Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yorick White

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt van, elkészült, nem kis büszkeséggel jelentem... :) Tartalmilag nem kommentálnám különösképpen a 11 perces kisfilmet, úgy érzem, magáért beszél, a hivatalos honlap pedig minden esetleges kétséget eloszlat. Igen, itt tart Magyarország 2010-ben, megcsinálták - a hétszázát!…..
Yorick White 2010.03.10 18:12:34
Főnix blogja Akik itt maradtak. 2010.01.15 03:10:01
Mikor még gyakran írogattam, úgy emlékszem napi 100 körül volt a blog egyedi látogatóinak száma. Most, hogy már nem írok. De legalábbis nem úgy, és nem arról, ahogy egykor. Havonta 1-2 bejegyzés olvasható itt, és igazából az sem érdekes...Még mindig napi 60-80 egyedi olvasója…..
Archiregnum Villámposzt 2009.11.30 10:58:13
"Calamhttp://sardobalo.blog.hu2009.11.30. 10:38:47 amúgy, ami biztosítja, hogy Európa meg fogja oldani ezt a dolgot is, szélsőségesek nélkül az bizonyítja az elmúlt 200 év fejlődése. Demokratikusan, az emberi jogok mentén minden problémát megoldott Európa. Ennek a kulcsa az a…..
Frissítés, 2021 május: látom, hogy a mai napig jönnek a kattintások erre a posztra, gondolom, sokan a jövő évi választások apropóján túrják elő ezeket a net mélyéről, hogy bizonyítsák, hogy a Fidesz a jó választás.  Nekik üzenem egyrészt azt, hogy Orbán egy GECI, másrészt pedig azt, hogy 2018…..
                              Kolompár vergődése a Gárda ellen anno:   ..
Tényleg nagyon hülye a helyzet, de csak innen, Európából nézve. Ugyanis itt elképzelhetetlen ez a bulldog mentalitás, hogy valakinek 31 évig a nyomában csaholnak és végül elfogják; Amerika viszont ilyen. Hogy Roman Polanskit most elkapták, egy hosszú-hosszú kergetőzés végére…..
Yorick White 2009.09.30 18:09:17
Proszektúra Polanski felelőssége 2009.09.29 10:23:00
Azt egyelőre még nyomozástaktikai okokból nem árulhatom el, hogy a nejem hány botütést érdemelne, ha történetesen Malajziában élne, de az biztos, hogy fél tucatnál jóval többet sózhatnának a hátsójára. Mindez onnan jutott eszembe, hogy olvastam a hírt, miszerint a Kuala…..
KKBK Nácik ma 2009.09.22 18:19:00
Mostanában vitáztam össze egy régi ismerőssel, aki elvakult mszp (csak így kisbetűvel, bár Nemecsektől ezért bocsánatot kell kérnem) támogató. Egyszerű kis elvi vita volt, de rádöbbentem egy fontos dologra belőle: az illető a kimondott szónak hisz (mint a balliberálisok nagy…..
 Bulvárhír az indexen  Élelmiszerbolt előtt rugdosták halálra. A cikk utolsó mondata: "A sértett fia az újságnak elmondta, hogy a tanúk elmondása alapján bizonyosnak tartja, hogy az elkövetők egyikének a vezetékneve Sztojka." A tanuk által elcsípett…..
Yorick White 2009.09.12 13:14:34
Tegnap megváltozott az életem. Tegnaptól mindent értek. Teljesen más megvilágításba helyezték a dolgokat. Látjátok, ezért jó, ha ilyen remek vezetőink, politikusaink vannak! Gondoltunk mi erre, meg arra, nyitogattuk a bicskát a zsebünkben, öntöttük ki híg fost a…..
Az ARC kiállítás egyik díjazottja (Kattintással nagyíthatsz). A többi itt...
Egy szuper kis riport a svéd televízióból (SVT2), dübörög az országimázs kampány ezerrel. A főszerepben Göncz Kinga és Mohácsi Viki! Rékuc lefordította nekünk a svéd részeket, a videó alatt olvasható a szöveg. A "Kávé helyett" sorozatunk 27. része:…..
Yorick White 2009.08.28 11:40:06
@Valakinyolc: Mit csinált a vén banya Madonna? :)
Yorick White 2009.08.28 13:16:51
@Fedor: Azért kaptál ilyen... khm, elutasító válaszokat, mert 24/7 nyomatja nekünk a tömegmédia a hozzászólásodhoz hasonló csúsztatásokat.

A cigányok ellen az égvilágon senkit sem kell uszítani. Az emberek többsége a saját bőrén tapasztalja, hogy milyenek a cigányok (tisztelet a kivételnek). Ehhez nem kell Jobbik, se Magyar Gárda. Egyébként is, miért uszítás az, ha a Jobbik őszintén beszél egy létező problémáról?

Magyar Gárda meg a KKK?! Normális ez a Mohácsi? Hát, ez nem háborít fel téged, Fedor? Ez a hazugságtenger?

A gárdisták soha nem bántottak senkit, ha kellett,
cigánnyal vállvetve pakolták a homokzsákokat árvíz idején. Vagy épp ajándékokat osztottak a rászoruló gyerekeknek karácsonykor.
"Közel 14000 leadott szavazat után megszületett a végeredmény az idei Goldenblog verseny teljes ideje alatt zajló mainstream kategóriában, a nyertes kiléte és a teljes sorrend a bejegyzésben. Ez a kategória igazi kakukktojás volt az idei versenyben, mivel itt csak és kizárólag…..
Megpróbáljuk összeszedni az átállással kapcsolatos hibákat, hogy lássátok, mi az, ami már ismert illetve mi az, ami már javítva is van. Ide nem veszünk fel az átállással nem összefüggő hibákat, és ezt a posztot folyamatosan frissítjük. Ami zöld, az már nem aktuális. Nem…..
Még két hét ... De hogy egy kis V'bőrös vonatkozása is legyen a posztnak: "Az elmúlt héten százezren fertőződtek meg az új influenzavírustól Nagy-Britanniában. Az előző héten csak 55 ezer új beteget regisztráltak." A Szigetre látogatók nagy része külföldi.…..
Yorick White 2009.07.25 12:46:24
@TaTa86.: Szerintem túl sokat látsz bele. De talán még igazad is lehetne, ha nem lenne nyilvánvaló, hogy kik állnak a "geciprodukció" mögött.

A témához:

A Sziget elburjánzott multikultijától egy ideje forog a gyomrom. Buzi sátor, cigány sátor, zsidó sátor. Kérj tanácsot 10 ft-ért a rabbitól... :)

Azért a Prodigy-t megnézném élőben. Talán egy napot bevállalok a Szigeten, ha úgy adódik.
Yorick White 2009.07.25 13:09:06
@wladyslawsky: "mindezeket idén még tovább is tudták fokozni a rock against racism-el vagy mi a neve"

Volt is ezzel kapcsolatban sipákolás a médiában. Egyesek (gondolom, nagy antifák) azt kifogásolták, hogy Nagy Feróék is fellépnek. Állítólag ők (is) rasszisták, hiszen felléptek már többek közt a Magyar Szigeten is, és az Jobbikhoz kötődő rendezvény!! Durva... :)
A Heti Válasz helyi, nyírmihálydi riportja egyszerűen mindent visz. A tomboló uborkaszezonban pont kapóra jött... Olvassátok végig, csak pár részt emelek ki: "Egy hétig ne borotválkozz, víz közelébe se menj, a bizottság előtt csináld össze magad, mindent mondj, csupán…..
Yorick White 2009.07.21 15:52:24
@leila -: "Most mindenki megírja, mit szeretne, 12 pont javaslatok, Gárda, bármi más, de nem történik semmi most sem."

Hát, igen. Egyelőre ez átkozottul jól megy a magyarnak: írni és beszélni. Fantáziálgatni, hogy mit is kéne tenni.

Csak az a baj, hogy nagyon nehéz úgy tenni, nagyon nehéz úgy elérni bármit is, hogy közben gyakorlatilag magyar magyarnak farkasa, és sokszor a saját honfitársaink tesznek keresztbe nekünk/egymásnak.
Úgy tudni, Al Capone maffiafőnökre annak idején nem tudtak rábizonyítani egyetlen gyilkosságot sem. Azonban egy idő után mégis sikerült a hétpróbás gazembert börtönbe csukatni, mégpedig adócsalás miatt. Megértem én, hogy a Kuruc.info szabadon gyalázhat, sértegethet,…..
Yorick White 2009.07.17 17:43:11
A mezőkovácsházi K&H bankfiók elé szervezett tüntetést szerdára az MSZP-s Karsai József. Volt petíció, amit nem vett át a fiókvezető, volt beszéd, és voltak transzparensek is. "A résztvevők főleg idős emberek voltak, akik hangsúlyozták, fiaik és unokáik helyett…..
A Blog.hu kedden sikeresen átállt az új frontendre. A rendszer élesítése és stabilizálása után a hét második fele sorjareszeléssel fog telni. Ehhez kérjük a segítségeteket: ha bármilyen olyan jelenséggel találkoztok a Blog.hu-n, ami a régi rendszerben máshogy (jobban)…..
Néhány napja került nyilvánosságra, hogy megvertek egy ortodox zsidó férfit a Dohány utcában. Bajnai Gordon vizsgálatot kért Draskovics Tibortól, az eredményre még várni kell. Az ügyben megszólaló Köves Slomó ritkán szokott politizálni, akkor sem kifejezetten szoci párti, a…..
Yorick White 2009.07.12 15:29:57
@warezspam: Azért, mert ha csak egy "átlagos magyart" vágnak pofán "kieresztem a beled, te büdös magyar" felkiáltás kíséretében, akkor az nem számít rasszizmusnak. Soha!

Ellenben ha cigányt csapnak szájon (akkor is ha később kiderül, hogy szintén cigány az elkövető), akkor az már egyből etnikai indíttatású bűncselekmény.

Ha meg esetleg zsidót... Úha, akkor meg aztán megáll a világ, és egyből a miniszterelnöknek kell ráállnia az ügyre, Draskovics elvtárssal együtt.

Ma a magyar médiában ez a bevett gyakorlat, és sajnos a legtöbb blogra is ez a jellemző....
A híradások egybehangzóan arról szólnak, hogy ma délután a Szabadság téren újjáalakult a Magyar Gárda Mozgalom. „Amelyik odaáll majd a félelemben élő emberek mellé”, jelentette ki Morvai Krisztina jogvédő és EU parlamenti képviselő. Hát hiszen kezicsókolom épp…..
Yorick White 2009.07.12 11:30:56
Miközben olvastam a bejegyzést, azon gondolkodtam, hogy miként is lehetne a legösszeszedettebben reagálni erre az írásra. Aztán eljutottam az utolsó mondatig, és rájöttem, hogy felesleges. Tehát ilyet leírni, hogy

"Most meg a hangosan méltatlankodó, ordítozó, fenyegetőző népségre rá sem hederítettek."

Noooooormális?

És még a magadfajták vartyognak demokráciáról, meg szólásszabadságról! Ám ha valami esetleg nem tetszik a nagyságos uraknak, akkor egyből jön a "tilcsukbe"! Hihetetlen!

A Magyar Gárdát valóban jogerősen feloszlatták, de mivel a Gárda tagjai között annál sokkal-sokkal erősebb a kötelék, hogy holmi bíróság megtiltsa, hogy barátok, ismerősök, azaz a gárdisták összejárjanak, és folytassák azt, amibe belevágtak. Tudom, számotokra ez hihetetlen, de létezik olyan dolog (még), hogy bajtársiasság, becsület és hazaszeretet. Ezeket pedig nem tudja holmi bíróság kioltani.

Aztán a másik dolog:

"Sokan ugyanis éppen ettől félnek. Ettől az odaállástól, meg masírozgatástól."

Kíváncsi lennék, hogy mikor menetrendszerűen ez a bizonyos "sokan" előkerül, akkor mégis mire alapoztok? Milyen felmérés alapján mondjátok ezt? Mert az, hogy a Kolompárék folyamatosan hergelik a cigányokat, és folyamatosan arról számolnak be, hogy a szegény cigányok rettegnek, nem nevezhető éppen hiteles forrásnak.

Mert én speciel olyanról tudok, hogy az állítólagos kirekesztett és megfélemlített cigányok, ahol a gárda vonul, sok helyen bandába verődve azt ordítják: kieresztjük a beleteket, mocskos magyar gárdisták!

Annak ellenére, hogy karácsonykor a gárdisták nem csak hátrányos helyzetű magyar családoknak, hanem ugyanúgy cigányoknak is segítettek.

Annak ellenére, hogy árvízkor cigány és gárdista vállvetve pakolta a homokzsákokat.

Annak ellenére, hogy volt olyan eset, mikor maguk a cigányok hívták a Gárdát a környéken uralkodó bűnözők miatt.

De ugyebár erről kínos lenne beszélni. Végül is az index címlap meglett, ez a lényeg, nemde? Elég egy kicsit gárdázni, meg méltatlankodni Vonáék miatt, és a blog.hu szerkesztője máris blogketrecbe tesz. ;)