Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Passz

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hatalmasat szólt az Affair első évadja: mi csak Sixx ajánlója után figyeltünk fel rá, de az Aranyglóbusz gálán szerencsére szórták rájuk a díjakat bőven, az Affair lett a legjobb drámai sorozat, és Ruth Wilson a legjobb női főszereplő drámai sorozatban. A Terápia alapjait is…..
Passz 2015.10.07 20:39:03
@huncut_kata: a Showtime még szeptember 25-én feltolta az epizódot youtube-ra és egyéb on demand oldalakra.
Szűkszavú a hír, mi sem teszünk hozzá semmi extrát:  Dr. Szabó László Zsolt, az MTVA vezérigazgatója, 2014. október 1-jével Szujó Zoltánt nevezte ki az MTVA Sportfőszerkesztőségének élére. Szujó Zoltán újságíró, sportriporter, műsorvezető. 2002. és 2012. között…..
Passz 2014.09.15 18:11:43
Viccelni majdnem mindennel lehet, de komolyan, Louis CK vagy előtte Bill Hicks életműve az élő példa rá. A félig magyar származású CK párszor nagyon messze ment a korlátok feszegetése közben, egyik előadásának a “pedofil is ember valahol” témájú szegmensének abszurditása…..
Duplakritika egy képregénybuzi meg egy sorozatbuzi tollából. Az egyik csak tetszeni fog. Spoileres, jóhogy. A leghosszabb nevű sorozat viharvert évadot tudhat maga mögött az ABC-n, olyat, ami nagyszerűen indult, aztán úgy leült, hogy csak nézett az ember a fejéből kifelé, a…..
Passz 2014.05.16 15:16:03
@AlexWolf: Igen, az Amerika Kapitány 2 magyar premierjét megelőző kedden volt a Hydra spoiler a sorozatban. Csakhogy Amerikában egy héttel korábban mutatták be a filmet, így nekik nem volt spoiler, ha elmentek megnézni a filmet a megelőző hétvégén. Az, hogy nálunk egy héttel később került mozikba a film, az a forgalmazó Disney büntetése volt a sok, Magyarországról kikerülő illegális Disney-film kópia miatt.
"És tudom a jelszavam" - az első mondat, ami kiszaladt a számon, amikor újra megpróbáltam belépni a blog.hu szerkesztői felületére. Júliusban írtam utoljára, és bár sosem szerettem volna ennyire hanyagolni az írást, az évek alatt átmentünk/átmentem 'upfronts' blogba. Minden…..
comment:com Hírek kávé mellé 2014.01.14 09:30:00
A Glee 100. epizódjában Harry Shum Jr., Dianna Agron, Amber Riley, Gwyneth Paltrow és Kristen Chenoweth is szerepelni fog. Az évad hátralevő része New Yorkban játszódik majd. Novemberben jön a Better Call Saul az AMC-re (Vince Gilligan készítő a Breaking Bad főszereplőit szeretné a…..
Örülünk, Vincent? Pótjegy 2013.07.29 10:27:01
2013. május 15-én (és nem 15-től!) a MÁV "a menetrendben megjelölt egyes gyors- és sebesvonatok igénybevétele esetén" (brrr...) gyorsvonati pótjegyet vezetett be. Az erről kiadott, részletes tájékoztatóban vannak felhasználási szabályok, mentességek, van felár-bérlet és…..
Passz 2013.07.29 11:40:56
@blist: Sárvár és Szombathely közt kétféle gyorsvonat jár Budapestről indulva. Az egyik a Budapest-Keleti-Győr-Celldömölk-Szombathely viszonylat, Celldömölk és Szombathely között minden állomáson és megállóhelyen megáll, így Sárvár és Szombathely között lévő két állomáson is, Vépen és Porpácon. A másik a Budapest-Déli-Székesfehérvár-Veszprém-Celldömölk-Szombathely viszonylat, amely napközben Celldömölk és Szombathely között csak Sárváron áll meg.
Az állításod helyesen úgy hangzik, hogy van olyan gyorsvonat, amely megáll ugyanazon a 2 helyen Sárvár és Szombathely között, mint a személyvonat, és sajnos pótjegy váltása kötelező rá...
A konklúzió ugyanaz, az egész rendszer csak áremelés, az arra vonatkozó szabályok kijátszásával.
Ritkaság, ha a Gazzetta címlapjára boksz kerül. Az Erdei-Fragomeni meccs odakerült. Nem lett vezércikk belőle, de rögtön alatta már ott is van (a poszt megírása óta már az is volt).Hogy ez hogy fordulhatott elő? A cikkíró szolgáltat magyarázatot: ,,Ez a meccs egyike a…..
Szun Ce óta tudjuk, hogy egy-egy sikeres csata, hadjárat vagy akár háború hátterében az esetek többségében ott lapulnak az eredményes kémek (vagy ha sikertelen volt, akkor a másik oldalon). Azt, hogy Napóleon elsősorban hadserege, a híres Grande Armée segítségével taposta végig…..
Passz 2009.07.28 11:03:21
A folytatás az első részhez képest pedig nem is késett sokat. A főerő Brennus és Akichoros vezérek irányításával indult meg dél felé. Brennus nevével már találkoztunk: így hívták azt a kelta főnököt is, aki némileg alakított Róma városképén, maga a név egyszerűen…..
A történelem során a katonai-titkosszolgálati szövetségek tudtak ám furcsa helyzeteket produkálni. A szövetségesek néha egy kis borsot törtek egymás orra alá, fúrtak-faragtak-fűrészeltek becsülettel, ha érdekeik úgy kívánták. Ami azonban 1967. június nyolcadikán, egy…..
Passz 2009.03.28 21:41:42
@Ahmet: A Golán-fennsíkról kiválóan szét lehet lőni az észak-izraeli településeket, mivel kissé magasabban van, mint azok. Na meg persze Damaszkusz...