Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aszfaltbétyár

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Földiek Extrémkedés 2008.08.16 00:04:55
Aszfaltbétyár 2008.09.04 14:27:25
A pontos link:

beol.hu/index.php?apps=cikk&cikk=169039

Még jó hogy van a Beol-on 1-2 komment és nem csak a kárörvendő véleményeket lehet olvasni. De hát ugye Magyarországon ez a HÍR... Valaki elesett bringával! Kemény... Ezzel tele lehetne írni az újságokat, főleg ha a sok részeg utcai kerékpárosra gondolok! Na az az igazi extrém sport!
Azért voltak a sportnapon jópáran, akiknek tetszettek a programok, köztük nekem is. Szerencsére nem csak vérbe fagyott bringásokat lehetett látni, meg betört fejeket, hanem volt ott sok minden más is. Legközelebb azért azt is meg lehetne említeni ami jó volt, nem csak ami szar. Fikázni a legkönnyebb...
Azt meg egy kicsit betegesnek tartom,ha valaki azért jár bemutatót nézni,mert már alig várja hogy mikor loccsan már szét valakinek a feje. PFFF!
Egyébként beszéltem a szervezőkkel, jövőre (már ha lesz ilyen rendezvény) street kategóriában kötelező lesz a bukósisak, az ehez hasonló balesetek elkerülésére. Az idén csak ajánlott volt, és mindenki a saját felelősségére döntött.
Amúgy erről az esésről még utoljára annyit, hogy a srácot többen figyelmeztették, hogy ne próbálja ki a trükköt, mert úgysem fog neki sikerülni, de ő hajthatatlan volt, és hajtott... :( Az állára esett,amin egy bukósisak sajnos nem segített volna... De hát erről is szól az extrém sport. Ha mindenki szivacsba bugyolálva tollpárnák közt ugrálna, azt mindenki letojná, nincs benne semmi extra. Amúgy emellett az 1 balul sikerült trükk mellett volt több ezer, ami sikerült (bizonyíték erre a Beol-on levő - nem túl jó - körbevágott képek).

Hát ennyi!

Remélem jövőre is lesz ilyen extrém sportnap, mert egyre több versenyzőt és nézőt vonz (az előzőhöz képest legalább is), és akkor hátha lehetne már végre valami jót is írni a témáról!
Földiek BMX OB 1994 2008.08.21 01:22:00
Először is még egy mukkot sem írtunk a két orosházi olimpikonról, akik a magyar csapat tagjai Pekingben. Böczögő Dorinának (torna) és Kiss Gergőnek (birkózás) ezúton gratulálunk a részvételhez. Nagy szó, hogy egy harmincezres kisvárosból ketten is tagjai a bő százhetven fős…..
Aszfaltbétyár 2008.09.04 14:33:42
K. Norbert Orosházán született, jelenleg Új-Zélandon élő kerékpáros trükkmester, világcsavargó és kalandor, sajna egyéb elfoglatságai miatt ritkán lesz olvasható nálunk. Saját blogja olvasható itt:http://www.lzd.hu/users/norbiujzelandEgy nagyon komoly műfordítással kedveskedik…..