Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ko2

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ti megszoktátok már a VÉDA kapukat az utakon? Hogy jövet-menet figyelik mindent jól csináltok-e, nem telefonáltok, nem érintitek a záróvonalat, és azonnal megálltok, ha sárgára vált a jelzőlámpa? Hogy éjszaka sincs nyugalom, mert a vöröslő szemeikkel akkor is figyelnek? A "szupertrafipaxok" tavaszi…..
ko2 2016.08.31 16:47:33
@Zéé-e: Hát az elindításra azért van sok automatizmus. pl a LLama. ha az autóban lévő kihangosítót érzékeli, akkor automatikusan elindítja a wazze-t. a másik, hogy vannak nagyon jó vezeték nélküli töltők autóba, illetve olyan telefon, ami azért navigációval sem 10 perc alatt merülnek le. Szóval meg lehet oldani, de ez a kütyü tetszik, bár nem megbízhatóbb mint bármilyen érzékelős megoldás. A gond, ha a térkép vagy a GPS vacakol, akkor már is nem lesz megbízható forrás, míg a detektornak pont az a lényege, hogy detektál. egy laser interceptor eléggé megbízható és mindent tud detektálni, nem csak a védára emlékszik. szóval szerintem nem jó összehasonlítani, ugyanakkor ez a kütyü így összerakva zseniális, gratulálok.
Hiába a szívroham, amíg nincs betegkártya, nincs vizsgálat! Azóta a korrektebb ellátás érdekében agresszívebb beteg lettem és sajnos mérsékeltebb kivitelen már szükség is volt rá.  Tisztelt Blog!   Nem nekrológ. Amikor valaki bajba kerül, intelligensnek kell lennie és türelmesnek. Akit megvert a…..
ko2 2016.04.06 15:23:14
Sajna ez nem egyedi eset, 2007-ben Guillain-Barré szindrómám volt. Persze az elején nem tudtam. Bementem a kórházba Szombaton, hogy zsibbad a lábam és erőtlennek érzem magam. Szent Imrében csináltak ekg-t (miután a papírmunka megvolt), majd a neurológus azt mondta, hogy stressz, menjek haza pihenjek. Vasárnap elmentem a Nyírőbe, hogy csak nem vagyok jobban, inkább vacakabbul. Na itt is kihozták, hogy stressz. Hétfőn az ágyból, csak segítséggel tudtam kimászni, szerencsére a nővérem felhívott egy neurológus orvost az klinikán és azt monda azonnal vigyenek oda. A kocsiból nem tudtam kiszállni, kerekesszékkel vittek be, amikor az orvos meglátott, már tudta mi a gond. Természetesen alaposan megvizsgált, majd mivel ott nem volt lehetőség a kezelésemre, hívta a mentőt és elvittek a Péterfy-be. Intenzív osztály, meg ami kell... 5 nap alatt teljesen lebénultam. Ha még várok egy napot, akkor vége. Persze írtam a Szent Imre kórháznak, hogy tudtommal ezt a betegséget fel kellene ismerni azonnal, de válaszra sem méltattak.

Ma Magyarországon ahhoz kell szerencse, hogy valaki jó és lelkiismeretes orvost, nővérkét, segítséget kapjon és nem balszerencse ha rosszat kap (sajna ez az alapellátás). Nem a beteg tehet arról, hogy ilyen helyzetben van az egészségügy, mindig befizetem én is amit kell. Tisztelem az összes orvost és mindenkit aki az egészségügyben kitart, de megvetem ezeket az emberi életekkel játszó, senkiháziakat.
ko2 2016.04.06 17:12:00
@hajatsermuta: Ezek alapján, ha én egy kórház előtt leszek rosszul, akkor hívjak inkább mentőt, mint az 5 méterre lévő (akkor segítségnek és biztonságnak tűnő intézménybe) menjek be? milyen világ ez?
ko2 2016.04.06 17:18:36
@platelet: Azt nem értem, hogy akkor az eszméletlen betegeket miért látják el még az előtt, hogy odavinné a TB kártyáját?
A vizsgálat megindulása Egy neve elhallgatását kérő panaszos fordult hivatalomhoz azt sérelmezve, hogy a sajtóhírek szerint a Vám- és Pénzügyőrség szlovák regisztrációjú gépjárművek tényleges honosságát vizsgálja, azonban – ugyancsak sajtóhírek szerint – nem…..
ko2 2008.09.02 23:18:54
sajna a ko-s nikkem nem működik.

Kedves maszületett!!! "A legális dolgokat nem üldözi a VPOP, sem az APEH, sem senki más!"
Érdekes, hogy a kedves magyar államból mindenki a helyén csücsül és senkit nem üldöz senki.

Érdekes módon folyamatosan haljuk, hogy ezt+azt sikkasztottak el, de senkit nem ültetett le az APEH vagy a VPOP.

Amennyiben Te is ehez a táborhoz tartozol (mint írod), akkor tényleg nem fogsz vitapartnert találni, hiszen ezekre az aljasságokra amit ma a VPOP, illetve a maffia állam csinál, rendes ember nem hajlandó.

No de, térjünk vissza a jelzett problémához. Úgy gondolom, hogy azért mert vannak a Magyar Államot megrövidítő állampolgárok (bár inkább Magyar Állampolgárt megrövidítő Állam van), nem lehet általánosítani. Amennyiben elérhetném azt a színvonalat, amely elegendő volna a vitapartnerednek lenni, akkor esetleg eszedbe juthatna az, hogy miért mennek Szlovákiába ezek az emberek. Miért oda fizetnek? Miért nem tudná a magyar állam ugyan ezt a környezetet megteremteni.

A válasz rém egyszerű. Mert az aki lop, csal, hazudik, már nem bízik senkiben sem.

Tudod vita ott tud kialakulni, ahol a tényeket ütköztetik, nem pedig ahol hit vita van, vagy patriotizmus.

Mint írod (és szerintem ez sok mindent elárul):"Azokkal kezdeném a szivatást" a leg jellemzőbb az agész történetre, a VPOP-ra az APEH-ra és a Maffia Államra.

Mint hozzád nem méltó vitapartner jegyezném meg, hogy pontosan erről van szó: A VPOP, a Magyar Állam, APEH és ezek szerint te is (és még néhányan) SZIVATJÁT a népet és nem pedig segítik őket.

Én nem azért mentem el szavazni, hogy megválasszam azt aki szivathat, hanem azért, hogy az én érdekeimet legjobban (vagy legalábbis azt hittem legjobban) képviselő csoportot segítsem.

TE is ÖNÖS érdekből tevékenykedsz.

Mindannyian örülünk a fehér autódnak, nekem nem kedvencem a fehér autó, hiszen folyamatosan bemocskolódik ebben az országban.

Üdv
Ko