Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JackSparrow

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Egyetért-e Ön azzal, hogy Internet-szolgáltatásért a jelen kérdésben megtartott népszavazást követő év január 1-jétől ne kelljen a 2014. október 20-i állapothoz képest további adót fizetni?” Ha bevezetik az Internetadót, úgy népszavazást kezdeményezünk a kivezetés…..
JackSparrow 2014.10.22 10:59:45
@freehckr: Orban egy dologbol azert ert: az erobol. Ha osszegyulik 2m alairas meghatral.
JackSparrow 2014.10.22 11:11:42
@freehckr: Libertarianuskent azt kell, hogy mondjam: sehol. Kollektivista proli, a felelosseget nem szereto szar a politikai elitunk, mi meg hagyjuk, hogy ilyen legyen. En csak azt mondom, hogy ezzel csak eltetitek ezzel az "ugysem lesz semmi" hozzaallassal es tovabb erosititek a Fideszt abban a tudataban, hogy BARMIT megtehet. Van 2 millio, hivo fanatikusa, akik azt is elfogadnak tole, ha csecsemot olne elo adasban. Kitalalnak, hogy komcsi/erotartalek/cionista blablabla volt es helyes, hogy megolte....
Ha fogadni kéne, arra tennék, hogy ebből bizony szakadás lesz. A novemberi LMP-kongresszus válaszolt először a kétpólusú logikát erőltető választási törvénymódosításra, arra, hogy beáll-e ebbe a logikába az LMP vagy nem. Hogy a kormányváltásért együttműködik-e a…..