Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Budapester81

17 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha csak a második számú kereskedelmi tévé önfényezős közleményeit olvasnánk, arra gondolhatnánk, mekkora siker is valójában az, hogy a TV2 főnöke a harmadik legbefolyásosabb magyar médiaszemélyiség lett az országban. Például itt van ez a szöveg, meg hozzá a videó…..
Szuper munka New York államban, sok-sok külföldi barát, nyelvgyakorlás, többezer dolláros álomfizetés, trópusi nyaralás, leírhatatlan eufória, zarándokút a filmes helyszínekhez, éjjel igazoltató, jópofa seriff, hurrikánszezon, autópályán átcammogó aligátorok, úszás egy rájával és Cayo-val, a…..
Melyik a kínosabb: hogy sohasem működik a hangjelzés a Károly körúti gyalogátkelőknél vagy az, hogy a Kossuth téri Teiresziasz-szobor kezéből most is ellopták a fehér botot? Két éve óriási hírveréssel adták tudtunkra, hogy a Budapest Szíve program keretében elkészült…..
Budapester81 2013.04.27 14:58:34
@koto:

Ha ez így van akkor az érintettek nem tudnak róla a végeredmény pedig ugyanaz:
varosszive.blog.hu/2011/10/14/te_at_mernel_menni_vakon_a_karoly_koruton
Az OTP csak sírva kérheti a receptet a Kossuth téri csatornaépítési munkákat kivitelező Bonex Építőipari Kft-től, avagy itt egy még szellemesebb megoldás belvárosi parkolóhelyek lefoglalására. Lopás ellen is véd, ingyenes és - ha szlovák rendszámú kocsival csinálod –…..
Aki igazán hiszi, hogy az Élet öröm, az azt is tudja, hogy vonuló felhők felett mindig kék az ég. /A közhelyért az összes felelősséget a szerzőre, Herczeg Ferencre hárítjuk, de az is lehet, hogy már kötelező olvasmány./ A mi egünk mostanában nem bárányfelhős, hanem…..
Azok, akik majdnem pontosan egy évvel ezelőtt hallgatták Lakner Zoltán politológust az Életöröm Klubban, egy év akkor csak sejtett eseményeire tekinthetnek most vissza vele. Sok minden zúdult ránk a 12 hónap alatt, némi rezignációval mondom, hogy a sokkoló emlékek mellett a…..
Subba A Nemzet Alkoholistája! 2012.12.20 10:24:27
Bemutatjuk a Nemzeti Színház új kommunikációs vezetőjét. A kedvenc KDNP politikusunkat. Pufók vörhenyes arcával méltón képviseli majd a színházat. ..
Kedves Barátunk! Ha azt mondom, kvíz professzor, azt mondod: Vágó István. Rávágom persze én is, de hozzá kell tennem, hajlamos vagyok néha azt gondolni, hogy ő inkább „játszásiból” vállalta ezt a ráragadt eposzi jelzőt, s nem azért, mert pályafutása, személyisége…..
Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Engedjék meg, hogy beszédemet egy bocsánatkéréssel kezdjem. Hatalmas erkölcsi és politikai hibát követtem el, amikor 2006-ban választási megegyezést írtam alá Vona Gábor pártjával és együttműködtem a Jobbikkal a hatalom megszerzéséért.…..
Budapester81 2012.12.02 23:04:44
@TFL:

hát pl azért mert naiv vagy. És nem ismered Rogán-t. 2006-ban egy köztudottan zsidó származású, zsidó identitását büszkén válllaló képviselő társát vádolta meg antiszemitizmussal, olyan időpontban amikor tudta, hogy az nem tud védekezni, mert önkormányzati testvérvárosi programon van Erdély egy olyan táján, ahol nem mindig van térerő.

Ez az ember ma is politikai érdekeinek megfelelően számítóan cselekedett.
Az MSZP, az LMP és Bajnai következetesen antifasiszta, nem csak akkor amikor éppen az érdekük úgy kívánja, hogy eltereljék a szót egy másik ügyről mint most Rogán és a választási regisztráció esetében.
Fellegi Ádám Mozart Varázsfuvolájával varázsol el bennünket – meglepetés Vendég közreműködésével. Szeretettel várunk november 28-án 17 órakor! Belépődíj 1000 Ft...
Kedves Barátaink! Folytatódik a zenélő vasárnap délelőtt az Életöröm klubban. Fellegi Ádám zongoraművész november 18-án, vasárnap 11 órakor Saint-Saëns: Az állatok farsangja c. művét mutatja be a gyermekeknek. Belépődíj a gyermekeknek 500, a felnőtteknek 1000…..
Mutatós dolog lenne sorsszerűségnek feltüntetni a véletlent. Az Életöröm Klub három egymást követő irodalmi estéjén három, azonos generációhoz tartozó, és különbözőségükben is hasonló sorsú alkotót hívhattunk meg. Csernok Attila és Bitó László után harmadikként…..
Az,_hogy_eddig milyen volt a Ferenciek tere környéke volt, összefoglalja a taj-kert.blog. Az, hogy milyen lesz, arról holnap, október 11-én, csütörtökön 17 órától tart hivatalos tájékoztatót az V. kerületi Önkormányzat. Most kell a véleményt elmondani, mindent…..
Budapester81 2012.10.25 22:21:11
@[LOLDMA]:
az üzletek már 2008 előtt a válság előtt bezártak. Tranzit út a Belváros közepén nem kedvezett már akkor sem az üzletnek. Kossuth Lajos utcának alternatívája a kiskörút a nagykörút a Hungária körút.

ez az anyag nemzetközi példákat is összegyűjt az ilyen problémák orvoslására
érdemes elolvasni:
levego.hu/sites/default/files/kapcsolodo/kossuth-rakoczi_0901.pdf
Kedves Barátaink: Október 24-én, Kultur’szerdán, 18 órakor az Életöröm klub vendége: Bitó László Szilveszteri bulin láttam királyi koronával, de úgy is, hogy bohócsipkát csapott féloldalasan a fejébe. Ő pontosan tudja, hogy a két csacska jelmez között az igazi…..
Kultur'szerda október 17-én 18 órakor ismét házi koncert Fellegi Ádámmal, műsoron Mozart és Beethoven, prózában és zenében. Belépődíj 1500 Ft. Vasárnap délelőtti gyermek koncert - október 21-én 11 órakor: Mozart Varázsfuvola képekben, mesében, zenében elbeszélve...
Különleges vendég, remélem, feledhetetlen este az Életöröm Klubban, szeptember 19-én, az új évad kezdetén. Csernok Attilával beszélgetünk, aki A komáromi pontonhíddal robbant be a /még/ könyvet olvasók, történelmünk dilemmáira választ keresők gondolataiba, gyorsan felkeltve…..
Szeptember 19-én várjuk Kedves barátainkat 18 órára, vendég: CSERNOK ATTILA Szeptember 26-án FELLEGI KONCERT – előzetes regisztráció szükséges! a részleteket ld. www.fellegiadam.hu ..
Lehetőség nyílt klubunkban arra, hogy a szeptemberi óvoda-iskolakezdés előtt mágneses biorezonanciás készülék segítségével gyermekeink, unokáink egészségi állapotát felmérjék.Augusztus 30-án, az Egészség csütörtök napján 10 órától várjuk a gyermekeket, de…..
Drága, de legalább nem használjuk, viszont jól tejel, a külső gazdasági hatások fölött pedig hunyjunk szemet – így állunk a magyar fizetős autópálya hálózattal. Mennyi is valójában az összköltsége a gyors közlekedés lehetőségének?A napokban jelentett a legutóbbi…..
Budapester81 2012.08.10 16:14:35
Szerintem rosszak az adatok:

hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1g_aut%C3%B3p%C3%A1ly%C3%A1i

1300 km autópálya van Magyarországon

Te 2004-es adatokat szedtél valahonnan

az autópálya építés is drágább mint amit te írtál a szórás is nagyobb. egyébként nemzetközi összehasonlításban amit írsz 1-2 milliárd forintos ár lenne reálisabb. De Magyarországon egyrészt nagyobb a korrupció másrészt a környező települések is követelőzőbbek.

Ami pedig, hogy mire elég az autópálya bevétel a fenntartáson kívül semmire ez korábban is így volt és amíg nem lesz km alapú a díjfizetés addig így is marad
Három miniszterelnökről írt könyvet, egyről hat év különbséggel kettőt is. A képviselőségbe még a rendszerváltás előtt belekóstolt, az MDF színeiben volt képviselő l990-től, amíg… a többit tőle magától tudhatjuk meg, Debreczeni Józseftől, aki az Életöröm klub…..
Akik ott voltak május 16-án Fellegi Ádám koncertjén, melyet a Kultur'szerda - Művészeti szalon - Zeneszalon keretében hallhattunk, remekül érezték magukat. Úgy fogalmazott egyikük: fantasztikus volt ez az intimitás, amely szokatlan egy hangversenyen. Mi több, Fellegi Ádám művész…..
Fellegi Ádám zongoraművész, Száz éve már... címmel házi hangversenyt ad  május 16-án 18 órakor fiataloknak és örök ifjaknak. Szeretettel várunk mindenkit, akinek öröm amuzsika, a társaság a jó beszélgetés. Belépő 15OO ft, gyermekeknek, unokáknak ingyen.Nem…..
Az Életöröm Klub május 2-án, 17 órai kezdette, nem először és nem is utoljára szerdai Művészeti Szalon délutáni teájára hívja a Klub régi és új látogatóit. Saphier Beatrixfestményeit, jó hazai szokás szerint több helyütt ismerik a nagyvilágban, mint itthon.…..
Abban is, hogy kinek-kinek a saját felelőssége, hogy tanuljon meg annyi örömet találni, amennyit csak lehet.  Az öröm ritkán érkezik hívatlanul. Akarni kell, rákészülni, megteremteni a feltételeket a jókedv, a boldogság fogadására.   Az „Életöröm…..
A nap izéje Te is lehetsz doktor! 2012.03.27 17:07:00
Schmitt Pál köztársasági elnök a szabályoknak megfelelően szerezte doktori címét – sommásan összefoglalva ez derül ki a Semmelweis Egyetem által felállított vizsgálóbizottság, több mint ezeroldalas jelentésének ma nyilvánosságra hozott rezüméjéből. Ezek után azt…..