Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RozitaX

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imádjátok az ilyet, itt a múltkori leguános lány, most fájdalmas-szomorú, töketlenkedő-bénázós történetet küldött, aminek még nincs vége! Ti dönthettek!  A héten a szép őszi képeket NAK blogjából lopom Kedves Szakítós!   Az előzőek…..
RozitaX 2008.11.10 19:04:16
Hobbizenészek hobbiköltőkkel járnak, az életnek ez a rendje, amikor a busz után integetnek, akkor is mindig esik az eső, csak az olasz bőrpapucsot nem értem. A héten a szép őszi képeket NAK blogjából lopom Kedves Szakítósok! Gimibe kerülve az évfolyamról elsőként nekem…..
A vasárnap az értelmetlen posztoké, én megmondtam. Van itt leszbikus kajakos, 40 kilós pasi, meg gyermekpszichológus nő.Kedves Szakítósok!Úgy látom, egy másik fórum-társnőmmel inspiráljuk egymást a sztorizgatások terén is. Tegnap elejtett egy pár szót, mit ír nektek mélben,…..
Ha a szakítás tanítható lenne, akkor a mai levélírónk minimum óraadó lenne vagy vendégprofesszor, mert ez egyszerre vicces és egyben kegyetlen, bár mit lehet tenni, ha a szerencsétlen hülye nem a szép szóból? Új szabály: hittanon se ismerkedj! Úgy látszik, hogy tinikoromban…..
RozitaX 2008.09.23 16:16:09
Tanácstalanul állunk a levél előtt, de azért örülünk, hogy vannak még fiatalok, akik megtalálják a párjukat. Mondjuk ehhez kell egy olyan erős kezű domina, aki esélyt sem ad az idióta férfinak, aki majdnem elbassza az életét. Figyelem, bejegyeztük az összejövős blogot, lassan…..
Amikor szakítani kellene, akkor mindig van kifogás: karácsony van, születésnap van, nyár van, tél van, felvételi van, vizsgaidőszak van, nincs megállás, beindul a hazugság-cunami.   Sziasztok! Bár a szakítás idestova 14 éve történt, máig nem tudom, hogyan…..