Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nikkkkk

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Legalja 2008.10.17 17:55:00
Találós kérdés: Mi van a képeken? A megfejtés pedig ... "A Fidesz ifjúsági szervezetének aktivistái az Akadémia épülete melletti Duna-parti szakaszon egy felfújható medencét töltöttek meg vízzel, hogy szemléltessék, szerintük mire jó a szombati tanácskozás, vizet…..
nikkkkk 2008.10.17 22:23:51
images.netbag.hu/20081017/22223425869.JPG :)
Nah jo szazmillio otlet lenne meg, eleg ennyi is, most ugysem ez a lenyeg :)
Szombaton Tarka Magyar felvonulás az Andrássy úton és a Hősök terén. "Többtucat civil szervezet összefogásával a 18 éves demokráciánk legnagyobb pártfüggetlen tömegdemonstrációja szerveződik az erőszak és a kirekesztés ellen Budapesten. A szervezők százezres tömeget…..
nikkkkk 2008.09.30 17:52:37
Eleg volt mar ebbol az alszent dumabol. Ciganyoknak munkat adni, es akkor nem szorul ra a segelyre. Hova adjunk munkat nekik mikor epp a mostani rendszerre alltak ra es evente hozzak vilagra a gyereket a segely es mas szocialis ellatasokert. Iskolaba/ovodba csak papiron jarnak, vegzettseguk nincs, nyomorban nonek fel, szuleik nem foglalkoznak veluk, elisszak, eljatszak a penzt. A gyereket rakenyszeritik, hogy lopjon, raboljon es 15-16 eves koraban kezdje el o is megelhetesi szulest. Es nem ritka dolog az sem, hogy nincsen wc, vagy vezetekes viz, es az aramot is lopjak.

Milyen kirekesztes? Mennyen ciganyfertozott kornyekre az aki szerint tombol a rasszizmus Magyarorszagon, napok alatt o is "rasszistava" fog valni amikor megkeseritik az eletet (egyre tobb ilyen telepules/falu van mar) ahol naponta lopjak/fenyegetik meg az embert es felve fekszenek le az idos emberek, ha epp nem apropenzert adjak el a lakasukat, hogy elmenekuljenek onnan. Ezekkel nem lehet egyutelni, ahogy ezt mas europai orszagokban is bizonyitjak sajat maguk.

Nem beszelve arrol, hogy mifele kisebbsegrol beszelunk? Magyarorszag lakossaganak kb. az 1/5-e cigany - ez ~2-2,5 millio fo -, aminek a 95%-a a fentebb leirt korulmenyek kozt el. Nem nehez kiszamolni azt sem, hogy mennyi penzt emeszt fel az o "ellatasuk", es mennyi kart okoznak az orszagnak az itt kitermelt szinesfem tolvajok/erdopuszitok stb. ciganyok. Es akkor meg nem beszeltem az ingyen etkeztetesrol, ingyen tankonyvekrol, ingyen szocialis lakasokrol, amit az adofizetok penzebol fedeznek.

Az a baj, hogy x dolgozo ember tart el 2*x kisebbsegit es x nyugdijast.

Es meg csodalkoznak, ha menekulne(ne)k az orszagbol az emberek?

Koltoi kerdes: Szerintetek miert eri meg a jelenlegi kormanynak ezt a rendszert fenttartani, miert eri meg havi szinten milliardokat olni a kisebbsegbe, csupan 1 szemelyi igazolvany es lakcimkartyaert (nem beszelve arrol, hogy ugyanolyan erteke van a szavazatanak egy altalanost se vegzett ciganynak, mint egy diplomasnak)?
A Hegyen, völgyön zakatol az M6 posztunkból a képek magában a Fábry-showban landoltak, mint erre többen is felhívták a figyelmünket. És tényleg :-) Kissé bizarr, így első látásra, mivel a téma egy cseppet sem vicces, inkább kínunkban nevetünk, de Fábry jól nyomta. Íme, a…..
Minden hétre jut egy "ügy", amin szépen mindenki elcsámcsoghat. Újságok címlapja garantált, tények szokás szerint minimálisak, azok is csepegtetve. Hirtelen mindenki titkosszolgálat szakértő lett ... Bár az NBH-tól erre a 10 kérdésre várnánk a választ, de úgy látom,…..
Srácok, nem kertelek, ezen fel fogja magát húzni pár ember...de nagyon. De tényleg olyan bögreösszeroppantósan. Szóval az a szitu, hogy Veress Jenő a Népszava online munkatársa megtalálta a neonácikat, gárdistákat és a budakeszin felállított táborukat. Nem is tudom, hogy írjam…..
Gyerekek, jelezném, de tényleg, komolyan, frankón:  csak az nyomjon most a továbbra aki kurvára lefolyóban van már a székről, a nagy hassimogatás közben. Szenzációhajhászók és unatkozók messzire kerüljék el most ezt a posztot mert nagy nyálfröcsögés és náczizás lesz a…..
nikkkkk 2008.09.04 21:29:51
Nekem errol ez a cikk jut az eszembe. www.szon.hu/hirek/IM:szon:news_special-szabolcs/cikk/tbc-fertoz-a-nyiregyhazi-guszev-ben/cn/news-20080812-11412396 innen is az egyik hozzaszolo: Milyen rosszindulat sugárzik a hírből. A huszártelep rendezettt, virágos utcáin nevetgélve játszó gyerekek várják szüleiket haza a gyárákból, hogy kipihenjék a napi munka fáradalmait, majd tisztaruhát felvéve kézenfogva elsétáljanak gyerekeikkel 2 gömb fagylaltot elnyalni a jó iskolai osztályzat elismeréséül. Így van ez a megye minden településén csak az emberek rosszindulatuak és koszról, piszokról, bünözésről, WC hiányáról és egyéb valótlanról beszélnek minden indok nélkül. TBC ugyan már? Mitől is lenne?

Valakinemakarjafejbelonimareztafalvedot?