Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lent es fent (törölt)

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz kommunikáció rendszeresen "elmúltnyolcévezik". A vasárnapi bajai időközi választás előtt sem elégedtek meg azzal, hogy gyakorlatilag lekurvázzák a demokratikus összefogás jelöltjét ("Már a város felett is meghúzták Melindát"). Teket Melindát, a 35 éves helyi…..
Lent es fent (törölt) 2013.09.23 13:30:35
Lent es fent (törölt) 2013.09.23 13:48:33
@csak egy néző: milyen nyelven beszelsz, debil? :)
Előrebocsátom, hogy nem olvastam "A szürke 50 árnyalata" vagy "A sötét 50 árnyalata" c. könyvet - nem vagyok mazochista háziasszony, és vak komondorom sincs - csak metaforaként használom az ismert könyvcímet, azt hangsúlyozni, hogy a mazochista magyar kétharmad (52 százalék), egy…..
Most volt jó szlováknak lenni: ha megtetted a saját csapatod és bíztál az örményekben is, hogy elpicsázzák a cseheket Prágában, nagyon sokat szakíthattál, mindezt euróban. Az egyiknek sikerül, a másiknak nem. Kezdjük a legfontosabbal: még ha minden meccsünket megnyerjük,…..
Mindenki Ferije lerántja a leplet: a volt miniszterelnök egy pár perces kisfilm keretein belül elkalauzol minket a mutyi őshazájába, Felcsútra: egészen hihetetlen, hogy az adó milliárdokból épített csatornák, a semmiből épülő stadionok és a 800 milliós osztalékot felvevő…..
Megérkezett a fiatal és okos srácok egy csoportja Bukarestbe.  Így kezdődött: Délelőtt Bukarestben: Bukaresti belváros mongoljárás után Megérkeztek. Aki nem áll be a sorba, így jár. Lehetne ezeket a rendőröket a magyar bajnokikra is…..
A cseh bulvár kiakadt, a szlovák bulvár magyarozik. A dotoho nem teljes beszámolója a Rezešová-ügy első két tárgyalási napjának szlovák és cseh sajtóvisszhangjáról. Szlovák és cseh bulvárlapok meglehetősen részletesen, naponta számolnak be Rezešová-ügy…..
Varánusz Meggyütt 2014 2013.08.30 12:43:20
- Ott vagyunk már? - Ott vagyunk már?? - Ott vagyunk már??? - OTT VAGYUNK MÁR????!!!!!!! - Na geci, temetés! - Ez lenne a feltámadás?? Kb ezzel lehetne leírni a kormányváltásra ácsingózók hangulatát az utóbbi időkben. A tegnap megszületett egyezséget most mindenki…..
Lent es fent (törölt) 2013.08.31 10:06:04
Két napon belül, immár másodszor ragadok "tollat". azért, mert kritikus a helyzet, és nagyot csalódtam az ellenzéki, blogoszférában. Azért ragadok tollat, mert ha Magyarországon ilyen hangulatkeltéssel el lehet szabotálni egy teljesen normális és demokratikus ötletet, akkor ennek az…..
 foto: ustream A legviccesebb mindig az, amikor a hibát keressük. Sajnos kismagyar valóságunkban ez jellemzően mindig meg is van. Most éppen itt van: A'lmos. Tényleg egy percig sem tűnt fel senkinek, hogy az egésznek semmi értelme? Miért erőltetünk valamit, ha nem is figyelünk rá?…..
Fináléjához érkezett az egy hétig (augusztus 13-18) tató Prague Pride Festival rendezvénysorozat, amely idén a meleg büszkeség karneváli menettel és egy hatalmas koncertsorozattal tetőzik. A rendezvényt Tarlós István budapesti főpolgármester prágai kollégája nyitotta meg, aki a…..
Azt lehet tudni, hogy milyen célra találták ki a Visa Electron kártyáját? Régen interneten nem lehetett vele vásárolni, most meg autót nem lehet ilyennel bérelni. Naiv ügyfél se Electronnal, se kápéban nem fizethette ki az Avis 200 eurós biztosítékát, tehát nem adták oda neki az…..
Orbán Viktor azt üzente, hogy a Magyarok együtt győzték le az EU-t. Ez a MI közös, nagy sikerünk de, akkor mindenkié? Az LMP-é is, az MSZP-é is, Bajnaié is, a MILLÁ-é is, a Jobbiké mindenképpen. A magyar zsidóké, cigányoké is? Vagy csak a Fideszesek a magyarok és akkor a…..
Lent es fent (törölt) 2013.07.29 16:58:55
Hisztizik az álszent, pszeudokeresztény másodperceket villantó, nemigazi politikai jobboldal Magyarországon, juj, felvették egy rendezvény VIP sátrában a Kedves Vezér lányait videóra, eszem-faszom megáll. Tanmese Csehországból. Csehország – menő! Bárhol megcsavarhatod a…..
Lent es fent (törölt) 2013.07.17 13:17:02
Az évi 80 milliárd forintból gazdálkodó MTVA ma ismét kitett az esti Híradóval. Az egész Híradó megnézése semmilyen körülmények között semmilyen korosztálynak sem ajánlott, mivel minek néznék az "alternatív univerzum" híreit?Röviden összefoglalva: azzal kezdték, hogy…..
Lent es fent (törölt) 2013.07.07 12:30:30
Nyilvánosságra hozta a Tárki friss pártpreferencia-kutatását. Ebből az derül ki, hogy májushoz képest csak a kormánypártok és az MSZP tudta érdemben növelni szavazó táborát. Úgy tűnik, hogy az ellenzéki összefogás első lépései végre aktivizálták a szavazókat, elkezdett…..
Lent es fent (törölt) 2013.06.30 12:50:56
Parti volt a Vencel téren a hétvégén! Egy spanyol divatmárka úgy döntött kihasználja a cseh melegrekordokat döntögető, errefelé meglehetősen szokatlan forróságot: az első száz ember, aki fehérneműben érkezik a boltba ingyen hazavihet két ruhadarabot! A meglehetősen…..
Elkaszálta a napokban a szlovák parlament a kétnyelvű vasúti tábláról szóló törvénytervezetet, a kisebbségi biztos lemondott. Most mindenki csodálkozik és a másikat hibáztatja a szlovmagyar mátrixban, holott a végeredményről már száz éve is tudni lehetett. Nyitra vármegye…..
A nyájszellem kifejezést általában pejoratívan használjuk és többnyire azt értjük alatta, amikor emberek tömege gondolkodás nélkül követi a falkavezért. Ebben a posztban néhány olyan tudományos kísérletet mutatok be, ami mindenképpen arra kell késztessen mindannyiunkat, hogy…..