmit is kezdemenyezni. Ami vegulis nem nagy baj, mert ha nekem…..
kiszsiraf 2008.10.28 15:09:46
Brazil parti? oooo. 2008.10.16 03:20:32
tulajdonkeppen meg azert elek.. d...
Huuuuuuuuuu. most latom csak, lassan egy hete volt, mikor utoljara irtam.. A fuggok remelem eletben maradtak, es nem pusztultak el bloghianyban.. :SHat az elmult egy heten sokminden tortent.. Peldaul az, hogy mikor kedden iskolaba mentem, akkor Emma kozolte, hogy o aznap delutan elmegy Rioba egy…..
kiszsiraf 2008.09.29 20:44:06
kiszsiraf 2008.09.30 23:39:55
Brazil parti? Templomos kirandulas 2008.09.23 01:27:07
Hat udvozlegytek.Orulok, hogy vegre idejutottam, mert ma korulbelul 11 ora ota ulok a gep elott, msnezek, pakolaszoma kepeket idaoda, megnezek ezt is azt is, es igencsak elszallt az ido mert most este het ora van..Szoval a hetvege. Nem is, mert eloszor a penteki Rio. Reggel Emma hamarabb ideert,…..
Huuha!Jo kedvem van. Mert holnap ugy nez ki mostmar tenyleg megyunk Rioba:) Bar az anyukam magyarazott meg vmit vmi hianyzo papirrol, de remelem ez engem nem erint. Es ma a nap is kisutott par percre, mikor jottem haza portugalorarol :) [megjegyzes: portugaltanarhoz fekete pulcsiba tobbet…..
Brazil parti? Waaaaaa! 2008.09.18 03:17:00
Az anyuakm egybe most mindent!! Mindenfele tekintet nelkul a szinekre! Most azon gondolkozom, h amit odaadtam neki mosnivalot, van-e nagyon fontos kedvenc ruhadarabom.. aaaa. csak enyi...
kiszsiraf 2008.09.18 16:34:19
Udv nektek foldakok!Most technikai es egyeb okok miatt  maradt ki par nap, de a fuggoket megnyugtatvan mondom, ismet ittvagyok =)Most epp elringatom magam, azaz rajottem, hogy ha ezen a szeken ugralok, igy rugozik.. tokjo :)Nem tortent semmi egetrengeto dolog az elmult napokban.. Ezen a heten…..
Brazil parti? O meg csak most 17 2008.09.15 00:44:34
Nem igazan erzem a valtozas szelet igy a 17. eletevemben, hacsak a nyelvemmel hatra nem nyulok, es meg nem tapogatom a naprol napra kintebb bujo bolcsessegfogamat..Ma reggel nem mentem templomba, mert otthon csaladi banzaj volt (magyarorszag), es mindenkivel beszelhettem, meg integethettem nekik a…..
Brazil parti? aniversario in Brasil 2008.09.13 20:22:00
Nostehat szulinap.:)Reggel kesve ebredtem, mert a telefonom riasztasat tegnap kikapcsoltam, es elfelejtettem visszakapcsolni, ezert sietnem kellett, es nem volt idom reggelizni.. A suliban enekeltek nekem a tobbiek, es mindneki boldog szulinapot kivant, de sok ember hianyzott a sulibol, meg…..
Ha ki is marad egy-egy nap, mint tegnap, mindig visszaterek, kiveve, mikor mar nem..Ma kaptam Rubeola vedooltast, szoval mar ettol sem kell felteni engem..Aztan a sulibol a harmadik ora utan elmentunk megnezni a Teresopolisi egyetem allatorvosi karanak a kiallitasat, ahol voltak mindenfele…..
Brazil parti? merde! 2008.09.12 02:46:28
Hat most elegge tele van a hocipom mindennel.Ma A francia cserediaklany, Emma elkezdte megszervezni, hogy holnap a szuletesnapom alkalmabol menjunk el az osztalytarsakkal, meg baratokkal a sulibol a Nemzeti Parkba, rogton suli utan, veszunk vmi kajat, es majd ott megesszuk, megnezzuk…..
Rajottem, hogy csak ugy kell felkelnem, hogy igen, ma jo napom lesz, es meg ha nem is tortenik semmi jo, es esik is az eso, akkor is mosolyoghatok a vilagra.. miert is ne? :)Ma ez sikerult, de persze tudom, hogy nem konnyu igy felkelni, es azt is tudom, hogy a legtobb ember nem ilyen gondtalan, mint…..