Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atra

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig a Gézákkal van a baj, fel is veszek egy ilyen tag-et. A Gézáknak mindig vagy Aranka vagy Gizike a barátnőjük, akivel képtelenek szakítani. A héten a képeket a Yummie-ról lopjuk    Szervusztok! Valamiért úgy éreztem muszáj veletek megosztanom…..
Atra 2008.10.31 08:44:49
Nyolc évig együtt élsz valakivel, majd egyik este hazajön, és azt mondja, hogy akkor én most holnap elköltözök. És elköltözött!- Nem tudok mit mondani, ez egy kemény történet. Tudjátok van az a „vicces” történet, hogy Szia édesem leugrom egy liter tejért,…..
Konzervatórium Nagy magyar-e vagy? 2008.09.16 14:02:00
Vendégszerzőnk, Kozonithy írása ( http://kozonithy.blog.hu )   Évekig nagyon szívesen tartoztam azon néptömeg közé, amely magát jobboldalinak kikiáltva attól érzi magát igazán magyarnak, hogy szívesen vesz fel „nagymagyarországos”, turulos, árpádsávos,…..
A legbénább szakítósdumák egyike, hogy túl jó vagy nekem, de az esetek nem elhanyagolható százalékában igenis őszintén gondolják az emberek ezt. A falhoz állítós internetes társkeresés, mi kell még ahhoz, hogy ezt megértsétek? Hiába pofázunk? Történetem annyira röhejes,…..
Vasárnapra mindig leeresztünk, de hát ez van. Még egy utolsó újévi történet, holnaptól jön vl a friss, ropogós szakításokkal.Üdvözlet!Az én történetem közel két éve esett meg. Felfoghatjuk újévi átrendeződésnek is :)Kicsivel több, mint fél évnyi vajúdás után (nem…..