Regisztráció Blogot indítok
Adatok
>Trinity

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helyszín Budapest (ahol átlépik a földön fekvőt, stb.), az új Ráday, azaz a Krúdy Gyula utca a nyóckerben (ahol leszúrnak egy cigiért, stb.). Régen jártam arra, így meglepett tegnap este, hogy a Mikszáth Kálmán térre vezető részt a Horánszky utcai saroktól lezárta az…..
Nem csak hosszú, szomorú is. Találkozás az A38-on, pezsgős vasárnapok, de a szánsájn-hepinesz után már csak "Hazajön, tévé, jajdefáradtvagyok, semmi beszélgetés, arcra egy puszi, alvás" megy. Sziasztok, kicsit hosszú lesz... Már lassan egy éve egyedül vagyok,…..
>Trinity 2008.10.02 17:42:14
Sziasztok,
Én írtam a posztot. Az utolsó szó jogán néhány dologgal kiegészíteném, mert jogos a hiányérzet.
T. 30 éves volt akkor.
Szerintem is hiba volt-így visszagondolva, nem akkor és ott! - a kezdetektől együtt aludni minden nap.
Azt hiszem, tényleg többet kellett volna külön lenni. Bár ő járt el a haverjaival iszogatni rendszeresen és én is találkoztam a barátnőimmel, ha nem is olyan gyakran.
Soha nem kértem, hogy mindig velem legyen, mindig nálam voltunk, ő volt az, aki jött, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy tettem ellene valamit, vagy eszembe jutott volna, hogy leállítsam. Szerelmes voltam, ha nem volt velem, hiányzott.
Nem csak a szexről szólt az elején sem. És nimfomán sem vagyok, de valahogy ő ilyen hatással volt rám.
Nem akartam fényezni magam. Nagyon is tudom milyen messze vagyok a tökéletességtől. Úgy érzem, minden tőlem telhetőt megtettem azért, hogy működjön az a kapcsolat, talán ez jött le úgy, mintha magamat akrnám húdekurvajónőnek beállítani. Ez esetben elnézést, nem gondolom, hogy húdekurvajónő vagyok, pláne nem akarnám ezt így, egy blogon bizonygatni.
Szubjektívan és csakis szubjektívan tudom megírni azt, amit átéltem. Próbálok tárgyilagos maradni, de ha az érme másik oldalát be tudnám mutatni, akkor nem is lett volna probléma T.-vel, és lehet, hogy azóta is boldogan élnénk. Szóval én is szeretném /szerettem volna ismerni a másik verzióját, elhihetitek.
Nem hibáztatom én sem őt, a módszerével volt egyedül bajom. Mégis valahogy úgy érzem, hogy nem direkt csinálta, cask talán tényleg nem tudta mit akar, és jól akart dönteni, ezért húzta-halasztotta a válaszokat. Mégis jobb lett volna, ha inkább beszél, és nem tart kétségek között olyan sokáig, nagy árat fizettem a bizonytalankodásáért, mint utóbb kiderült, valószínűleg ő is.
Aki azt gondolja, hogy idegbeteg, idióta, tuskó pitsha vagyok, az téved, DE az igaz, hogy akkoriban igenis voltak olyan pillanatok, hogy ez teljesen igaz volt rám. De biztosan mondhatom, nem ez az általános.
Én is hibáztam. Ugyan annyi közöm van a jól működő kapcsolataimhoz, és a csúfos véget érő kapcsolataimhoz is, mint a másiknak. Eszem ágában sincs a felelősséget áttolni másra.
Ami biztos: sokat tanultam a dologból, nekem ma egyedül ez számít. És ha így van, azért meg hálásnak kell lennem, nem? Ahogy telik az idő, egyre jobban megy ez is.
Puszi nektek: L.

Ki volt a nagyobb szemét? Aki félrekavart? Aki elolvasta ez erről szóló emailt? Aki el akarta tussolni? Aki búcsúszexre kényszerített? (Legközelebb a szakítóverset is kérjük mellékelni.)       Sziasztok! Reggelente jót szoktam mosolyogni a legújabb leveleken, a…..