Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vizitor

0 bejegyzést írt és 148 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       "Media organizations’ goal of profit-making has been further integrated into the disciplinary power of capitalism, the hegemony of heteronormativity and patriarchy. "        A Fudan Egyetem januári "New Media and Gender Studies" online konferenciájának ismertetőjéből idéztem.        Ha…..
  Lovász László és Avi Wigderson kapta az Abel-díjat.      ..
vizitor 2021.03.18 00:05:42
@Tamáspatrik: nem menti csak magyarázza: Feró egy őszintébb interjújában pár éve elmondta, hogy minden mai bohóckodása amiatt van, mert nincsen nyugdíja (tisztességes punknak miből is lenne - de akkor ne is sírjon).

Kossuth teljesítményén meg igenis lehet és kell vitatkozni, már a saját korában is megosztó volt eléggé, pl. a halálakor a nemzetiségek ünnepeltek - és ők voltak az ország fele. Feró azért nem küldött hősi halálba fiatalokat.

Lovász László messze mindkettejük fölött áll szerintem, gratula neki.
      Erre a kérdésre kell válaszolnod.      Nem tudod ki "Kötter Tamás"?  A magyar Houllebecq, ugyanolyan gusztustalan, mint ez eredeti, csak tehetség nélkül, és most nem fogom a kicsi sárga savanyú poént csavargatni, egy rossz író, aki most a szoftnyilas médiában keménykedik, géppisztollyal…..
      Amikor a féldebil Szilvay Gergely saját faji felsőbbrendűségétől és vallási fanatizmusától  megőrülve kioktatja a világot, amikor Apáti, Bayer, Megadja és a többi nyilaskeresztes szolga őrjöngve fenyegetőzik, emlékezzünk arra, hogy kb. mennyire baszarintotta el a centrális erőtér, a nemzeti…..
vizitor 2021.03.06 08:22:12
@jotunder: dedede: gyurcsányi, karácsonyi és vincenti terjesztik a vírusit (vírusi = libernyák)
vizitor 2021.03.06 09:34:14
@velőtanya: nem viccelek :(
  .............................................  Tisztelt testvér! Hálás köszönet a lelkes üdvözlésért!Megtiszteléstek becsét sokszorozza az a körülmény, hogy én nemvagyok szövetségtek tagja, mely szövetségnek törvényeit, czéljait ismerem, helyeslem, méltányolom. Több év előtt felszólított…..
       Gulácsi Péter, a magyar futballválogatott és az RB Leipzig kapusa kiállt a meleg családok mellett. Emiatt a fasiszta rezsim pogromlapja, a "Vasárnap", megtámadta. Gulácsi nem gyűlölködött, és a nem gyűlölködésre még neki sincs joga.       Semmit nem tudok erre mondani. Ha ő bűnös, én is az…..
      Mitch McConnell a szenátus republikánus kisebbségének (oh, yes) vezetője, Trump egykori szövetségese. Felesége, Elaine Chao, Trump közlekedési minisztere volt.      Ezen a videón Mitch McConnell a következőket mondja:     "The mob was fed lies. By the President and other powerful…..
      Vajon akkor is a Sandhurst Akadémia növendéke lett volna Orbán Gáspár, ha a kedves papa nem az ország miniszterelnöke? Biztos, hogy játszott volna NB I-es meccsen? Biztos kapott volna X milliót a fura egyháza, Y milliót a diákszervezete?      Orbán Gáspárról még azt sem gondolom, hogy…..
vizitor 2021.01.17 20:02:00
@Kettes: pedig igazából minden kormánykritika, sőt kérdés a családot támadja :)
          Orbán egyik vezető tanácsadója, Hegedűs Zsuzsanna, pár éve azt találta hazudni, hogy ő a világ egyik vezető konfliktuskutatója. Soha életében nem publikált semmit konfliktuskutatásról. Ő nem asszonyság. Karikó Katalin az asszonyság (akinek valószínűleg csak azért bocsátják meg női…..
vizitor 2021.01.06 10:41:49
@Ménkűnagy Bundáskutya:

szerencsénk, hogy a magyarban nincs nyelvtani nem, amiből a pusztán a neve miatt genderkérdést is csinálnak, pedig lehetne simán 1., 2., 3. stb. osztály is.

(nem he/she-re gondolok, ott ez valóban jelentésféle is, hanem a der/die/das, ill. -us/-a/-um esetekre).

konkrétan a professor hímnemű szó a latinban (azaz a három osztály közül ez jutott neki), ezért a jelzőjét a hímnemben kell "emeritus"-ként hozzátenni, akárki is a professzor (jézus mondta: ego sum via, veritas et vita, pedig mindhárom nőnemű).

kb. mint a magyarban a magas-mély hangrend: ha nevem magas hangrendű, én meg alacsony, a ragozásnál akkor is a hangrend számít, nem a jelentés/tartalom/asszociáció
vizitor 2021.01.06 12:49:24
@Pisztosz Rhétor:

köszi a kiegészítést, nyilván nem szó szerint, hanem minden tejipari dolgozóra értve írtam, amit. szóval arámiul nem tudok, fogalmam sincs ott a nemekről :)

jézus ezt nem latinul vagy magyarul mondta (ha egyáltalán), de szerepel így mondatként is a liturgiában: "jézus mondja: én vagyok az út, az ig...", ill. a vulgatában latinul
vizitor 2021.01.06 12:53:58
@vizitor: ja meg a kedvenc bizarr sztorim erről, hogy az egyik, nem túl filoszemita tanárom magyarázta, hogy jézus nem is zsidó volt (talán pártus szerinte), mert arámi volt az anyanyelve, és nem is a héber :) (mondjuk ez magyar anyanyelv esetén nem volt probléma nála)
       A NER által diszkréten támogatott Betlen-féle Metazin, a már serestelenített, rezsimslómoista Neokohn és  a FIDESZ alapszervként funkcionáló Mandinerke szemlézte Lawrence M. Krauss amerikai elméleti fizikus Quilletteben megjelent cikkét, melynek címe: Miért elfogadott a természettudományos…..
vizitor 2020.12.30 16:55:59
@jeanbart: van itt jópár jóval illetékesebb nálam, de szerintem a matek igenis szolgál "élmény sikerélmény, heurisztikus megerősítés képszerűen értelmezhető tartalmak"-kal, de abban pesze egyetértek, hogy a túl sokszor frusztráló tanítás miatt túl sok gyerekhez ez úgy jut el, mint frusztrálótárgy. sőt később is a gázabb gazdasági és műszaki fősulikon sem az átadása a lényeg, hanem direkt ezzel szórják ki a fejkvóta miatt fölöslegesen felvetteket
       E sorok írója a vakszerencsének köszönheti, hogy most nem egy géppuskafészkekkel diszkréten díszített ingatlanban lakik a parókás feleségével és kilenc gyerekével közel Nabluszhoz, mely kilenc gyereket már rég megtanította volna arra, hogy Júdeát és Szamáriát  .sten (ilyeneket is mondana,…..
vizitor 2020.12.23 11:01:44
@: ne az kutassa, aki ebben vagy abban az elméletben hisz, hanem aki a tudományos módszerben (és használja is)
         Ha Orbánról az elkövetkező napokban kiderül, hogy megdugott egy struccot, az azért lesz, mert el akarja terelni a figyelmet arról, hogy een Hongaars parlementslid dat intussen al onstlag esetleg pikáns helyre dugta be a kis fütyijét, persze csak azért tette, ha egyáltalán tette (jogi…..
vizitor 2020.12.01 15:05:22
@Secnir: és a rendőr nem más, mint lütyő őrmester
        Tíz nappal ezelőtt a brit Parlamentben Boris Johnson miniszterelnök igen emelt hangon " az abszurditás csúcsának nevezte" a második lockdown bevezetését. Három órával ezelőtt Boris Johnson miniszterelnök bejelentette a második lockdown-t.        Már tegnap kiszivárogtatták, hogy lezárják…..
    Donald Trump leginkább abban bízhat, hogy a közvéleménykutatók tévednek és abban, hogy valami még történik az elkövetkező három hétben.     Megkerestem néhány "csatatér" államot.    Pennsylvania:    2016 utolsó heti kutatások :  mindenki Clinton győzelmét mérte, kivétel nélkül.  Az 538.com…..
       Az Alapjogi Központ nevű állambiztonsági szerv, keszuljetek.hu néven szólítja fel a fajmagyarságot arra, hogy készüljön.         "Ott vagyunk a győzelem kapujában, és következő nemzedék feladata a döntő ütközet megvívása – hogy Szent István koronájának minden ékköve újra…..
         Oroszország nemzeti és keresztény.  Szergej atya, a koronavírustagadó exrendőr szobája falán II.Miklós cár és Joszif Visszarionovics Sztálin  mosolyog egymásra. Oroszország Anyácska leghűbb fia a KGB volt kelet-németországi rezidense Vlagyimir Vlagymirovics, minden oroszok prezidentje for…..
vizitor 2020.09.02 21:59:51
       (tudom, hogy az origó szokta az összes terhelőt beírni a címbe, tanul az ember)       Grandpierre Attila  gumidominó és vágtázó halottkém, az egy igaz turáni biológiai és történelmi elmélet kidolgozását javasolja az orbánista lapban.  Bauer Ervin munkásságára alapozná az újszerű, mind faji,…..
   Németh Zsolt bocsánatkérésre szólította fel az Index-et mivel az elsőre antiszemitának nevezte Roger Scrutont. Később az Index "leantiszemitázott"-ra javította a cikkét.  Most tekintsünk el Bayertól, Lovastól, Tőkéczkitől, Döbrentei Kornéltól, a 888.hu-tól,  attól, hogy az újfideszes ideológus…..
      Cardiffban Gareth Bale (Real Madrid), Aaron Ramsey (Juventus) és Daniel James (Manchester United) vár a magyarokra.   Az ITV-n pedig Boris Johnson és Jeremy Corbyn első választási vitáját rendezik meg. Julie Etchingham lesz a moderátor.    A konzervatívok előnye behozhatatlannak tűnik.…..
            Mintha ezernyi békésmárton fénye áradna a Kárpátok minden zegzugába, úgy világítják meg a neoliberalizmus mocsarába süllyedt társadalomtudományok romvárát a Corvinus Institute of Advanced Studies bézs és pink sugarai.         Új barázdát szánt a népkohóban született magyar eke, új…..
          Ha valaki azt hiszi, hogy most majd jól nekimegyek Tamás Gáspár Miklósnak, akkor téved. TGM az egyik legbecsületesebb magyar publicista, olyan műveltséggel, amit én már túlzásnak tartok. Igen, ő erősen baloldali, én meg  nem, mondjuk más sem vagyok, de ez teljesen érdektelen. Eszembe…..
         Tegnap még a tudományos kutatók ellen uszított a rezsimportál, ma a leggusztustalanabb nyilaskeresztes mémet hozták le.          "Igen, ne felejtsük el, hogy Gábor Andor miként hozta létre a Ludas Matyit! Hazajött Moszkvából, s feladata az volt, hogy a kisgazdákat minden eszközzel…..
    Josep Borell jövendő külügyi főképviselő miatt Szíjjártó egyszer berendelte a budapest spanyol követet.        Charles Michel az Európai Tanács elnöke ki akarta dobni Orbánt és haverjait Schengenből.   David Sassoli az Európa Parlament elnöke azzal támadta Tajanit, hogy az védelmezi Orbánt.…..
vizitor 2019.07.03 15:45:42
        Mondhatnám, hogy semmi bajom a Mércével és általában a mércizmussal, Alexandria Ocasio-Cortez-től a brit egyetemi diákszövetségig, de ez nem lenne egészen igaz.        Egy Kapelner Zsolt nevű CEU-doktorandusz (ja, ez most egy ilyen poszt) elmagyarázza Oakeshottot, világforradalomra hív az…..