Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Obir

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár nemrég a titokban megtartott angliai koncertjén egybehangzú vélemények alapján úgy tűnt, az elvonóról kijött Amy Winehouse-nak sikerült összeszednie magát, annyira talán mégsem meglepő a hír, hogy 12 állomásos turnéjának első állomásán Belgrádban olyan botrányosan be…..
Obir 2011.06.20 15:17:52
@FilcTroll: +++++++
Tavaly több amerikai oldalon az év albumának választották Kanye West My Beautiful Dark Twisted Fantasy lemezét, amihez West már készített egy félórás rövidfilmet is, most pedig hivatalosan is kiadta a Monster videóját. A félkész állapotú klip már tavaly decemberben kiszivárgott…..
Csáp Géza Csonttörő 2006.12.26 09:58:00
Két album, három év méla kuss, egy frissiben importált énekes, és egy izzasztó visszatérés, vagyis Neck Sprain biográfia egy mondatban. Ezzel tekintsük is letudottnak a bevezetőt, aminél tudvalevőleg csak frappáns befejezést nehezebb írni. A lemezcím tökéletes. Amikor a Machine…..
Tényleg, mi a mágia? Tudományos alapokra helyezett varázslás? Vagy valami személyes erőtér? Vagy egy nyelv, mellyel a világ titokzatos energiáit irányíthatjuk? Vagy egy kommunikációs forma, amivel transzcendens lényeket irányíthatunk? Egyszerűen nem tudjuk, és még a Hollókirály…..