Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arykomate

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict A világ legjobb segge 2010.02.02 11:45:00
Van aki a szálkás izmosat és van aki a kerek párnázottat kedveli. Mindenkinek más fenékpreferenciája, de abban mindenki egyetért, hogy női fenekeket nézni jó dolog. Azok, akik szívesen hódolnak e szenvedélynek, most tobzódhatnak az élvezetekben, mivel az American Apparel…..
Most, hogy jobbról és balról is záporoznak a megrendítő erejű politikai reklámpofonok a választókra, újra elgondolkodtam azon, hogy én tudnék-e, szeretnék-e egy politikai párt kampányán dolgozni. Merthogy így első látásra nem egy csábító perspektíva. A furcsa a dologban az,…..
A reklámkerülés egyidős a reklámokkal, ez alól a tévében futó reklámok sem kivételek. Nincs is ebben semmi furcsa, hiszen ki az, aki egy film közben L Casei baktériumokra vagy a virágillatú Tahi Tóthra kiváncsi. A reklámok elkerüléséért vívott csatában az első igazán fontos…..
Ez alkalommal a corbis képügynökség magyarországi képviselője a Red Dot kapcsolódott be a reklámrejtvény játékba, aminek eredményeképpen maga a feladvány is átalakult egy kicsit. Ezúttal ugyanis nem az a cél, hogy megfejtsük az eredeti reklámot, hanem az, hogy a megadott stock…..
Fél szemetek mindig az addicton legyen, hogy ha valami szemrevaló reklámfeladvány szemet szúrna nektek, akkor egy szempillantás alatt lecsaphassatok rá. Szokásainkhoz híven, most is szemrebbenés nélkül beírhatjátok a legszemtelenebb fősorokat is, aztán meg szemezgethettek a többi…..
Ennyi átköltés megengedhető egy ilyen bájos gyerekdal esetében (eredetileg testét szerepel a szövegben), pláne ha jó ügyről, mint jelen esetben a szervdonációról van szó. Az erre buzdító reklámüzeneteknél az egyik fő csapásirány annak bemutatása, mekkora hősök is lehetünk…..
Ezen a héten a Red Dot képügynökség, a Corbis hazai képviselője hirdet a blogon. Ennek apropóján jutott az eszembe, hogy érdemes lenne körüljárni egy kicsit a stock fotó vagy nem stock fotó kérdéskörét. Norvégmintás kötött pulcsiban hófehér fogakkal, gondtalanul nevető…..
Ha van olyan reklám, amit nem szerettél volna soha az életben látni, az garantáltan ez a szpot, amiben nagymamák pornósztárokat megszégyenítő nyelvcsapásokkal és tinilányokat idéző hevülettel nyalogatnak egy adag vanília fagyit. És hogy ezzel mi a fenét lehet reklámozni? Ez a…..
addict Neked mi a kedvenc márkád? 2009.11.30 14:50:00
Lovemark. Elég hülyén hangzik ez a kifejezés nem? Mi köze van a szeretetnek egy márkához? Lehet egy márkát egyáltalán szeretni? Miazhogy! Sőt, szinte szerelembe is lehet esni vele, rajongani érte, és túl minden racionalitáson megvenni, megszerezni, bármibe is kerül. Ez az alapja…..
November 20-án (pénteken) a Sirályban összegyűlik a magyar slam poetry apraja-nagyja, hogy egy látványos show keretében győzzön meg mindenkit: van helye a versnek a színpadon. A zenével és vetítéssel kísért műsorban felbukkannak Akkezdet Phiai, a Tilos Slam-győztes Indiana, az…..
Tudom, hogy a blogot olyan emberek látogatják, akiknek kreativitása túl nagy ahhoz, hogy azt a munkájuk során teljes mértékben kiélhessék, ezért nem késlekedek tovább, és elindítom az újabb kör reklámrejtvényt, hogy a felgyülemlett felesleges kreativitás okozta szorító…..
Túl vagyunk a Bánkitó Fesztiválon, melyről pár héten belül szövegesen és mozgókép formájában is beszámolunk, azonban máris kezdődik a Sziget Fesztivál, ahol ismét találunk slam poetry-vel kapcsolatos programokat. Augusztus 13., csütörtök 17.30, Civil Sziget -…..
Április utolsó napján a Veszprémi Egyetemi Napokon jártunk, ahol Korda Gyuri sokezredik fellépése mellett egy új sorozat születésének lehettünk szem- és fültanúi, ugyanis itt zajlott le az első veszprémi slam poetry, melyet remélünk még nagyon sok követ. Az egyetemi napok…..
Slam Poetry Budapest 2009. március 29. vasárnap, 17.30 (vetítés), 19.00 (verselés) Kőleves vendéglő, VII. Kazinczy u. 35. (Dob utca sarka) Még mindig az utolsón. Még mindig vasárnap. Még mindig a Kőlevesben. Még mindig slam poetry! Ismét vetítünk, de most 17:30-kor kezdünk és a…..
Slam Poetry Budapest - tizedik jubileumi est2009. február 22. vasárnap, 18.00 (vetítés), 19.00 (verselés)Kőleves vendéglő, VII. Kazinczy u. 35. (Dob utca sarka)Mi ez?A SLAM posztmodern performansz költészet, a Spoken Word egy formája. Azonban az, hogy mitől lesz a slam egyedi stílus, az…..
Mikor a Google Translate fordítóprogram a magyar nyelvet is integrálta, rögtön felmerült, milyen hatással lesz a Translate által bevezetett koncepció a már meglévő fordítóprogramokra.Két hét sem telt el, és a legkomolyabb versenytárs, a Webfordítás.hu szintén bevezette a…..
Egykor még mosolyogtunk a száz dolláros laptopokon. Közben kiderült, hogy a nyugati világnak van a legnagyobb szüksége az olcsó kisgépekre.Régi-új probléma köszönt a szájjtervezőkre és dizájnerekre azzal, hogy egyre jobban fogynak a netbookok. Egyetlen év leforgása alatt közel…..
Szabó Gergely, Webisztán Vasárnap éjjel. Itt az idő, hogy oly sok tökölődés után végre vegyek egy nagy levegőt, és olyat tegyek, amit normális ember soha: működő XP “Professional” helyére Win7 “Bizonytalankodót” telepítsek. Lesz, ami lesz. Gyors backup a…..
Nos, lassan véget ér a 24 órás Firefox3 kampány. Ha minden igaz, összesen több mint 7,8 millióan töltötték le a rekordkísérlet idején a Mozilla új böngészőjének hivatalos verzióját. A magyarok kiválóan szerepeltek: több mint 76 ezren nyomtak a letöltés gombra 24 óra…..
Webisztán Neonomád, revisited 2008.09.04 11:28:00
 Az Index is kipróbálta, milyen a neonomád életforma. Alapvetően nekik is pozitívak a tapasztalataik. Mint hosszútávfutó neonomád azt tudom mondani, problémáim is nagyjából azonosak a szerzőével.  Elsősorban a lemerülő aksi szokott akut (sic!) nehézséget okozni. Kell…..