Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pihentagy

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A felkészült fapados júzer az utolsó bötűig elolvassa a szabályzatot, pöccre betartja a csomagok méret- és súlyhatárát, majd azt gondolja, őt már nem érhetik meglepetések. Sokan aztán mégis dobnak egy jókora hátast, amikor azon találják magukat, hogy épp a gondosan…..
Nem, nem fosztogatják, az egy másik vicc. Megint akciózik az Amazon Appstore, most éppen 27 (pontosabban csak 26, mert a Heroes of Steel RPG nem elérhető Európában - irigy kutyák) fizetős alkalmazást kaphatunk meg ingyen, ez amúgy összesen 135 dollárnyi kód. A csomagban olyan…..
pihentagy 2014.09.29 11:10:29
Annyi furcsa helyettesítő járatot bemutató kép, link és komment gyűlt össze az Urbanistán, hogy gondoltam csokorba gyűjtöm őket. Mielőtt berzenkedni kezdenének a kukacoskodók, ez nem egy komoly lista - vannak valódi, megvalósított járatpótlások benne épp úgy, mint…..
Kukorelli Péter, Spanyolországban élő designernek meglódult a fantáziája és valami elképesztően klassz tervet álmodott.  Az Iho.hu szerint a váznál az eredeti, 1869-es kocsik hattyúnyak-kialakítását idézi a design, a homlokfalon pedig azért lehet egy erősen indusztriális…..
Hogy a parkolásért fizetni kell, az rendben van. Még az is oké, hogy nem mindenhol ugyanannyit fizetünk. A közterületnek is piaci ára van: ahol kevesebb van belőle, ott drágább. Persze nem csak egyszerű piaci folyamatokról van szó, hanem közlekedésszervezésről, össztársadalmi…..
  "én bevezetnék a zebra körül a járdán egy kb. 1 m sugarú félkört. Aki azon belül áll, az át akar kelni, aki kívül, az meg nézelődik"   - zárta le Circus a "mikor van elsőbbsége a gyalogosnak a zebrán" témájú kommentvitát, ami a rendőrség brutális karácsonyi…..
A nyúlon túl Magic 2013.08.12 09:09:00
..
pihentagy 2013.08.23 22:54:31
@pihentagy: Adblock megette
pihentagy 2013.08.23 22:53:58
A BitCoin.com-on megjelent figyelmeztető szerint az Android biztonságos véletlengenerátorának hibája miatt elcsenhető a készülékeken generált címekről azok tartalma. A HackerNews kommentelői szerint - és ezt a BitCoin Talk fórumbejegyzései is alátámasztják - a problémát az…..
A Rákóczi út felüljáróra vezetve, a Duna felől nézve (támpontot a New York-palota tornya adhat) - forrás: Autó-Motor, 1965 via John Howard. Nagyításért katt  ide vagy a képre! Néhány évtizede még az volt a trend, hogy igyekezzünk mindent külön szinteken, kereszteződés…..
NÉGYmadár BUÉK 2012 2012.12.30 18:41:13
..
pihentagy 2012.12.31 21:13:39
Ma jelentette be a Google, szokás szerint saját blogján, hogy újabb 13 nyelven teszi elérhetővé a hangalapú keresés funkcióját. Ezzel már 42 nyelven és nyelvjárásban, összesen 46 országban beszélhetnek a felhasználók Androidos telefonjukhoz. Magyarország is benne van ebben a 13…..
pihentagy 2012.09.05 22:52:31
2perc Gyönyörű alagút 2011.08.30 14:00:00
pihentagy 2011.09.08 23:17:07
Először is: Mire jó ez? Kinek áll ez érdekében? Volt már nálad igazi geekout házibuli, fejenként legalább egy okostelefonnal, ha nem kettővel? Ha igen, akkor tudod mi a leggyakoribb kérdés ilyenkor: wifi jelszó? És bár rá lehetne vésni papírra is tollal azt a fránya SSID-t meg…..
Az előző adag után, ismét néhány jópofa, sőt, zseniás jákéra hívnám fel a nagyérdemű figyelmét, melyekkel a karácsonyi időszak alatt lehet elütni az időt, miután mindenki lefutotta a kötelező köröket az ünnep alkalmából, és már betegre ette magát bejgliből. :-)…..
Immár elérhető a Google Maps for Android 4.4-es verziója. A legfontosabb újítás, hogy "Places" néven bekerült az alkalmazásba egy helyzetalapú kereső, melynek segítségével gyerekjáték aktuális helyzetünkhöz közel található éttermet, kocsmát, kávézót, hotelt,…..
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
pihentagy 2010.07.27 13:47:51
Talán a leggeekebb Gmail téma a Terminal óta. Az early adopterek máris nyomtak rá egy installt. (Settings/Themes/High Score alatt lehet rátalálni a levelezőtökben.) Ha már itt tartunk: ti milyen Gmail-témát használtok mostanában? Még mindig a Tree a nyerő? ..
Az alábbi ügy  attól függetlenül, hogy nyilvánvalóan jogsértő helyzetről szól, nagyon aktuális problémát vet fel. Vajon hány ilyen webkamera fürkészi a lépéseinket?   T. Címzett! Az alábbiakban kérem véleményét: Kertes házban lakunk. Nem messze tőlünk -…..
pihentagy 2009.03.09 19:41:43
@Secnir: Node, lehet, hogy pont azért megy az ipse betörni, mert a kamerán látta, hogy nem vagy otthon, teccikérteni! Aztán bizonyára nem fog rá figyelni, hogy ne legyen felismerhető abból az 1 szögből....