Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alidí

2 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába, szerelemben, háborúban és a marketingben minden megengedett. Az eddig szinte teljesen ismeretlen  Mantic Games nevű kis garázscég mostanában egyre ötletesebb fogásokkal igyekszik felhívni magára a figyelmet. Dióhéjban: ők is Nottingham-ben vannak, ők is figurákat…..
Acélhullák Az Öröklét Ura 2009.11.29 21:24:00
Örömmel jelentem be hogy a 2009-es Golden Gobbó festőversenyre készült necron destroyer lordom ( aki egyben a seregem főhőse + a fluffom középponti szereplője is ) elkészült és csak arra vár, hogy  megnyerjen pár csatát. Megjegyzéseket nem nagyon kívánok hozzá fűzni akinek…..
Alidí 2010.03.15 17:24:34
Acélhullák Ízelítő... 2010.03.15 17:11:00
 A konvoj csöndben haladt előre a végtelennek tűnő sivatagban. A páncélosok iszonyú port vertek fel, ami szinte lehetetlenné tette a látást. Dél körül járhatott az idő, a tűző nap sugarai pedig könyörtelenül sütöttek mindent és mindenkit. Ilyen körülmények között…..
  Csak jelezném, hogy szerény személyemmel bővült az Acélhullák blog stábja. Tőlem leginkább Orkos dolgokat láthattok majd, és talán rövid 40K témájú írományokat. További jó böngészést!Alidí  ..
Elirigyeltem a BoLS-tól a "heti vitatéma" topikokat, így ide is szeretnék egyet indítani. Nem feltétlenül hagyományteremtő jelleggel, csak hogy legyen miről a blog olvasóközönségének is vitázni, azoknak is, akik esetleg eddig nem szálltak be a kommentelésbe. Az első…..
Imperius Manus Renovatio №1 2009.08.19 12:12:00
Avagy miből lesz a cserebogár?   Velem sajnos számtalan alkalommal előfordult, hogy megvettem egy számomra kedves, fényes, kiváló figurát/modellt, amit nagy izgalmamban azonnal elkészítettem és kifestettem. Teltek-múltak az évek, amikor egyszer csak előkerült egy ilyen…..
Rendes körülmények között eszembe sem jutna, hogy az eddigi legidiótább, Warhammerrel (pontosabban a 40k-val) foglalkozó írásnak publicitást adjak, még akkor sem, ha a Bell of Lost Souls reklámozza. Mindazonáltal nemrég lettetek megszavaztatva a család és hobbi viszonyáról, és…..
Már benne van az előrendelhető szekcióban a Planetstrike első szériája, íme egy kis ízelítő a tereptárgyak kategóriában: Imperial Bastion (~30$) Skyshield Landing Pad (~40$) Aegis Defence Line (~20$) Slusszpoén: megvehető a Chaos Bastion is (lásd fent az Imperial Bastiont), ami…..
Remélem, mindenki kipihente a húsvéti páleszmárgezés és sonkatúladagolás utóhatásait. Enyhítésnek itt van az underground káptalanokat bemutató sorozat utolsó része, a Black Templars káptalannal. Essünk is neki. A BT az egyetlen második alapítású (tehát az eretnekség után…..
Uraim, ha az égiek is úgy akarják, akkor néhányan valami olyasmit fogunk csinálni Warhammer témakörben, amire kis hazánkban még nem volt példa. Részletekről még korai lenne beszélni, én is csak ma csöppentem bele a dologba. Első hallásra hazai viszonyok között teljesen…..
Mindig örül a szívem, ha olyan figurákat bocsát ki a hőn szeretett GW, ami innovatív, igényesen van elkészítve, más figurából konvertálással nem lehet előállítani, és a játék szempontjából alapvetően szükséges. Íme a "Space Marine Casaulties" (Űrgárdista…..
 (Korábbi hírek a megépített Rhinoról ITT)..
Alidí 2009.02.12 16:13:46
A Stormlord topic kapcsán is előjött a kommentek között a GW 2009-es megjelenéseinek nagy port kavaró híre. Az egyik legrégebbi codexxel rendelkező faj, a Dark Eldák fejlesztése a végéhez közeledik. Közel 100%-os készenlétben vannak, ennek ellenére a GW mégis elhalasztja a…..
Puszti emlegetett vmi térképet, meg kampányosdit, bár asszem én lőttem fel az ötletet neki h kampány, de mindegy. Meg kicsit elvan hanyagolva a blog, gondoltam legyen vmi témácska.  Szóval kisebb kampányt csinálni esetleg? 4-5 résztvevővel. Vélemény, ötlet?..