Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rite

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ártatlan megcsalás így változhat tízéves horrorsztorivá, amiben a férfi elveszíti mindenét a gyerektől az autóig, de soha nem lehet már boldog. Az utóbbi idők legkeményebb sztorija. Úgy döntöttem, leírom ezt a történetet, véleményeket várok, hogy mennyire vagyok hülye…..
rite 2009.07.07 13:58:29
@FlyByWire:
hol voltál ?
ez a reklám helye :)
rite 2009.07.07 18:45:36
@FlyByWire:

akkor mÉRT kell az embert izgalomba hozni ?:)a fitnesszre gondolok :)
 Rendkívül hosszú történet egy nyárról, egy szerelemről. Az élet iróniája, hogy nem én vagyok a blog rendszeres olvasója, hanem az akivel nemrég szakítottam, sőt a blogról is tőle hallottam először. Egyesek talán azt gondolják, hogy egyfajta revans, hogy itt írom le a…..
rite 2009.06.22 09:28:45
@Igazság Atyja:
egyáltalán nem hejjes pasi :) sőt.
de nagyon jó a humora ,az életvitele,a mentalitása,érdeklődése ugyanaz ,mint az enyém .és ez nagyon ritka.
tudom ,hogy hazudok magamnak ,hogy nem baj ,hogy félremegy ,mert különben együtt élvezzük az életet.mert szenvedek.
tudom,hogyki kellene rúgnom ,de mi a garancia ,hogy akövetkező jobb lesz:)
/ez csak poén /
rite 2009.06.22 09:33:04
@Igazság Atyja:

hát ez az :)
jól van ,ráébresztettek ,mi a teendőm.:)
de nektek fogok sírni:))
rite 2009.06.22 09:51:24
@Igazság Atyja:


:D:D:D
Nem volt semmi bunkóság, nem vert meg soha, szerintem még a légynek sem tudna ártani, nem volt semmi hiszti, ordibálás közöttünk. Egyszerűen csak csendben és tisztelve engem, végett vetett a dolgoknak. És fáj, baromira. Nem hiszem, hogy egyhamar el tudnám felejteni, ki tudnám…..
Történetek egy lány életéből. Itt kérdeznénk rá, milyenek a rendőr apukák? Hogy viselik, ha ilyen félreküldött smssel találkoznak? Sziasztok! Sokat gondolkodtam, h leírjam e történeteim, hát íme. Ígérem rövid leszek. Akivel először jártam Na neki nem tudtam rendes nevet…..
rite 2009.04.28 08:21:24
@Borsószem:


Neem. igaz minden anya elfogult :)
,de nagyon rendes kislányok. tudomásom szerint még szüzek is .:)
rite 2009.04.28 09:50:50
@savanyú a narancs (Veszett Szopós Muréna):


láttam :)
a fiamét nem akarom látni,és nem akarom hallani ,mit csinál :)
rite 2009.04.28 10:00:09
@savanyú a narancs (Veszett Szopós Muréna):


még csak 16 éves ,és a sporton kívül más nem érdekli.:)
de hallottam a barátaival beszélgetni ,a f... és a b... szavak repkedtek,amit addig az én jól nevelt kisfiam szájából még nem hallottam.valszeg amikor nem velem van ,nem a legjobban nevelt gyermek benyomását kelti :)
Egy mondat: Az én esetem amolyan Romeo & Júlia történetként indult. Egy 16 éves fiú és egy 16 éves lány egymásba szeret, de a szülők ellenzik. (A heti tematika a család) A kép innen Üdvözlet! Az én esetem amolyan Romeo & Júlia történetként indult. Egy 16 éves fiú…..
rite 2009.03.11 13:04:31
@Banxa: nálunk a biztonsági kamera felvett ezt meg azt .:)azon csámcsogott az egész bank. :)feltették a központi levelezőre.:)
rite 2009.03.11 13:21:18
@Caddy: nekem mondod ? :)
néha olyan szituk vannak ,lever a víz.céges buli....berúgnak a csajok és mind a te pasid akarják :) te meg azt sem mondhatod,anyád :)
jó , a kedves finoman lerázza őket ,de durván nem lehet ,mert tudva levő ,h csak dugni akarnak ,és milyen pasi már ,aki nem használja ki a helyzetet :)
rite 2009.03.11 13:22:51
@Kool Kitty Kat: az milyen ?
Egy mondat: 1 hét múlva bemutatott a családjának meglepetésszerűen,mert neki nagyon fontos a családja.Ott ültem,és 6 szempár csak engem vizslatott.Meglehetősen kínos volt. A kép innen Az én történetem nem nyúlik vissza régre,mindössze 3 hónapja történt. Hosszú éveken…..
rite 2009.03.10 07:37:42
@gernika:

6 feles után én is szerelmet vallanék valamint megígérnék bárkinek bármit...

MEGA LOL :)

Bár szakítós blog vagyunk, most egy összejövésben segítünk. Vagy nem. A kép innen Három az egyben  Szereplők:  halódó majd halott házasságban élő nő       házasságban élő pasi (szerető)       lakatrandis…..
rite 2009.03.09 14:05:45
Egy ifjú kisgyermek panaszait hallgathatjuk meg, mert ez inkább egy kezdő írő vallomásos próbálkozása, mint egy őszinte szakítós történet, de döntsetek ti. Ember nem ismerkedik így, hogy holnap a Lánchíd oroszlánjánál.Egy olyan történetet szeretnék Nektek elmesélni, amit…..
rite 2009.01.28 08:52:55
Hm. Este Szakítós Mikulás. Sziasztok! Két hónapja minden nap olvasom a blogot és a kommenteiteket. Már akkor megírtam a magam történetét. Aztán kihúztam belőle dolgokat, átírtam kicsit, pár bekezdést visszaírtam, megint kihúztam. Próbáltam a lényegre koncentrálni,…..
A gumicukor roppant csalóka nyalánkság, joóbsanyi tanítása szerint péládul vegák nem ehetik annak állati zsíradék-tartalma miatt. De a lány szegény naiv volt, mint egy gumicukor, és ahogy egy elhasznált metafora is megköveteli, a fiú megrágra és kiköpte. Pontosabban a másik…..
 Most direktben üzennék a levélírónak: LAPÁT! Megértetted? Csávót elfelejteni, telefonból kitörölni, iwiwről leszedni az ismerősök közül, msn-en szintén, email kontaktlistájából is. Elárulom, miért halsz ebbe bele: mert azt a férfit üldözöd szerelmeddel, akit…..
rite 2008.11.18 07:26:25
Elég családiasra sikerült, több igen csinos résztvevő is emelte a fényét. Zsír kiválóan tud nyakkendőt kötni, Szagértő meg szinte minden témában szagért:).  Füredi és Virág Elvtárs sajnos illegalitásba vonult, pedig mindenki hiányolta őket. Íme a képek. Ha mást nem…..
Micsoda Gézák vannak! Képzeld a hitel miatt szombaton össze kell házasodnunk! És komolyan azt hitte, hogy ezt mindenki beveszi. A héten a képeket a Yummie-ról lopjuk Kedves Kommentelők! Állandó jelleggel olvasom a blogot egy rövid ideje és gondoltam elküldöm az én…..
Imádjátok a sagákat, kikönyörögtétek a lecsó előtt levest követelő sztoriban megemlített medve kalandjait, hát nesztek. Én erre a túlfűtött barátságra más szót ismerek: "a tisztán szexen alapuló laza viszonyt, ami főleg kollegák között alakul ki, úgy nevezik: biznisz…..
A nem-szakítás egy különlegesen kegyetlen fajtája a szakításnak. Láttunk már rá jó pár példát a blogon, most a megválaszolatlan smsről következik egy példabeszéd.  Sziasztok! Nagy élvezettel olvasom blogotokat megannyi tanúlságos történet:) Azt hiszem van…..