Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miatyank

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak olyan témák az álláskeresésen, szakmai oldalról a toborzáson, kiválasztáson belül, amitől eldobom az agyam. Kevés ide már a „tombolás” címke is, nem is tudom, mi lenne a megfelelő. Ilyen téma pl. az asztrológia szerinti kiválasztás, és nemrég egy másik…..
Miatyank 2016.02.11 00:37:22
Nem, miután írtál egy cikket neurolingvisztikus alapon minden tény nélkül, kijelentve hogy nem tudomány, utána anélkül hogy megnézted volna a most zajló pert ebben a témában kijelented hogy nem készítenek karakter analízist, akkor nem tudok segíteni. (amerikai igazságügy minisztérium hivatalos lapján keresd.) Ezért írtam: butaságokat írsz. Hogy ne változtassak a szkeptikusok érvelési szokásain: de készítenek, az hogy te ezt nem olvastad szoc. prob. Ha a "Man who starred at goats"-ot esetleg megnézted volna, vagy talán olvasnál a témában... Akkor lehet hogy rájönnél (lehet) hogy ennél sokkal érdekesebb dolgokkal is foglalkoznak a szkeptikus blognál nagyobb szervezetek.(army.gov) Az arcelemzés abszolút elfogadott része egy egy nagyobb csomagnak. Ha esetleg segít (reménytelen) most találtak meg egy eltűnt katonai gépet kecskelesők segítségével, és az egység létezik. De a szkeptikusok világa roppant egyszerű: hülyeség minden, semmi nincs amiről én kijelentem hogy nincs. Érv 0. Mindegy nem választ vártam, hanem a firkálás helyett egy kis olvasást. Nincs baj a firkálással, csak így is elég hülyeséggel traktálnak minket... Előbb nézz utána, ne mesélj. Komolyan a china.jobs.com legyen az érv. Jó hogy nem index.hu? Soros nem tudományos érv?
Semmi sem fog meggyőzni, mert a szkeptikusoknak mindenki más hülye. Vágó legalább jófej volt 2 üveg után, Itt a kegyelemdöfés:
www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2570531/
Természtesen az amerikai kormány is hazudik a kedvedért és áltudományra költ milliókat. Mert ilye akkkkkor sincs.Gratulálok.
A napokban chemtrail ellenes felvonulást hirdettek meg a Facebookon. Ebből az apropóból érdemes áttekinteni, hogy ténylegesen mennyi igazság van abban, miszerint repülőgépekről mérgekkel permeteznek minket szándékosan, vagy annak mellékhatásaként, hogy állítólag (!) globálisan próbálják valakik az…..
Miatyank 2014.12.19 00:01:52
@Szilágyi András: nem a szomszédos kocsmából hívták át...komolyan beszélsz?
Miatyank 2014.12.19 00:03:01
@Szilágyi András: Persze hogy semmi nincs: azért kérnek tájékoztatást és együttműködést az amerikai képviselőházból. Persze hogy igazad van, hogyne.
Reckl Amál blogja Csodavárás 2010.01.03 13:33:27
Az év eleji optimizmus jogosságát nem áll szándékomban senkitől sem elvitatni, olyan ez, mint a malacsült, ilyenkor jár. De azon a messiásváró derűn, amely a jobboldali sajtóban, tévéjben tapasztalható kissé megdöbbentem.A dolgot a ma már leplezetenül elfogult köztársasági…..