Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cyBerBaBy

10 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Total Baby Már az alkalmazás neve is fémjelzi, hogy itt valami komplex dologról van szó.  A gyerekkel kapcsolatos valamennyi aktivitásunk naplózható és nyomon követhető (mikor evett, mennyit evett, mikor volt tanácsadáson, milyen oltást kapott, mi volt a pelusban stb.). A…..
A Siftables gyakorlatilag olyan számítógépesített elemekből áll, melyek képesek egymással kommunikálni.Az ötletgazda, David Merril (MIT), színes LCD képernyővel, s profi mozgásérzékelővel tette még különlegesebbé találmányát, mely akár egyike lehet a jövő…..
Az első hónapokban még nem igazán éles a babák látása. Az újszülöttek látótávolsága mindössze 20-25 centiméterre tehető. Megfigyelték, hogy a babák kifejezetten kedvüket lelik abban, ha kontrasztos képeket nézegethetnek. A csecsemők érdeklődésének kiváltására…..
Alapvetően sok időt töltök a gép előtt, így nem meglepő, hogy a gyerek is hamar érdeklődni kezdett a laptopom iránt. Számtalanszor próbált már lecsapni a gépre, s ilyenkor vágytól szikrázó szemekkel vetette rá magát a fényes monitorra.  A nagyfokú érdeklődés…..
Gyerekszoba Betűk a falon 2010.12.01 08:12:00
De nem ám csak elvétve, hanem keresztbe-kasul, fel és le. Mindenfelé. Hihetetlen mennyiségben. Na jó, talán a Harry Potter saga nem jönne ki belőle, de azért, ha betűrejtvény lenne, el lenne vele az ember hetekig. És persze, hogy az jutott eszembe, milyen remekül mutatna ez a betűs…..
cyBerBaBy Online babanaplók 2.0 2010.11.24 15:42:00
Számos online babanapló lelhető fel az interneten, melyek változatos funkcióikkal simán felveszik a versenyt a hagyományos, kézzel írt babanaplókkal. Ráadásul ezeket nehezebb elszakítani, gyűrögetni, leönteni, vagy éppen felgyújtani :)Az alábbiakban három ilyen szolgáltatást…..
cyBerBaBy Útmutató a webhez 2010.11.22 17:09:00
Avagy minden, amit tudni akartál a webről, de nem merted megkérdezni:)Kezdőknek, haladóknak egyaránt hasznos lehet a Google által kiadott interatív e-book: 20 Things I Learned About Browsers and the WebLépésről-lépésre elmagyarázza a legfontosabb fogalmakat, úgymint appok,…..
Akárhogy is nézzük, de szinte minden családnak megvan a maga napirendje, s bizony mindenhol előfordul, hogy néha összekuszálódnak a szálak. Olykor-olykor pedig nagy nehézségek árán tudunk  zöld ágra vergődnünk ügyes-bajos dolgainkkal. Az AboutOne egy profin kidolgozott…..
cyBerBaBy Kortalan szórakozás 2010.11.21 22:12:00
 Egy nagyon bájos Sony Playstation szpot Argentínából.   ..
cyBerBaBy Csiripelnek, de kik?! 2010.11.21 03:11:00
            Nagyobb kép..
cyBerBaBy Közösségi gyerek 2010.11.21 02:53:00