Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nickel

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglepő válasszal szolgált a Canon ügyfélszolgálata naiv ügyfélnek, amikor nem működő nyomtatója rendeltetésszerű használatáról érdeklődött. Windows 8 alatt megtorpant az évek óta problémamentes Pixma MX310, amire az lett a hivatalos reakció, hogy a hiba naiv ügyfél…..
Nickel 2013.01.23 23:02:52
@igi1: "Ők a microsofttal kötött megállapodásuk eredményeképpen kötelesek lennének az adott oprendszerre elérhetővé tenni a windows 8-at is."
Miről beszélsz? Mit csináljon a Canon?
Rózsaszín Lódenkabát felvetése igen érdekes és lehet, jogos is. Hány évig várható el egy HW gyártótól, hogy az új oprendszerekhez drivert frissítsen? Nincs rá exakt válasz, de a felvetés érdekes. Nem ismerem az MX310-est, de ha mondjuk olyan 5 éves, nem várnék hozzá Win8 dirvert, ahogy - és itt a pont Rózsaszín Lódenkabátnál - egy 5 éves notebookra sem szuszakolnám a Win8-at.
Nem olvastam végig a 170+ kommentet, de az úgy látom a posztoló figyelmét elkerülte, az első válasz az volt: használja a My Image Gardent. Ezt kipróbálta? A levél szerint nem. Pedig a Canon ügyfélszolgálat többször javasolta neki... ciki
Appleblog Nem szeret az iPhone-om 2010.10.25 17:20:00
Miután megvásároltam az iPhone 4-esemet a premier napján, a jó öreg iPhone 3G-t eltettem a dobozába, aludni. Másfél-két hét múlva valami miatt elővettem, ekkor fedeztem fel ezt:Egy tökéletesen működő telefont tettem el, és egy halott wifivel szomorkodót vettem elő. Mi más…..
Nickel 2010.10.27 13:49:54
@altaller: Azzal a különbséggel, hogy egy tévében az iphone wifinek megfelelő fontosságú alkatrészt 2 év után garival vagy szavatossággal cserélné minden jobb gyártó. Ne szépítsük: ez nagyon ciki és csak remélem, hogy a 3Gs-em nem fog alkatrészenként elhalni 1,5-2 év után.