Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Dave

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki nem érti a végét, az lebukott, hogy nem ismer Michael Jackson klippeket :P..
Rossz játékoktól mentes ünnepeket kívánok nektek!Fenntartom a hagyományt, a tavalyi (zseniális) kelbimbós fingós játék után megint egy karácsonyi flash játékot mutatok be, hátha van kis időtök ma még erre.Speedy SantaÉn rekordom 9,363 mp, gyanítom pár százan még megdöntik a…..
Dr. Dave 2008.12.24 21:27:39
Bible Games emberek!!! :) De hány Jézusos játék létezik még?  ..
Neten böngészve találtam egy másik Barbies elemzést. Érdekes a koncepció, ugyanis végig szövegfelolvasó mondja a szöveget és ez helyenként nagyon befosatós :D Nagyjából ugyanazokat kritizálja mint én, de látni a későbbi pályákat is, amiket nálam nem láthattatok. Szóval…..
Fontos közlemény következik, amely fontos része az egész Rossz PC Játékok sorozatnak.Amikor a sorozat kezdődött, volt még csomó rossz játékom a gyűjteményemben. De ahogy egyre jobban beindult az egész, már vészesen fogytak a tartalékaim, úgyhogy nagyon jól jött (mondhatni…..
Összejött egy olyan kooperáció, amelyet már régóta akartam :)  A LEGO Island egy koncepció nélküli kis program, szerintem nem is lehet igazán játéknak nevezni. Hiába ígérget a hátsó borító ilyeneket, hogy "Szabadon állítgathatsz mindent a szigeten". Ez azért…..
Dr. Dave 2008.10.16 19:56:42
Ha már itt vagyok és áttam a videót, elmondom én is a véleményem. Én úgy gondolom, hogy ez egy rendhagyó videó volt, ezért osztotta meg ilyen mértékben a nézőközönséget. Azonban én irreálisnak gondolom azt, hogy még egy hasonló videó lesz, ugyanis a rendhagyó videók élnyege az, hogy nem túl gyakran fordulnak elő. Például a Nerd se csinál mindennap halloween-i részeket, csak évente egy-kettőt és ha kettőt, akkor is azok egymás után következnek. Én speciel úgy gondolom, hogy ha az ember kipróbál valami újat, abból csak tanulni lehet, akár jól sül el, akár nem. Jó ötlet volt, hogy több embert bevont freddyD, és valóban megoldhatta volna jobban is, de én nem azért nézem a videókat, hogy állandóan kritizáljam, hogy "ez nem volt olyan jó mint a másik", mert (bár az építű jellegű negatív kritika is segíti az embert) nem ezek a fiúk nem maguknak készítik a videókat, hanem a mi szórakozásunkra. Attól, hogy egyik-másik rosszabban sikerül, még ugyanúgy azoknak készül, akik megnézik. Jó, ha leírjuk azt is, hogy mit nem találtunk jónak a videóban, de azért azt is lehet udvariasan közölni. Nem úgy mint Zé, az ő kommentje teljesen radikális. Magánügy, hogy nézi-e az ember a videókat vagy sem, meg egy ilyen szöveg azért csúnyán lerombolhatja az ember önbizalmát (még ha ez itt nem is történt meg. én nem tudom, ezt csak freddyD tudhatja).
Szerintem jó volt a videó, a poénok is jók voltak. Ha rosszul sikerült valami (szerintem minden tőletek telhetőt megtettetek), az nem a ti hibátok, hiszen így is nehéz dolgotok lehetett a vágással meg minden. Tök jó ötlet volt bevonni Visorékat, Visor videóit is szoktam nézni, Korponait csak most ismertem meg.
Úgyhogy "Túrós táska, sajtos kifli és sós perec. Sziasztok"
(Bocsi Visor, hogy elloptam az elköszönésed, de idézőjelbe tettem)
Utóbbi napokban történtek bannolások. Megint elterjedt a blog reklámozásdi a kommentárok között, aminek itt nincs helye. Ha valaki a saját blogját szeretné reklámozni, rakja be a neve mellé a címet. Úgy mint például nálam. Nem egy nagy ügy.De a "király. Csekkoljátok az…..