Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sezlonyrugo

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Őszintén szólva, egy csomó ember valószínűleg meg fog halni az elején" - mondta Elon Musk, egy nemrégiben készített interjúban aki ezúttal Peter Diamandis-al, az XPrize alapítójával beszélgetett többek között az első legénységi Mars-küldetésekről...
Svájcban nem jó nyaralni, mert utána Magyaroroszágot még mocskosabbnak, még élhetetlenebbnek érzékeljük, mint azelőtt. És ne álmodozzunk arról, hogy unokáink majd látni fogják azt az életszínvonalat! Svájc nem egy másik ország. Egy másik bolygó. Lázár János hírhedt videója sokkal nagyobbat szólt…..
sezlonyrugo 2018.05.07 10:26:33
@csentecsa: többet kéne olvasgatnod szerintem. A net tele van leírásokkal a számtalan bunkerről meg erődről, és az is dokumentálva van, hogy a németek le akarták rohanni Svájcot, de akkora energiát igényelt volna a részükről, hogy a háború végére tartogatták. Arról nem is beszélve, hogy Svájc 90% magashegység míg összehasonlításként Belgium legmagasabb pontja 700m. Nem is tudom melyik terepen könnyebb harcolni...
A Star Wars-filmek hemzsegnek a bénábbnál bénább mellékfiguráktól. És most nem Jar Jar Binksre gondolok, ő máshogy rossz, hanem azokra, akikre elég csak ránézni, és vagy röhögőgöcsöt vált ki az emberből, vagy inkább mélységesen elszomorodik. Nézzünk is meg…..
Balázsnak sikerült egy túlságosan arcra simuló sportszemüveget vásárolnia, ami folyamatosan bepárásodik. Az Ametiszt Optika válasza erre az volt, hogy majd keresnek neki páramentesítő sprayt, amit aztán mégsem találtak: Nemrég vettem egy kifejezetten sportolásra, azon belül is…..
Határátkelő Megéri hazajönni? 2012.12.12 06:03:58
Segítséget kért a mai írás szerzője, a cím el is árulja, miben. Mielőtt azonban beállítottság, politikai nézetek, vagy bármilyen más indíttatás miatt rávágnátok az igent vagy a nemet, olvassátok el a posztot – utána jöhetnek a tanácsok! „Ebben a levélben nem az…..
Ma Egerben járt Dr. Schmitt Pál, hazánk köztársasági elnöke, ünnepi közgyűlésen fogadtuk őt az egri képviselőkkel együtt.http://www.heol.hu/heves/kozelet/schmitt-pal-egy-szo-sem-veszhet-karba-423263Bár nem szokásom jobboldali politikusokról véleményt írni, minősíteni (kicsit…..
A második világháború a végéhez közeledett, az optikai cégekben eltolódott a hangsúly a fejlesztés irányában, katonai optikai technológia helyett a mindennapi élet felé. A Nippon Kogaku KK, volt az egyik legnagyobb vállalata az iparágban, úgy döntött, hogy fényképezőgépet…..
    Vagy másfél éve nem írtam családi flottánk legféltettebb darabjáról, a zöld állólámpás Merciről. Csabi annyira szépen rendbe rakta, hogy közel menni is félek hozzá, pláne szerszámokkal. Pedig a belsejét nekem kellett összerakni, ez volt a deal. Az üléseket,…..
sezlonyrugo 2011.05.08 10:12:09
Elkezdtük szétszedni Bálint fiammal a karácsonyra kapott Star-motoros autót. Egy Simson karburátor kell hozzá, azt már tudom, nem félek tőle, az lesz. Fontosabb dolgoknak láttunk neki. Kerekek, fék, váltó. Ott kezdődött, hogy a kereket nem tudtam leszedni, mert a kerékagyról nem…..
Sajtótörténeti címlappal rukkolt elő nagy kedvencünk, a Hit Gyülekezetének Hetek című lapja. A pont húsz éves Photoshopot méltón ünneplő grafikán Sólyom elnök látható, amint egy lágerben haldokló zsidó - talán gyerek? - kopasz fejét írja alá egy törvénytervezet helyett.…..
sezlonyrugo 2010.03.01 20:48:46
@didaktikus: örülök, felvirágzott a marsall segélytől amit amerika adott, ja meg meghalt pár milla ember, mindez a vh miatt. kicsit kontrasztos, nem?
sezlonyrugo 2010.03.01 21:36:14
@kolbászoszsömle: hidd el én örülök hogy szólásszabadság van meg demokrácia, de ezzel vissza is lehet élni. sajnos a kormány nem tudja kezelni a szélsőséges megnyilvánulásokat. egy karizmatikus fellépésű ember hülyeségét (mert szólásszabadság van) át tudják venni sokan, de ettől még hülyeség marad. de akik beveszik azoknak ez a tény.

ha egy vizes tyúk hozzád vág egy rozsdás kardot a vizirevűböl még nem leszel király :)
sezlonyrugo 2010.03.01 21:57:25
@kolbászoszsömle: de teszem azt felszólal valaki hogy a 100kg felettiek rontják az ország imidzsét, irtsuk ki őket és ehez csatlakozik még 500.000 ember. szólásszabadság van DE ezek az emberek az általuk elmondott beszéddel csak indulatokat szítanak meg gyűlölködést. TE hogy oldanád meg ezt a problémát??
A Hegyi Iván-díjas címet viselő Rágcsávók kifogott Rustyn, de nem a trükkös cselekmény, vagy a jól eltalált tengerimalac-figurák miatt, hanem mert rossz kópiát vetítettek az Aréna Plaza mozijában, amitől majd kifolyt olvasónk szeme. Rustyt az készítette ki igazán, hogy utóbb…..
Olvasónk nem érti, hogy miért menesztettek Kőbánya – Kispestről egy olyan vonatot, amire még szállt fel utas? Egy kerékpáros utas szállt fel a vonatra, de a vonat elindult:Kedves MÁV-figyelő!Először is elmondom: panaszomat hivatalos úton is megteszem, pontos adatokkal,…..
Pumpui tavaly ősszel talált a Fantasea Búvár Tour utazási irodára, amikor a legolcsóbb repjegyet kereste Thaiföldre. Megállapodtak, lefoglaltak, ő fizetett, az indulás napján pedig beindult a buli: az előre kifizetett retúr jegyek nem aznapra szóltak, majd a hazaindulás napján…..
A Homár személyesen is tanusíthatja, hogy a tuskó fővárosi mozisok rendszeresen mixelnek beszaratós filmelőzeteseket és ijesztő felnőttreklámokat a legkisebbeknek szóló filmek vetítése elé. Az igazi tuskók ráadásul nem válaszolnak az anyák panaszos leveleire. Íme egy, a Corvin…..
 Az Aldi segíteni próbál azon kedves vásárlóinak, akik nem ismerik az arab számokat, de szerencsétlenek ezzel az üzenettel sem lettek kisegítve:Kedves Homár, tudtad, hogy a harminc százalékos leértékelés harminc százaléknyi leértékelést jelent? Hát én nem tudtam. Ezért…..
A Homár prémiumhájtek hűtőt még nem vásárolt, az összes többi kategória kattog, berreg, füttyög. Akadt már olyan, ami a macskát is leutánozta, de a kedvenc az a kólaautomata volt, amelyik egyazegyben hozta a Star Wars hiperhajtóművét, csak közben nem ment sehova. F.A. nem…..