Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a_balazs

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Akár 50 százalékkal emelkedhet egy kezdő audis dolgozó bére két év alatt a cég béremelési ajánlata alapján – ezt állítja az Audi Hungária személyügyi osztálya által készített dokumentum. A tájékoztató néhány példát sorol audis dolgozók keresetére, illetve annak változására. E szerint egy 24 éves…..
      Lelkendező írást közölt a Corvinus Egyetem átalakításával kapcsolatban Orbán Balázs miniszterhelyettes, stratégiai és parlamenti államtitkár. OB csúcskategóriás megadja,  közel a tűzhöz.     OB írásának lényege az alábbi bekezdésben található:     S ezáltal elérhető válik az a cél, hogy a…..
Doogee-ék odatették magukat az őszi szezonra. Bár egy kicsit talán megkéstek az iskolakezdéssel, hiszen ilyenkor sok szülőnek fontossá válik, hogy gyermeke elérhető legyen. A lényeg nem itt van, hanem a 20.000 forintos árcédulán, ami mellé EU Express szállítást is kérhetünk. Azaz, ha valaki olcsón…..
Nem meglepő, hogy a világ egyik legbefolyásosabb politikusát, Vlagyimir Putyin épségét a legmodernebb védelmi felszerelésekkel és biztonsági intézkedésekkel igyekeznek óvni. Az orosz elnök magyarországi látogatásának apropóján körbenéztünk, hogy az elnöki verdák kapcsán…..
A hétvégén egy szerencse fia megnyerte a március óta halmozódó lottónyereményt, a több mint 2 milliárd forintot. Arra voltunk kíváncsiak, hogy ez a magyar ember számára szinte felfoghatatlan sok "0" a 2-es mögött mire lehet elegendő a magyar ingatlankínálati piacon. Fogtuk…..
Patricia Gucci úgy döntött, hogy megválik kaliforniai házától. A sivatagi ingatlanért nyolc millió dollárral kér többet annál, mint amennyiért megvásárolta azt majdnem húsz évvel ezelőtt. A kaliforniai ingatlant Patricia Gucci még 1993-ban vette, 950 ezer dollárért (ma…..
a_balazs 2012.12.16 13:51:55
@nyikk: fuss neki mégegyszer, a 1993-as vételára volna mai árfolyamon a 200mHUF. A mai eladási ára 9 millió USD, ami inkább ~2mrd HUF. Csak egy nagyságrend a különbség, igazán bagatell.

Persze a sivatag közepén a 200mHUF-ot sem éri meg.
Vadállatok és kutyák százait gyilkolta le eddig egy ész nélkül megépített öntözőcsatorna az Alföldön. Fábiánsebestyén mellett részben EU-pénzből valósult meg a Donáti öntözőfürt rekonstrukciója. A vízelvezető csatorna alját műanyag fóliával bélelték ki, ami…..
Sírva vigad a Homár. Ha már senkinek nem lesz nyugdíja, legalább röhögjünk azokon, akik még egy karton sört se bírnak venni a reálhozamukból. László többet biztos nem megy az AXA Magánnyugdíjpénztárhoz, de mi se. Az ilyenektől kellett megvédeni a zemberek nyugdíját:Mi ezúton…..
a_balazs 2011.08.03 18:44:03
@Erdőtársulás: pedig bizony felmerült az ERSTE, kb. ugyanez volt az észrevételem, mint neked. korábbi hsz-ekben találod.
a_balazs 2011.08.03 20:39:56
@Etniez: minek választani 70-ből(?), ha szerinted "Nincs olyan, hogy rossz pénztár"?
a_balazs 2011.08.03 20:42:37
@Etniez: elárulnád, hogy a tagnak milyen "hülyeségekre" volt lehetősége pénztáron belül? amelyek nélkül ugyebár volna reálhozama...
Szexofon blogja A kezdetek 2010.08.26 06:28:00
Későn érő típus voltam. Ennek tudatában lassan nyíladozott bennem a szex és a nemiség iránti érdeklődés.Valahogy mintha akkoriban tudatában is lettem volna ennek.Privát elméletem szerint azért, mert túl jó gyerekkorom volt. Nem nagyon akartam kijönni belőle. Egészen addig,…..
  A rosszindulatúan hangzó pletyka, mely szerint a gyártók a tartós tesztelést az első néhány ezer vásárlóra bízzák, nem teljesen alaptalan. A jelenlegi modellciklusok mellett többre se idejük, se pénzük nincs.  Vélemények az azonos című írásunkról...
a_balazs 2009.07.02 00:00:43
@Shadowbull: ilyen sehol, soha. legfeljebb ez a limit ter el. a mercinel, bentleynel, rollsnal magas, olaszoknal alacsonyabb.
a_balazs 2009.07.02 21:03:48
@Szsrobert: ha vegiggondolod, a vasarlonak se. mert lehet ugyan ilyen autokat gyartani, de nem venned meg, annyival dragabb lenne. sokkal tobbe kerul mar az anyagvalasztas is, a terhelesprobak, stb. es mire oda jut a gyar, hogy szeriaerett a kocsi, a mainal nagysagrenddel tobbet koltott fejlesztesre. es veled - ki massal - fizetteti meg a vegen. meg azt a kockazatot is te fizeted meg, amennyivel nagyobb riziko 5x annyit kolteni a fejlesztesre, ha aztan nem fogadja jol a piac a jarganyt.
ugyanez az oka annak, hogy nem gazdasagos selejtmentesen gyartani. ha teljesen ki akarod zarni a selejtet (nulla ppm), sokkal tobbet koltesz erre, mint amibe az a nehany ppm selejt kerul. es a tobbletkoltseget mindig a vegso vevo fizeti meg.
nezd meg a maybach arat. nem azert annyi, mert annyival tobb, jobb mint egy S merci. hanem azert, mert olyan garanciakat nyujt melle, amit meg egy S merci araert sem eri meg nyujtani.
a_balazs 2009.07.01 23:41:46
@Shadowbull: na ez az, ami csak jo lenne, ha lenne. epp most tervezem tesztelni, hogy a mi termekunkkel ez mukodik-e, vagyis, hogy a szerviznel jelentett meghibasodas - csereigeny - mikor, es hogyan jut vissza a gyarba. idealis esetben ezek kene, hogy adjak a statisztikak alapjait, amire a kesobbi fejleszteseket epiteni lehet.