Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szalonna

11 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Április elseje van (részvétem az ügyeletes hírezőknek), szokás szerint gyűlnek a videojátékos áprilisi tréfák, holnap jön is róluk egy gyűjtés. Előzetesnek addig is próbálgassátok a Google mókáját, amit a cég már tegnap publikált. A Google Mapsen létrejött egy Quest…..
A világ legismertebb tájképét naponta milliók nézegetik, de csak kevesen tudják, hogy ez egy valódi fotó, azt pedig talán még kevesebben, hogy hol is készült pontosan.   A Windows XP bárányfelhős kék eges, füves domboldalas háttérképe, művésznevén "Bliss"…..
BuheraBlog RTL Klub 2011.11.10 15:37:00
Dxt3r M0rg4n csak ennyit írt, miután sikerrel belépett az RTL Klub admin felületére: Sosem gondoltam volna, hogy ez a "tankönyvi" példa valaha élesben is szembejön Pedig sajnos nincs új a Nap alatt :( A csatornával megpróbáltam felvenni a kapcsolatot október 27-én, válasz nem…..
Sajnos most egy szkriptsuttyó volt a gyorsabb :( Zoli levele: A www.otdt.hu kezdőlapján már szembetűnik egy deface, viszont kb fél 2 mp próbálkozással sikerült megtalálni a www.otdt.hu/admin felületet, ahol egy hihetetlen egyszerű sql injection hibával be lehet lépni. Gondoltam…..
Manzárd Café S P A C E 2011.07.07 16:57:00
Kees Veenenbos, a  holland kisváros, Zwolle talán legismertebb polgára, aki egyúttal nemzetközileg is elismert digitális művész. Az IAAA (International Association of Astronomical Artists) tagja, Space 4 Case című oldalán 2001 óta követi figyelemmel, illetve publikálja…..
BuheraBlog Mitévő legyek? 2011.06.23 18:06:00
A blog lassan négy éves történetében eddig nagyjából száz "gray-hat" hibajelentést juttatam el kisebb-nagyobb cégeknek. Meggyőződésem, hogy ezzel minden esetben sikerült hozzájárulnunk - többes szám, hiszen a hibajelzések általában tőletek érkeznek, kedves olvasóim!…..
Ma délután négykor megszakadt a Radiocafé műsora, csak az éter recseg a 98,6 megahertzen. Persze tegnap azért nem olvastak híreket, mert Móni és Marcsi betegszabadságon volt, Timi meg máshol fusizott, így felmerült, hogy esetleg csak nem értek rá hogy megfordítsák a vincsesztert, a…..
A PlayON (leánykori nevén CD Projekt) bátor vállalkozásba fogott: ezentúl nemcsak játékokat, hanem könyveket is ki fog adni, méghozzá a lengyel Andrzej Sapkowski fantasy regényeit. Aki nem tudná: Sapkowski írásai alapján készült a The Witcher című pc-s szerepjáték, aminek a…..
A Nokia mától fő smartphone stratégiáját a Windows Phone 7-re alapozza. A két cég szoros együttműködésben, közös fejlesztéssel próbál az iOS és az Android nyomába eredni - ezt jelentette be a két CEO. A Nokia tehát feladja smartphone platformépítési startégiáját, és…..
Az utóbbi évek egyik - nemzetközi porondon - legsikeresebb magyar webes vállalkozása idén meg akarja kétszerezni alkalmazottai számát. A budapesti székhelyű Prezi.com alig egy éve költözött, ám ismét útra kelnek. Most a Kirowski régi, Károly körúti irodájába vándorolnak. A 3…..
Szalonna 2011.02.10 22:59:18
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
IDDQD A legnagyobb játékvilágok 2010.05.09 15:30:00
A Diggen találtuk ezt a csodás képet (kattintásra megnő), ami összehasonlítja hét játék virtuális világának méretét (meg még néhány nagyobbat felsorol). A területek négyzetmérföldben vannak megadva, ezeket még meg kell szorozni 2,59-cel, hogy megkapjuk a négyzetkilométert.…..
Most van időm egy kicsit írni, Zsó alszik.Már megint tud új dolgokat :P az alkarjára támaszkodva hasal és felemeli a fejét, úgy nézeget körbe-körbe :) Már elég sokat nevet hangosan és ha a lábamon félig fekszik-félig ül akkor a  megfogja kezemet fogva felhúzza magát…..
Szalonna 2010.01.07 22:05:34
The Room 2009.12.06 18:29:00
Nah, itt a TELJES levél forrása: Return-Path: <obolynx@server216.webhostingpad.com> Delivered-To: 091123@transylhost.ro Received: 1 Dec 2009 18:20:45 +0100 Received: from server216.webhostingpad.com (74.221.208.85) by fmx17.transylhost.ro with SMTP; 1 Dec 2009 18:20:44 +0100 Received:…..
Életünk lapjai :P néhány link 2009.09.17 12:11:00
Holnapra vagyok hivatalosan kiírva, akkor töltöm be a 40 hetet. Mindenféle számolgatásra alkalmas: www.babafalva.hu/hp/kalkulatorok/  Tök izgi... :PUgye a várandós kismamát mindig nagyon érdekli, hogy épp mi zajlik benne/vele, ezzel én sem voltam másképp, többek közt innen…..
Talán a leggeekebb Gmail téma a Terminal óta. Az early adopterek máris nyomtak rá egy installt. (Settings/Themes/High Score alatt lehet rátalálni a levelezőtökben.) Ha már itt tartunk: ti milyen Gmail-témát használtok mostanában? Még mindig a Tree a nyerő? ..
Szalonna 2009.09.04 17:14:36
Bigyóblog Ufoesernyő 2009.08.19 13:44:16
Nem rossz ötlet, mert szabadon mozog a gyerek keze és nem kell kitekert mozdulatokat végeznie, hogy kivegye az esőkabát alól a lakáskulcsot. De azért nem biztos, hogy örömmel viselném ezt a fura ufóalakú izét a fejemen.Via Übergizmo..
Jee. Liz geperol tudok kepet feltolteni. O meg tud nekem magyarul koszonni, hogy szia batyam, ami neha bizony nagyon jol tud esni, foleg mikor nem szamitok ra. Na toroljetek el a konnycseppet az arcotokrol, aztan legyetek ferfiak, vagy nok, majdnem mindegy. Kommentelni meg mindig er.Az elso kep a…..
A mai nappal a Google egy sor szolgáltatásáról - így a Gmailről, Talkról, Docsról, Calendarról - levette a beta logót. Vagyis - a Gmail esetében például - öt év után gondolták úgy, hogy ez a verzió már a kiadásra szánt cucc. Nem béta többé. Stabil, és tulajdonságaiban,…..
beachparty jejejoje beachparty jejejoje beachparty jejejo.Most eppen ez van folyamatban, az ebed utani sziesztat - amit mindenki a kabinjaban tolt, elvileg csendben - a beachparty koveti, amikor a gyerekek valaszthatnak hogy a gordeszkapalyara vagy a tohoz mennek, vagy gitaroznak a fa toveben, vagy…..
I wonder if oranges float.So you're from Hungary. Is it poor?Hat megerkeztek a gyerekek, nem vlt semmi gond a szulokkel, pedig mindenre fel lettunk am keszitve. 7 kis amerikai srac Floridabol, Connecticutbol, meg valahonnet mashonnan. Egyfolytaban rolunk lognak ha tehetik, de sajnos nem tehetik,…..
A Reincarnation: ADDO és folytatása, a Reincarnation: Riley’s Out Again két rövidke point-n-click kaland, viszont az átlagnál valamivel nehezebbek. Főhősünk egy démon, aki Lucifer utasítására vadássza le a Riley nevű bűnös lelket, aki meglógott a pokolból és az élők…..
Szalonna 2009.04.27 19:17:59