Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meezzy

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Autoreverz jelenti. "Vége a magzati élet kínzó magányának!" - ígéri az új, korhatár nélküli online fórum: a kis lurkók a fogantatáskor kapott jelszóval már egészen korán bejelölgethetik méhen kívüli vagy belüli cimboráikat, lájkolhatják egymás méhlepényét,…..
meezzy 2013.08.13 20:12:30
Persze a cím nem teljesen igaz, filmtekercsbe bujt pendrive-ot lehet nyerni, ha választolsz egy kérdésre. A játék apropója, hogy négy éves lett a kütyüket árusító online bolt, a Bigyóshop, születésnapja alkalmából pedig ajándékot ajánlott fel nektek.A kérdés pedig egyszerű:…..
meezzy 2012.03.05 20:57:57
bigyoshop.hu/?q=products/show/party-jeges-feles

Azért ez a kedvenc, mert egyszerre poén, praktikus és egyedi.
Egyből múltheti elégedett hátradőlésem után egy házibuli-meghívás örvendeztetett meg, kedves lett osztálytársam, Sarma jóvoltából. Pénteken hétkor el is kezdett gyűlni a tömeg Sarma lakásában, nagyjából 30-40 ember, tizenöt (!) nemzet képviseltette magát az eseményen:…..
Egy Vencel téri könyvesbolt turkálórészlegén találtuk.(This is what I wouldn't like to translate-- this gentleman is a famous Hungarian fitness celebrity and his book is translated to Czech.)..
meezzy 2010.04.13 20:36:09
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
Burzsuj Így utazik Madonna 2010.04.04 12:56:00
Elcsigázott, verejtékező hordárok cipelték Madonna csomagját a londoni Heathrow reptéren tegnap. Nem csoda, hiszen az 51 éves énekesnő és két örökbefogadott gyereke nem mindennapi pakkal érkezett meg New Yorkból. A 25 darabos poggyászt két kocsira tudták csak feltornyozni, és…..
Terveztem a blogra egy gasztronómiai részt is, melyben kulináris élményeimről számolnék be, bár az eddigi legfinomabb ételt, egy tál Pasta Primaverát a kolikocsmában sikerült elfogyasztani… illetve ezt Eszter ette, de közel volt a tányérja. A cseh talán még a magyarnál is…..
A péntek már lázas izgalommal telt, tördeltük a fejeinket, hogy mit csináljunk hétvégén. „Valami kultúrprogram”- ez a homályos fogalom lebegett a szemünk előtt, s csak nem akaródzott alakot ölteni egy kiállítás vagy egyéb szellemi tevékenység testében. Így…..
Kedves Család, Barátok, Ismerősök!Szerencsésen megtörtént a Prágába való megérkezés, indult koránkeléssel, 7 óra buszozással. A reggel 5 órai kelés és a Népligetbe való kiautózás után kicsit rosszul esett, amikor a narancssárga autóbusz áthajtott Kelenföld…..