Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BMW, MB

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Kulturált ijesztgetés 2008.09.11 14:32:00
A BBC legendás közlekedésbiztonsági riogató kisfilmjeit sokan ismerjük. Ezúttal lengyel feliratozással és a Metallica aláfestésével találtunk rá. Aki még nem látta, nézze meg: fontos lépés az ésszel közlekedés felé vezető úton. Oké, nem olyan sokkoló, mint ez: de nem…..
...mondja a narrátor ebben a kitűnő, 1985-ben készült kétrészes kisfilmben. Ami nemcsak arról az autóról szól, melynek láttán Giuseppe "Nuccio" Bertoneból kiszakadt egy "hűvazze!", hanem egy kicsit arról is, hogyan mert nagyot álmodni egy olasz szerelő, aki a…..
Belsőség Imádott szemellenzőink 2008.09.10 03:21:00
  Elhiszem én, hogy a kedves autóvásárló feje zúg a sok információtól. Pláne hogy azok gyakran ellent is mondanak egymásnak. Ha fáradságos is, de azért létezik jó módszer a tájékozódásra. Csak a sztereotípiákat felejtsék el, azokra hallgatni felér a legsötétebb…..
Belsőség Dörti Trianon 2008.09.09 16:28:00
Ebédelni menet lőttük a Váci úton az általunk látott eddigi legnagyobb árpádsávos Nagy-Magyarország-matricát. Egy Dodge Ram hátuljára ragasztották, és ekkora méretnél alapos a gyanú, hogy külön csináltatták. Kevés akkora autó van, amire ez ráfér, és rentábilis lehet a…..