Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sheff Bácsi

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Jalopnikon olvastuk először a hírt, hogy Chris Bangle elhagyja a BMW-t. Az világot Bangle-hívőkre és Bangle gyűlölőkre felosztó dizájnjairól híres tervező saját céget indít, hogy az "autóiparon túl" is foglalkozhasson a formatervezéssel. Nekem hiányozni fognak az…..
Ez milyen ország rendszáma? Attól függően ez egy Suzuki Forsa, Chevrolet Sprint/Sprint Metro, Geo Metro, Chevrolet Metro, Pontiac Firefly, Maruti Esteem, Holden Barina, Subaru Justy, Suzuki Jazz vagy egy Suzuki Swift...
Sheff Bácsi 2009.01.29 17:35:10
Elölről a Cruze szinte teljesen olyan, mint a mi Ignisünk, de első pillantásra is feltűnik az eltérő, ám éppoly hangsúlyosan tálalt embléma. A Suzuki szögletes S betűje helyén itt a Holden krómozott, focizó oroszlánja díszeleg. A fekete légbeömlő a Cruze-on kiterjed a…..
autózz! Fölösleges a téli gumi? 2008.11.26 08:19:00
Őszintén bevallom Ede levelének olvasása közben többször furán összeráncoltam a szemöldökömet, mert nem nagyon értek egyet azzal, hogy a téli gumi csak fölösleges marketingfogás. Azzal sem értek egyet, hogy miért is kéne hússzal mennünk nyári gumival télen, ha ötvennel…..
Kevés olyan téma van autós közlekedés kapcsán, ami nem fordult még elő itt nálunk, Aqweren talált egy ilyet. Mert autót vezetni nem csak az szokott, aki a volán mögött ül, sokszor az utas is úgy érzi, neki tevékenyen részt kell vennie a közlekedésben, ha kormányt nem…..
Az első M3-as BMW. Átlag 4000 eurót drágultak, amióta figyelem őket Évek óta szemezek az olyan autókkal, amikkel amatőr versenyekre be lehetne nevezni, de legalább versenypálya nyílt napokra kivihetők. Ilyesmire az átlagos, modern családi autók sajnos tökéletesen alkalmatlanok.…..
Akármekkora légyen is a válság, kóvályogjon bár az összeomlás szélén Amerika autópiaca, a Suzuki szekere jól szalad. Legalábbis erről regél a cég sajtóközleménye, melynek címe: A Suzuki sikertörténetének legújabb fejezete No nem valami izgalmas fejezet, de talán…..
Belsőség Rendőr tilosban 2008.10.02 16:17:00
Semmi különös, csak azért jelenik meg ez a teljesen hétköznapi dolog itt és most a Belsőségen, mert van adminjogom a bloghoz, meg mert volt nálam fényképezőgép. A helyszín a szerkesztőség mögötti újpesti paneltömb parkolóutcája. Íme: Bár megszokott gyakorlat, hogy az…..
Sheff Bácsi 2008.10.04 10:08:39
Üdv mindenkinek!

Stockal nagy részben egyet értek, tény hogy rengeteg szabájtalanságok követnek el a "rend őrei" és nekik meg nincs ugye ebből semmi gondjuk. Most per pillanat nekem is kivan velük a
f@szom mert amit tesznek, illetve nem tesznek az elkeseritő.
Vidéken lakom, a körékünkön az utobbi időben rengeteg autót nyomtak fel, lopták el a rádiókat, és a többi dolgot amit találtak. Felhivtuk a rendőrséget hogy ugyan csináljanak már valamit, ha már a mi adónkból éldegének. Erre: " Megteszünk mindent amit lehet, nincs arra technikai lehetőségünk hogy mindenütt ott legyünk" Na jóvan. Megyek este haza rendőrskoda 30-cal cammog, előttem ment egy cigányzsiguli kiégett hátsó lámpával, kielőzi a rendőrautót, semmi, kielőzöm én, levillog félreálit, szórakozik velem 15 percig, és még meg akar baszni mert elvan törve az elakadó háromszög talpa( mellesleg ettől még tökéletesen fel lehetett álitani !). Leteszem otthon a ház előtt az autót, 2 autó fér el a garázsban, asszony VW-jével, meg a BMW-mel beáltam, gondoltam a céges opel fosomat csak nem törik fel a 3000forintos rossz CDs-rádióért! hát tévedtem, még aznap este felnyomták, bebaszták a első,és jobb oldali szélvédőt, meg szétkurták a zárat! Felhivom rendőrséget, elmondtam mivolt, erre: "majd intézkednek"
Szerintetek, azon kivül hogy az autósokat basztassák, mire van itt magyarországon a rendőrség? És most nekem nem a szakképzett, iskolát végzett nyomozokkal meg egyébbekkel van bajom hanem a sok hülye talpasparaszt barommal, aki azért ment rendőrnek mert hülye volt mindenhez, és szakmát meg nem akart tanulni.
Belsőség A Bödön kudarca? 2008.10.01 12:06:00
Ehhez a fogyasztáscsökkentőhöz fűztem a legvérmesebb reményeket. Mi működne, ha nem ez? Semmi titokzatos halandzsa, érthető működési elv, jó referenciák. Legalábbis Ákos honlapján van egy csomó lelkes hozzászólás, még Vomit jobbkormányos Ladáján is érezhető javulást…..
Belsőség Forró ferde kéne 2008.09.26 09:27:00
Legyen kemény, de kicsi, legyen fürge, de játékos, legyen sportos, de azért elviselhető a hétköznapokon. Legyen egy igazi forró ferde. Mielőtt bárki is másra gondolna, az angolul hot hatch-nek, azaz forró ferdehátúnak hívott kategória tagjai után sóvárgok. Ezek olyan kicsi vagy…..