Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a Kiss

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
senkik.blog.hu FORRÓDRÓT Úgy tűnik nem áll meg a vetkőzésnél a vörös lady. Klaudia (38), a korán kelő pék fejébe vette, hogy feladja családja tradíciózus munkáját és belevág a felnőtt-szórakoztatóiparba. Apai szépapja kezdte még molnárlegényként a mesterséget, de a…..
Brutális eset szemtanúi lehettek azok, akik kedd este a Moszkva téren sétáltak.   Sz. Márk (17) budapesti egyetemista éppen egy belvárosi romkocsmába tartott kerékpárjával, mikor hirtelen fékezésre kényszerítette egy, a semmiből eléje kanyarodó autós. Csak Márk (17)…..
a Kiss 2009.06.17 11:48:52
Az Újkígyósi Horgászegyesület örökös tagja szombaton bebizonyította, hogy nemcsak a külföldi hírességekkel történnek ruházati balesetek. A megyei horgászverseny előtti próbán ugyanis lecsúszott Lonterner  Lajos - barátainak csak Lola - ruhájának pántja, és így egy…..
a Kiss 2009.06.16 09:08:04
senkik.blog.hu FORRÓDRÓT Forró hangulatú buli részesei lehettek azok, akik a hétvégén az egyik budapesti bevásárlóközpont tetejére látogattak. A mostoha időjárás ellenére sok száz tizenéves bulizott szerte az országban. Így volt ezzel Mónika és Imre is, aki az egyik…..
A két hete megalakult zenekar legújabb lemeze várhatóan újabb hónapokat fog csúszni, miután Pepe, az együttes billentyűse holnap estig elutazik, Zoli pedig tengerparti nyaralójában töltené az elkövetkezendő heteket, mivel feltöltődésre vágyik (sajnos, illetve a mi szerencsénkre,…..
a Kiss 2009.03.13 15:44:54
senkik.blog.hu FORRÓDRÓT Igazi csemegének számító dolgok történtek a budapesti éjszakában. VV Jácint először mutatta meg bájait, mióta hajszínt váltott. Veér Vormay Jácint (53) budapesti biztonsági ember teljes éjszakai műszak után pokoli fáradtan esett be az ágyba.…..
a Kiss 2009.03.13 15:41:59