Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HellóHelló (törölt)

1 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Minden jót, Mónika! 2010.08.27 15:41:00
A médiahatóság üzent Mónikának. A pár hete alakult NMHH egyik első sajtóközleményében minden jót kíván a banki pénztárosnak álcázott magyar Jerry Springernek. Persze gúnyosan, kárörvendő félmosollyal. Minden jót, Mónika! Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és…..
HellóHelló (törölt) 2010.08.27 18:32:47
Minden jót, Mónika!

A Mónika-show és a TV2-n futó versenytársa, a Joshi Bharat a nézők könnyedebb szórakoztatását tűzte ki célul. Könnyedség helyett azonban egyre agresszívabb epizódok kerültek ki az alkotók kezei közül. A feszített versengés - a színvonal és az igényesség növelése helyett - erőszakos és több esetben megalázó jelenetek bemutatására sarkallta a csatornákat, így szándékozva áthódítani egymás közönségét. Az érdekes, tanulságos élettörténetek mellett a délutáni műsorokban egyre gyakrabban figyelmen kívül hagyták azt a tényt, hogy az adást gyermekek is nézik.

Az utolsó két évben a sorozatos törvénysértések miatt folyamatosan özönlöttek a nézői panaszok az ORTT-hez, amely több célvizsgálatot indított, majd 2009 nyarán javasolta a két kereskedelmi adó képernyőjének 12-12 órás elsötétítését.

Végül, a nagy mennyiségben felhalmozódó büntetések nyomására, idén nyáron a két csatorna bejelentette, hogy megszüntetik a műsorokat.

Az ORTT célja, hogy olyan, közkedveltségnek örvendő műfajok, mint a helyesírás, visszanyerjék az eredeti, színvonalas szórakoztatást ígérő arculatukat, és valamennyi pihenésre vágyó család számára kikapcsolódást nyújtsanak.

Remélem, hogy a jövőben a műsorkészítők igényesebbek lesznek munkájukkal szemben, és bíznak önmagukban annyira, hogy mindinkább teremtő tehetségükre építsenek műsoraik elkészítésekor.
ezegysemmi The Narcissist 2009.08.03 23:56:00
Professionally trendy in the glow of Clapham sun There's life after work and it can be such fun You see all the models in magazines and on the walls You wanna be just like them Cause they're so cool They're just narcissists Well wouldn't it be nice to be Dorian Gray? Just for a day They're just…..